אל תשימו תקוות רבות במוכנות המוצר עד סוף השנה כי אני יודע שחברת DVICO לא נמצאת בשלבי פיתוח סופיים ורוצים להוסיף עוד כמה פי'צירים מרכזים שלא הוזכרו כאן למוצר העתידי .
האם אי פעם DViCO שחררו הצהרה לגבי דגם ה 5500?
יפה ! לקח שבועיים להבין שהמידע שמסרתי כאן לפני שבועיים אמיתי ואמין ב-100% , כולל המידע שהמעבד הוא לא 8634 . לפי דבריו של זיו , מנכ"ל DVICO הכחיש זאת , אבל הוא כנראה ששינה את דעתו בינתיים
.
אל תשימו תקוות רבות במוכנות המוצר עד סוף השנה כי אני יודע שחברת DVICO לא נמצאת בשלבי פיתוח סופיים ורוצים להוסיף עוד כמה פי'צירים מרכזים שלא הוזכרו כאן למוצר העתידי .
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46364
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
boloni,
זה שהצ'יפ הנבחר יהיה EM8635 זה לא ממש עושה את מה שאמרת לנכון. גם צ'יפ זה הינו מתוצרת Sigma Designs.
זה שהצ'יפ הנבחר יהיה EM8635 זה לא ממש עושה את מה שאמרת לנכון. גם צ'יפ זה הינו מתוצרת Sigma Designs.
מדובר על הרצת EVO של HDDVD וגם BLU-RAY כולל תפריטים , מדובר בתמיכה בסטנדרד החדש HDMI 1.3 במקום 1.1 ובגלל זה מחפשים תחלופה ל-8635 שתומך "רק" ב-1.1 ומדובר על תצוגה שונה קצת שתאפשר הצגת נתונים רבים יותר .
יש עוד הפתעות .
המחיר יהיה במקרה הטוב שווה למכיר ה-4100\5100 אבל נשקלת אפשרות שהמחיר יכלול דיסק קשיח של 80 גיגה גם לאלה שרוצים וגם לאלה שלא רוצים .
על חיבור ESATA חושב שהזכרתי לפני שבועיים גם , בנוסף ל-4 עד 6 חיבורי USB2.0 .
יש עוד הפתעות .
המחיר יהיה במקרה הטוב שווה למכיר ה-4100\5100 אבל נשקלת אפשרות שהמחיר יכלול דיסק קשיח של 80 גיגה גם לאלה שרוצים וגם לאלה שלא רוצים .
על חיבור ESATA חושב שהזכרתי לפני שבועיים גם , בנוסף ל-4 עד 6 חיבורי USB2.0 .
guyezra כתב:במה מדובר?boloni כתב:אל תשימו תקוות רבות במוכנות המוצר עד סוף השנה כי אני יודע שחברת DVICO לא נמצאת בשלבי פיתוח סופיים ורוצים להוסיף עוד כמה פי'צירים מרכזים שלא הוזכרו כאן למוצר העתידי .......
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

- תגובות: 1039
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
actually, דווקא פיספסת לא מעט... דיברת על ינואר-פברואר אם אני לא טועה, וכאן מדובר על דצמבר.boloni כתב:יפה ! לקח שבועיים להבין שהמידע שמסרתי כאן לפני שבועיים אמיתי ואמין ב-100% , כולל המידע שהמעבד הוא לא 8634...
מלבד תאריך היעד אני לא רואה בהודעה הזו איזשהו אימות לשאר הפרטים שמסרת מלבד העובדה העקרונית שהם מוכנים עם דגם חדש ואת זה לא היה קשה לנחש לבד.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

חחח - איפה הכריזו בדיוק ?
אם היו מכריזים על מוצר כזה היו דופקים את כל המכירות של 4100\5100 .
עד היום הזה לא הכריזו על כלום בצורה רשמית וישמרו על שתיקה לפחות עד שיראו איך המתחרה שהביא להם אותה בהפוכה , הנגן ב-$179 , ישווק ואיזה נתח שוק הוא תופס .
לאחר הרבה מאוד זמן שהיו מס.1 , DVICO רואים שהם הפכו למס. 2 . בעצם עוד לא הפכו . רק ב-15.10 .
אם היו מכריזים על מוצר כזה היו דופקים את כל המכירות של 4100\5100 .
עד היום הזה לא הכריזו על כלום בצורה רשמית וישמרו על שתיקה לפחות עד שיראו איך המתחרה שהביא להם אותה בהפוכה , הנגן ב-$179 , ישווק ואיזה נתח שוק הוא תופס .
לאחר הרבה מאוד זמן שהיו מס.1 , DVICO רואים שהם הפכו למס. 2 . בעצם עוד לא הפכו . רק ב-15.10 .
ziv_r כתב:לא היה צריך גם לנחש, הם הכריזו על זה במפורש לפני מספר חודשים....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

