מעבר לאינטרנט בכבלים מ-ADSL, האם צריך לשנות מנוי
-
moranhoresh
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 453
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
אני מחובר כעת ל-ADSL. בקרוב אעבור לאינטרנט דרך הכבלים. ברצוני לדעת האם עלי לפנות לספק האינטרנט שלי (ברך 013) ולהודיע לו על כך, או שאני אוכל עדיין להמשיך ולהשתמש באותו שם משתמש וסיסמא בכבלים. תודה.
-
moranhoresh
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 453
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
בנוסף, האם לאחר המעבר לכבלים אוכל להשתמש באותו שם מנוי גם ב-ADSL, בבית הורי, שמחובר ב-ADSL?
- eytan99
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 489
- שם מלא: eytan99
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
מה הקשר ל"סרטים וטלויזיה.." ?
וחוץ מזה לא נראה לי שאפשר להשתמש באותו משתמש גם ל ADSL וגם לכבלים . אם זה היה ADSL ב 2 המקומות אז זה אפשרי אם רק אחד מחובר. אבל בכבלים אני לא בטוח אם זה אפשרי.
לא, אתה צריך משתמש אחר בכל מקום. אלא אם אתה מתחבר פעם פה ופעם שם אבל אף פעם לא בו-זמנית.moranhoresh כתב:בנוסף, האם לאחר המעבר לכבלים אוכל להשתמש באותו שם מנוי גם ב-ADSL, בבית הורי, שמחובר ב-ADSL?...
וחוץ מזה לא נראה לי שאפשר להשתמש באותו משתמש גם ל ADSL וגם לכבלים . אם זה היה ADSL ב 2 המקומות אז זה אפשרי אם רק אחד מחובר. אבל בכבלים אני לא בטוח אם זה אפשרי.
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
אתה חייב להודיע לספקית כי הפרפיל של היוזר משתנה!
אחרת אתה עלול לקבל שגיאה בהתחברות
אחרת אתה עלול לקבל שגיאה בהתחברות
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות