כרטיס טלוויזיה
שלום לכולם,
אני חדש בנושא ויש לי כמה שאלות.
אני רוצה לראות טלוויזיה במחשב, אני צריך שתמליצו לי על כרטיס טלוויזיה חיצוני או שתומך בAGP. אני מנוי לHOT, אני רוצה שיהיה אפשר לחבר את הממיר לכרטיס.
על איזה כרטיס אתם ממליצים לי?
ראיתי את 2 הכרטיסים האלו:
WinFast TV USB II Deluxe
WinFast TV USB II
איזה מבניהם עדיף? וחיפשתי ולא מצאתי את הרזולוציה שלהם, מה זה אומר?
ועוד שאלה, יש כרטיסים שמתחברים דרך VGA, אז איך אפשר לחבר גם את המסך למחשב וגם את הכרטיס למחשב בו זמנית?
תודה, רום.
אני חדש בנושא ויש לי כמה שאלות.
אני רוצה לראות טלוויזיה במחשב, אני צריך שתמליצו לי על כרטיס טלוויזיה חיצוני או שתומך בAGP. אני מנוי לHOT, אני רוצה שיהיה אפשר לחבר את הממיר לכרטיס.
על איזה כרטיס אתם ממליצים לי?
ראיתי את 2 הכרטיסים האלו:
WinFast TV USB II Deluxe
WinFast TV USB II
איזה מבניהם עדיף? וחיפשתי ולא מצאתי את הרזולוציה שלהם, מה זה אומר?
ועוד שאלה, יש כרטיסים שמתחברים דרך VGA, אז איך אפשר לחבר גם את המסך למחשב וגם את הכרטיס למחשב בו זמנית?
תודה, רום.
יש לי לוח אם GA-GS648FX הכרטיס שהמלצת לי עליו יעבוד על הלוח אם שלי?
עריכה: המערכת הפעלה שלי היא Windows XP SP1 הכרטיס טלוייזיה שהמלצת עליו עדיין יעבוד?
עריכה2: בדקתי יותר לעומק בקשר לכרטיס: Hauppauge WinTV-PVR-150
ראיתי שיש כמה סוגים שלו, איזה סוג יהיה הכי טוב בישבילי?
אני צריך את הMCE? או את הMCE Kit? או עדיף לי את הרגיל? (הגודל לא חשוב לי כך שאני מעדיף לא לקחת את הLP, אני צודק?)
אני לא משתמש בXP MCE אלה בXP SP1 רגיל.
תודה, רום.
עריכה: המערכת הפעלה שלי היא Windows XP SP1 הכרטיס טלוייזיה שהמלצת עליו עדיין יעבוד?
אני צריך את הMCE? או את הMCE Kit? או עדיף לי את הרגיל? (הגודל לא חשוב לי כך שאני מעדיף לא לקחת את הLP, אני צודק?)
תודה, רום.
- TomerP
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 422
- שם מלא: תומר
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
אני אתן לאחרים לענות לך לגבי ה PVR-150 MCE Kit, השלט שמגיע איתו לא נתמך ב WIndows XP לפי הניסיון שלי.
הכרטיס עצמו אמור להתמך ע"י הלוח-אם. לא שמעתי עד היום על כרטיסים שעושים בעיות עם לוחות מסויימים.
הכרטיס עצמו אמור להתמך ע"י הלוח-אם. לא שמעתי עד היום על כרטיסים שעושים בעיות עם לוחות מסויימים.
משהו יכול לענות על השאלות האלה בבקשה,Rom_as כתב:יש לי לוח אם GA-GS648FX הכרטיס שהמלצת לי עליו יעבוד על הלוח אם שלי?
תודה, רום....
ואם מישהו מכיר מקום זול וטוב לקנות ממנו את הכרטיסים?
תודה, רום.