boloni,
תעבור על השחרורים שלהם לעתונות, אפילו דובר על זה ב AVS & MPC ואצלנו במקביל.
תעבור על השחרורים שלהם לעתונות, אפילו דובר על זה ב AVS & MPC ואצלנו במקביל.
מדובר הרבה וגם ידובר עוד יותר הרבה בפורומים שציינת בעתיד . בפורומים האלה יש תמיד ספקולציות על תכונות , איכות ואחרים .
אם החברה תפתח את האתר הרשמי שלהם ביום הראשון של המכירה ורק אז תוכל לקבל תמונה כוללת על מה תקבל עבור כמה שתשלם , זה ברור שמה שכותבים בפורומים האלה זה רק מידע לא מבוסס ורכילותי ולא מעבר לזה . נתונים מבוססים רשמים - החל מ-15.10.2007 ורק באתר החברה .
אם החברה תפתח את האתר הרשמי שלהם ביום הראשון של המכירה ורק אז תוכל לקבל תמונה כוללת על מה תקבל עבור כמה שתשלם , זה ברור שמה שכותבים בפורומים האלה זה רק מידע לא מבוסס ורכילותי ולא מעבר לזה . נתונים מבוססים רשמים - החל מ-15.10.2007 ורק באתר החברה .
ziv_r כתב:boloni,
תעבור על השחרורים שלהם לעתונות, אפילו דובר על זה ב AVS & MPC ואצלנו במקביל....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

boloni, אני נאלץ לחזור על דברי, משום מה לא הבנת אותם.
תעבור על השחרורים שלהם לעתונות, אפילו דובר על ההצהרות שלהם ב AVS & MPC ואצלנו במקביל. אין שום קשר לספקולציות.
בנוסף, המכשיר של פופקורן לא נועד בכלל להיות סטרימר והוא לא מפותח בכלל ככזה. הוא ממש לא רלוונטי.
תעבור על השחרורים שלהם לעתונות, אפילו דובר על ההצהרות שלהם ב AVS & MPC ואצלנו במקביל. אין שום קשר לספקולציות.
בנוסף, המכשיר של פופקורן לא נועד בכלל להיות סטרימר והוא לא מפותח בכלל ככזה. הוא ממש לא רלוונטי.
אני דוקא הבנתי את דבריך היטב .
אני חוזר ואומר שלא נראה לי רציני לחשוב שמישהו מהחברה יפרסם את המוצר לפני שהוא מפרסם על האתר שלו . מכירת המכשיר לא תהיה דרך הפורומים שציינת אלא דרך אתר הבית של החברה שטרם נפתח .
אז מצד אחד הם שומרים בסוד את תכונות המכשיר באתר הבית שלהם ומצד שני מפרסמים את נתוניו בכל אתר אחר . נראה לך הגיוני ?
אני חוזר ואומר שלא נראה לי רציני לחשוב שמישהו מהחברה יפרסם את המוצר לפני שהוא מפרסם על האתר שלו . מכירת המכשיר לא תהיה דרך הפורומים שציינת אלא דרך אתר הבית של החברה שטרם נפתח .
אז מצד אחד הם שומרים בסוד את תכונות המכשיר באתר הבית שלהם ומצד שני מפרסמים את נתוניו בכל אתר אחר . נראה לך הגיוני ?
ziv_r כתב:boloni, אני נאלץ לחזור על דברי, משום מה לא הבנת אותם.
בנוסף, המכשיר של פופקורן לא נועד בכלל להיות סטרימר והוא לא מפותח בכלל ככזה. הוא ממש לא רלוונטי....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

תעבור על השחרורים שלהם לעתונות.
כמה פעמים אני יכול לרשום את זה?
כמה פעמים אני יכול לרשום את זה?
אין שחרורים לעתונות . איפה אתה רואה שחרורים לעתונות אם האתר שלהם יפתח רק ב-15.10.2007 .
אין שום דבר רשמי על המכשיר לא ב-AVS , לא ב-MPC , לא ב-CNN ולא ב-REUTERS .
הדבר הרשמי היחיד שנקבל עם מידע רלוונטי ולא ספקולטיבי יהיה רק כשאתר המוצר יפתח ב-15.10.2007 .
אתה לא צריך לרשום את זה יותר מפעם אחת . אתה יכול גם לצרף לינק , אם יש , כדי שאנשים יבינו על מה אתה מדבר .
אין שום דבר רשמי על המכשיר לא ב-AVS , לא ב-MPC , לא ב-CNN ולא ב-REUTERS .
הדבר הרשמי היחיד שנקבל עם מידע רלוונטי ולא ספקולטיבי יהיה רק כשאתר המוצר יפתח ב-15.10.2007 .
אתה לא צריך לרשום את זה יותר מפעם אחת . אתה יכול גם לצרף לינק , אם יש , כדי שאנשים יבינו על מה אתה מדבר .
ziv_r כתב:תעבור על השחרורים שלהם לעתונות.
כמה פעמים אני יכול לרשום את זה?...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

