בעיות טעינה עם שלט Harmony 880
שלום רב
לפני כשנה רכשתי את השלט ולפני 4 חודשים החלו בעיות בטעינת השלט, המגע בין השלט לעריסה לא מספיק טוב והיה צורך ללחוץ את השלט בכח ע"מ שיטען. היום השלט לא נטען בכלל והוא מת. לפי פורומים של Logitech ישנה בעיה עם המגעים על השלט שנשחקים עם הזמן ומכיוון שהחומר מתחת לציפוי הזהב אינו מוליך השלט לא נטען.
מישהו חוה בעיות כאלה? יש איזשהו פתרון?
לפני כשנה רכשתי את השלט ולפני 4 חודשים החלו בעיות בטעינת השלט, המגע בין השלט לעריסה לא מספיק טוב והיה צורך ללחוץ את השלט בכח ע"מ שיטען. היום השלט לא נטען בכלל והוא מת. לפי פורומים של Logitech ישנה בעיה עם המגעים על השלט שנשחקים עם הזמן ומכיוון שהחומר מתחת לציפוי הזהב אינו מוליך השלט לא נטען.
מישהו חוה בעיות כאלה? יש איזשהו פתרון?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
בעיות בעריסה
ע"פ הפורומים שלהם, יש בעיה בעריסה
והם החליפו תצורה...
נדמה לי שקראתי שלוגיטק מחליפים עריסות....
ובאמזון בכלל אין בעיה....מקרה אישי
קניתי את השלט מאמזון וכשבוע אחרי שהוא הגיע , קיבלתי אימייל מאמזון שמבקש ממני לפנות ללוג'יטק להחלפת עריסה לתצורה החדשה.....
לוג'יטק לא כך ידעו על מה אני מדבר, אמזון שלחו לי שלט חדש במקום....שרות מעולה
יש איזשהו הבדל קטן בין העריסות, אנסה לחפש לך בפורומים שם, יש גם HACK קטן שפותר את הבעיה
בדוק עם היבואן, נדמה לי שיש אחריות בינלאומית. החליפו לי עכבר שנרכש בחו"ל...ללא כל בעיה
בהצלחה
והם החליפו תצורה...
נדמה לי שקראתי שלוגיטק מחליפים עריסות....
ובאמזון בכלל אין בעיה....מקרה אישי
קניתי את השלט מאמזון וכשבוע אחרי שהוא הגיע , קיבלתי אימייל מאמזון שמבקש ממני לפנות ללוג'יטק להחלפת עריסה לתצורה החדשה.....
לוג'יטק לא כך ידעו על מה אני מדבר, אמזון שלחו לי שלט חדש במקום....שרות מעולה
יש איזשהו הבדל קטן בין העריסות, אנסה לחפש לך בפורומים שם, יש גם HACK קטן שפותר את הבעיה
בדוק עם היבואן, נדמה לי שיש אחריות בינלאומית. החליפו לי עכבר שנרכש בחו"ל...ללא כל בעיה
בהצלחה
אני מזמין מאמזון בארה"בShayosef כתב:קצת אוף טופיק
מאיזה אמזון אנשים מזמינים לארץ ?
והאם ישנו תהליך שעלי לדעת במידה וארצה לרכוש משהו ?
טיפים יעזרו
תודה מראש...
התהליך, לפחות לי הוא פשוט....צריך למצוא משהו שגר שם, ומוכן להביא לך לארץ....
אבל יש שרותים כאלה ששולחים לארץ (צד שלישי) עולה קצת יותר.....
לא יאומן, לפני יומיים פניתי לאמזון ותארתי את הבעיה, לאחר יום חזרו אלי ושאלו אם אני מעוניין בהחזר כספי או מוצר חליפי זהה. ביקשתי מוצר חליפי והיום קבלתי הודעה שהמוצר נשלח. לא בקשו שאשלח להם את השלט המקולקל ,כלום. איזה שרות מדהים. פניתי לתמיכה של לוג'יטק ועוד לא קבלתי תשובה, גם היבואן בארץ שלח אותי לחפש את החברים שלי.
עדכון:
לאחר 3 שבועות התבשרתי על ידי logitech שהם שולחים לי שלט חדש ואכן לאחר שבוע השלט הגיע לביתי (דגם 885 היותר מתקדם). במקביל השלט מאמזון נשלח אלי ע"י אחותי ונתקע במכס ומשום מה הם דרשו ממני לשלם 30% מס על ערך הקניה של השלט. הם לא הצליחו להבין שאמזון שלחו שלט חליפי ללא תמורה, מבחינתם השלט המקולקל צריך להשלח דרך המכס ע"מ לקבל זיכוי מס וכאשר מתקבל שלט חדש יש לשלם עליו מס. בכל אופן סירבתי לקבל את החבילה והיא תשלח חזרה לאחותי בארה"ב שתביא אותו מתישהו (כבר לא לחוץ
).
לאחר 3 שבועות התבשרתי על ידי logitech שהם שולחים לי שלט חדש ואכן לאחר שבוע השלט הגיע לביתי (דגם 885 היותר מתקדם). במקביל השלט מאמזון נשלח אלי ע"י אחותי ונתקע במכס ומשום מה הם דרשו ממני לשלם 30% מס על ערך הקניה של השלט. הם לא הצליחו להבין שאמזון שלחו שלט חליפי ללא תמורה, מבחינתם השלט המקולקל צריך להשלח דרך המכס ע"מ לקבל זיכוי מס וכאשר מתקבל שלט חדש יש לשלם עליו מס. בכל אופן סירבתי לקבל את החבילה והיא תשלח חזרה לאחותי בארה"ב שתביא אותו מתישהו (כבר לא לחוץ