svideo מנייד לטלויזיה
שלום לכולם ..
סוףסו ף קיבלתי את הנייד ואני מרוצה מאד
בעוד מס ימים כנראה גם שאקנה כרטיס קול עם חיבור USB עד אז ...
שאלתי היא : יש לנייד יציאת SVIDEO אך לצערי לטלוייזה שלי אין חוץ מחיבור סקארט וקומפוזיט שום דבר אחר ..
האם יש כבל עם צד אחד SVIDEO וצד אחד למחבר סקארט ? תודה .
סוףסו ף קיבלתי את הנייד ואני מרוצה מאד
בעוד מס ימים כנראה גם שאקנה כרטיס קול עם חיבור USB עד אז ...
שאלתי היא : יש לנייד יציאת SVIDEO אך לצערי לטלוייזה שלי אין חוץ מחיבור סקארט וקומפוזיט שום דבר אחר ..
האם יש כבל עם צד אחד SVIDEO וצד אחד למחבר סקארט ? תודה .
REAL POWER CANT BE GIVEN IT MUST BE TAKEN
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
רוב הסיכויים שהטלויזיה שלך לא תומכת ב-SVIDEO ע"ג SCART, אבל ההשקעה במחבר SVIDEO ל-SCART היא קטנה, 30 ש"ח בהום סנטר ואתה מסודר.
בכול מקרה אני רוצה להפנות אותך לשאלה שנשאלה לפני כמה ימים - אני מאמין שזה יעזור לך גם בהרבה מקרים.......
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... pic&t=4048
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... pic&t=4048
זה מתאם שאליו אתה יכול לחבר או S-VIDEO עם 2 RCA לסאונד או חיבור RCA לוידאו עם 2 RCA לסאונד
(כבל s-video כבר יש לך לפי מה שהבנתי)
אם יש לך בTV חיבור 21 פינים (כמו זה של הממיר כבלים) אז אתה יכול לקנות את המתאם שהמלצתי לבחור שראית בקישור...
המתאם הזה נותן לך את כול האופציות לגבי אפשרויות חיבור יציאה או כניסה מהTV או אל הTV - זה מתאם גם ל IN וגם ל OUT..
לכן הוא טוב גם למכשירים אחרים שעלולה להיות לך בעיה בחיבורם לTV שלך....
זה פשוט חוסך קנייה של כבלים נוספים מכול מיני סוגם במקרה שתרצה לחבר אוליי משהו אחר..
(כבל s-video כבר יש לך לפי מה שהבנתי)
אם יש לך בTV חיבור 21 פינים (כמו זה של הממיר כבלים) אז אתה יכול לקנות את המתאם שהמלצתי לבחור שראית בקישור...
המתאם הזה נותן לך את כול האופציות לגבי אפשרויות חיבור יציאה או כניסה מהTV או אל הTV - זה מתאם גם ל IN וגם ל OUT..
לכן הוא טוב גם למכשירים אחרים שעלולה להיות לך בעיה בחיבורם לTV שלך....
זה פשוט חוסך קנייה של כבלים נוספים מכול מיני סוגם במקרה שתרצה לחבר אוליי משהו אחר..
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
המתאם מאפשר למסך שיודע לקבל SVIDEO מחיבור SCART (שים לב, לא כל טלויזיה או כל מחבר בטלויזיה תומך בזה) לקבל חיבור SVIDEO.
אם זה עובד, זה יתן לך פיתרון בעלות קטנה מאוד. בלינק ש-goodoffer נתן יש תמונה של המחבר הזה בדיוק.
אם זה עובד, זה יתן לך פיתרון בעלות קטנה מאוד. בלינק ש-goodoffer נתן יש תמונה של המחבר הזה בדיוק.