DViCO, כמו כל חברה מסחרית בעולם נוהגת לשחרר מידי פעם הצהרות לעתונות.
אני בטוח שבחור כמוך, בעל קשרים כאלה אישים עם מהנדסי הפיתוח של DViCO, יוכל להשיג את ההצהרה המקורית בנקל.
בנוסף, האתר של DViCO זמין כבר שנים
אני בטוח שבחור כמוך, בעל קשרים כאלה אישים עם מהנדסי הפיתוח של DViCO, יוכל להשיג את ההצהרה המקורית בנקל.
בנוסף, האתר של DViCO זמין כבר שנים
זה לא קשור לקשרים שלי או לא . זה קשור באמינות שלך ככותב בפורום הזה מול הקוראים שלו . אתה צריך לעמוד מאחורי הדברים שאתה כותב ולא לשלוח אחרים לחפש אם דבריך נכונים או לא .
אתה כתבת ש-DVICO הצהירה כבר על הדור החדש אז אני מבקש שתפנה את קוראי האתר להצהרה של חברת DVICO על המוצרים העתידים שלהם .
האתר של DVICO קיים כבר שנים אבל אין בו שום מידע על מוצר חדש יותר מהסדרות 411\5100 בתחום הסטרימרים .
אתה כתבת ש-DVICO הצהירה כבר על הדור החדש אז אני מבקש שתפנה את קוראי האתר להצהרה של חברת DVICO על המוצרים העתידים שלהם .
האתר של DVICO קיים כבר שנים אבל אין בו שום מידע על מוצר חדש יותר מהסדרות 411\5100 בתחום הסטרימרים .
ziv_r כתב:DViCO, כמו כל חברה מסחרית בעולם נוהגת לשחרר מידי פעם הצהרות לעתונות.
בנוסף, האתר של DViCO זמין כבר שנים...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

חגי, אני ממש לא חושב שאני צריך להוכיח את האמינות שלי.
בנתיים אתה הוא זה שמפריח כל מיני שמועות חסרות כל בסיס.
בנתיים אתה הוא זה שמפריח כל מיני שמועות חסרות כל בסיס.
התבלבלת קצת בשמות
.
יש הבדל משמעותי בין לכתוב על מפרט עתידי על פי מידע לא רשמי ולציין שזה על סמך מידע לא רשמי , וזה מה שאני עשיתי לפני שבועיים , לבין לכתוב ללא שום בסיס שאתה יודע על הצהרה רשמית של החברה , הצהרה שאף אחד לא ראה חוץ ממך .
איך אתה בכלל יכול לדעת על אמינות דבריי אם אתה כותב שאתה יודע על נתונים רשמיים שהחברה הצהירה באופן פומבי מבלי שתהיה מסוגל לכתוב איפה המקום הפומבי הזה נמצא בדיוק ?
זה מטעה מאוד את הקוראים , במיוחד את אלה שסומכים על מה שאתה כותב .
יש הבדל משמעותי בין לכתוב על מפרט עתידי על פי מידע לא רשמי ולציין שזה על סמך מידע לא רשמי , וזה מה שאני עשיתי לפני שבועיים , לבין לכתוב ללא שום בסיס שאתה יודע על הצהרה רשמית של החברה , הצהרה שאף אחד לא ראה חוץ ממך .
איך אתה בכלל יכול לדעת על אמינות דבריי אם אתה כותב שאתה יודע על נתונים רשמיים שהחברה הצהירה באופן פומבי מבלי שתהיה מסוגל לכתוב איפה המקום הפומבי הזה נמצא בדיוק ?
זה מטעה מאוד את הקוראים , במיוחד את אלה שסומכים על מה שאתה כותב .
ziv_r כתב:חגי, אני ממש לא חושב שאני צריך להוכיח את האמינות שלי.
בנתיים אתה הוא זה שמפריח כל מיני שמועות חסרות כל בסיס....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אילן\חגי\בולוני, עוד לא קוראים לי גוגל (אגב, מה השם האמיתי שלך?).
אתה יכול לבדוק את אמינות דברי באמצעות Kei Clark (מ AVSFORUM), אריק מ DViCO וגם Hi-Jack - כולם יאשרו את דברי וכולם דיברו עם Anderson Kwon או קראו את דבריו - אני מקווה שהם מספיק אסמכתא בשבילך.
ייתכן ואתה עוסק בתחום?
אתה יכול לבדוק את אמינות דברי באמצעות Kei Clark (מ AVSFORUM), אריק מ DViCO וגם Hi-Jack - כולם יאשרו את דברי וכולם דיברו עם Anderson Kwon או קראו את דבריו - אני מקווה שהם מספיק אסמכתא בשבילך.
ייתכן ואתה עוסק בתחום?
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

- תגובות: 1039
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
http://www.mpcclub.com/IFA-2006/Dvico_IFA2006.pdfI am quite sure we can do it on the EM-8634 platform which has a more powerful MIPS cpu and much larger memory. But the product with EM-8634 or equivalent will be announced only later this year or next year....
הארי לי בפנל לעתונות שנתן ב-IFA2006