האם ישנו כרטיס Pvr שיודע לקבל אות דיגיטליHDTV מ-YES ולהקליט?
שלום... אני כרגע נמצא בשלב הרכבת המפרט של ה-HTPC שלי. אני לא מוגבל מבחינה תקציבית ואני רוצה לבנות מוצר טוב... אני מחפש כרטיס PVR עם קידוד חומרתי שיודע לקבל אות של HDTV (בינואר חברת YES מתחילה לשדר ב-HD) וגם להקליט אותו.
האם למישהו יש מושג/ המלצה לכרטיס שכזה? אשמח גם לקישור לאתר בארץ או בחו"ל.
תודה, חיים
האם למישהו יש מושג/ המלצה לכרטיס שכזה? אשמח גם לקישור לאתר בארץ או בחו"ל.
תודה, חיים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
כן זה ברור לי השאלה היא לא האם אפשר לקבל אות ישירות מהקיר בלי הממיר של yes אלא האם ישנו כרטיס שאתה מחבר בינו לבין הממיר שלי yes כבל אשר יודע לקרוא אות HDMI ולהעביר אותו ליציאת ה-HDMI בכרטיס מסך ואז לשדר את זה לLCD....
הרי אם אין כרטיס שכזה למיטב הבנתי כאשר YES יעברו לשיטת שידור HD לא תהיה אפשרות לראות שידורי HD בטלווזיה וזה כאשר הממיר מחובר לטלווזיה דרך המדיה סנטר ולא ישירות....
נ.ב- האם בכלל נהוג לחבר את הטלווזיה לממיר דרך המדיה סנטר או שהחיבור מתבצע ישירות לטלווזיה וכאשר ישנו צורך של שימוש במידה סנטר בוחרים בTV IN הרלוונטי?...
הרי אם אין כרטיס שכזה למיטב הבנתי כאשר YES יעברו לשיטת שידור HD לא תהיה אפשרות לראות שידורי HD בטלווזיה וזה כאשר הממיר מחובר לטלווזיה דרך המדיה סנטר ולא ישירות....
נ.ב- האם בכלל נהוג לחבר את הטלווזיה לממיר דרך המדיה סנטר או שהחיבור מתבצע ישירות לטלווזיה וכאשר ישנו צורך של שימוש במידה סנטר בוחרים בTV IN הרלוונטי?...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
YES וחברת VBOX הכריזו לפני כמה שבועות שבקרוב הם יספקו כרטיס קליטה לווייני למחשב קולנוע ביתי שיוכל לקלוט באופן חוקי את השידורים. ככל הנראה, זה יהיה כרטיס DVB-S/DVB-S2 עם חומרת הקידוד של NDS בתוכו, והוא ייחשב כממיר לכל דבר מבחינת העלות של התשלום החודשי ליס.
נכון להיום לא תהיה אפשרות לראות דרך המחשב HD.. לכידת HDMI וקידוד בחומרה זה דבר יקר.
זה גם לא משהו שייעשה נפוץ לדעתי, כי ברוב העולם ניתן לקלוט שידורי HD במחשב כולל הקלטה באופן דיגיטלי בעזרת כרטיס מתאים +כרטיס חכם אם צריך.
הפתרון זה לחכות (אולי לשווא) לכרטיס DVB-S2+כרטיס חכם מיוחד של יס...
זה גם לא משהו שייעשה נפוץ לדעתי, כי ברוב העולם ניתן לקלוט שידורי HD במחשב כולל הקלטה באופן דיגיטלי בעזרת כרטיס מתאים +כרטיס חכם אם צריך.
הפתרון זה לחכות (אולי לשווא) לכרטיס DVB-S2+כרטיס חכם מיוחד של יס...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אתה מתכוון משהו כזה?:
http://www.blackmagic-design.com/products/intensity/
זה מאפשר צפייה דרך המחשב, אבל לא הקלטה/TIMESHIFTING.. אם אתה רוצה להקליט/לקודד אפשר רק OFFLINE, לא בזמן אמת
http://www.blackmagic-design.com/products/intensity/
זה מאפשר צפייה דרך המחשב, אבל לא הקלטה/TIMESHIFTING.. אם אתה רוצה להקליט/לקודד אפשר רק OFFLINE, לא בזמן אמת
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אוקיי אז בואו נשאל אחרת...
במידה ואני מעוניין לצפות בשידורי HD של YES בטלווזיה שלי בסלון כאשר הגורם המקשר בין הטלווזיה לממיר של YES הוא למעשה ה-HTPC איך אני עושה את זה?... מה הכרטיסים או הכניסות הדרושות?... זה בתור התחלה... דבר נוסף זה כיצד אני אוכל בסופו של דבר להקליט את השידורים באיכות של HD אחרי שהם נכנסו למחשב באיכות שכזו... ואם לא אז אני מוכן להסתפק בהקלטה אנלוגית אבל חשוב לי שה-HTPC לא יפגע באיכות ה-HD שיוצאת מהממיר של YES (או יותר נכון תצא החל מינואר) ומגיעה לטלווזיה...
למישהו יש רעיון?...
למישהו יש רעיון?...
ואז זה אומר שאם אני ארצה לעשות שימוש במדיה סנטר פשוט צריך להעביר ערוץ בטלווזיה.... אוקיי... זה נשמע הגיוני והאופציה הזו הייתה ברורה לי כאפשרית מלכתחילה אבל השאלה שלי היא:
האם כן יש כרטיס שיודע לקבל אות HDTV מלא ולשדר אותו כמו שהוא למסך הטלווזיה?...
תהייה נוספת שצצה לי היום היא שברשתות השיתוף יוצא לי להוריד מדי פעם סדרות אשר הוקלטו מרשתות הטלווזיה הזרות בחו"ל ובפרטי הקובץ מופיע שהקבצים הם HD720 או אפילו HD1008 (נראה לי שאלו המספרים אבל בכל מקרה זה HD) איך אותם אנשים כן מקליטים ב-HD?
האם כן יש כרטיס שיודע לקבל אות HDTV מלא ולשדר אותו כמו שהוא למסך הטלווזיה?...
תהייה נוספת שצצה לי היום היא שברשתות השיתוף יוצא לי להוריד מדי פעם סדרות אשר הוקלטו מרשתות הטלווזיה הזרות בחו"ל ובפרטי הקובץ מופיע שהקבצים הם HD720 או אפילו HD1008 (נראה לי שאלו המספרים אבל בכל מקרה זה HD) איך אותם אנשים כן מקליטים ב-HD?
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
כמו שאמרו כבר, בדר"כ מדובר בשידורי לויין/כבלים שאינם מוצפנים כמו אלו שלנו וניתנים לפיענוח על ידי כרטיס מחשב ייעודי.
לדעתי יש גם פתרונות ללכידה רגילה (כמו הקישורים שהביאו קודם לכן) הבעיה היא שסביר שהם אינם נתמכים בתוכנות המדיה השונות...
לדעתי יש גם פתרונות ללכידה רגילה (כמו הקישורים שהביאו קודם לכן) הבעיה היא שסביר שהם אינם נתמכים בתוכנות המדיה השונות...
HiFiMusic IL