השאלה היחידה שנותרת אם כך היא שאלת תיזמון הקניה לאור יציאת המקרן החדש של פנאסוניק מסדרת 2000 שאמור להוריד את המחיר של ה - 1000. האם כדאי להמתין חודש / חודשיים לירידת מחירים משמעותית (2000 ש"ח ומעלה) או להעדיף קניה עכשיו מהחנות בארץ
שאלה לגבי קניית מקרן פנאסוניק 1000U
-
rosh1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 131
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
החלטתי ללכת על המקרן הזה כאשר נשארה רק שאלת מקום הקניה והמחיר. לפי מה שאני רואה באינטרנט המחיר בארץ מסתובב סביב 21K שקל בעוד שבארה"ב מדובר על 3.5K + 35% מכס - סה"כ 20K שקל ללא עלות הובלה או נשיאה עצמית. היות ואני מעדיף לקנות מגוף הנותן אחריות בישראל נראה לי שעדיף לקנות בארץ.
השאלה היחידה שנותרת אם כך היא שאלת תיזמון הקניה לאור יציאת המקרן החדש של פנאסוניק מסדרת 2000 שאמור להוריד את המחיר של ה - 1000. האם כדאי להמתין חודש / חודשיים לירידת מחירים משמעותית (2000 ש"ח ומעלה) או להעדיף קניה עכשיו מהחנות בארץ
קניית ה AE1000U אינה משתלמת יותר. ה AE2000 עולה פחות ממנו ($2699), ומציג תמונה טובה יותר באופן משמעותי.
אחריות היצרן על ה AE2000 היא רק לשנה, וצריך לשלוח לארה"ב (האחריות אינה בינלאומית). תמורת $260, אתה יכול להוסיף אחריות צד ג' של חברת Mack, האחריות הזו כוללת 4 שנים על המקרן (מתחילה מתום אחריות היצרן) ו 3 שנים על הנורה (מתחילה כבר עם קניית האחריות, ומזכה אותך בעד 2 החלפות נורה, לתקופה של 3 שנים). חשוב לציין ש Mack מאפשרים לך לתקן בישראל, כאשר הם יזכו אותך על הקבלה.
לייבא את ה AE2000U לארץ יעלה לך נכון להיום 16 אלף ש"ח - כולל משלוח (Fedex), מיסים (32.8%) והרחבת האחריות של Mack.
אם אתה מביא את המקרן בעצמך במטוס ומתחמק מתשלום מיסים, תשלם 12 אלף ש"ח (כולל הרחבת האחריות של Mack).
תקח בחשבון שמדובר במקרן לא זול, לא קטן ולא קל. אם אתה נושא את המקרן ארצה איתך במטוס, אתה תשא באחריות לכל נזק שיגרם למקרן. ייתכן שעדיף להביא את המקרן עם חברת שליחויות, כי אז היא תהיה אחראית לכל נזק שיגרם לו בדרכו ארצה.
אחריות היצרן על ה AE2000 היא רק לשנה, וצריך לשלוח לארה"ב (האחריות אינה בינלאומית). תמורת $260, אתה יכול להוסיף אחריות צד ג' של חברת Mack, האחריות הזו כוללת 4 שנים על המקרן (מתחילה מתום אחריות היצרן) ו 3 שנים על הנורה (מתחילה כבר עם קניית האחריות, ומזכה אותך בעד 2 החלפות נורה, לתקופה של 3 שנים). חשוב לציין ש Mack מאפשרים לך לתקן בישראל, כאשר הם יזכו אותך על הקבלה.
לייבא את ה AE2000U לארץ יעלה לך נכון להיום 16 אלף ש"ח - כולל משלוח (Fedex), מיסים (32.8%) והרחבת האחריות של Mack.
אם אתה מביא את המקרן בעצמך במטוס ומתחמק מתשלום מיסים, תשלם 12 אלף ש"ח (כולל הרחבת האחריות של Mack).
תקח בחשבון שמדובר במקרן לא זול, לא קטן ולא קל. אם אתה נושא את המקרן ארצה איתך במטוס, אתה תשא באחריות לכל נזק שיגרם למקרן. ייתכן שעדיף להביא את המקרן עם חברת שליחויות, כי אז היא תהיה אחראית לכל נזק שיגרם לו בדרכו ארצה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אני עדיין מחכה שיגיע לארץ ע"מ שאוכל לראות. נכון לעכשיו אני מסתמך על ביקורות של Cine4home אשר בדק לעומק יחידת Pre-production, על הביקורת של ProjectorCentral אשר בשבועיים האחרונים עושים Shootout בין מספר מקרני 1080p חדשים (כולל ה Sony VW60 וה JVC RS1), ועל ביקורות של מספר אנשים מ AVS אשר ראו את ה AE2000 בפעולה. לפחות בשלב הזה ניתן לדווח על קונסנזוס בכך שמדובר במקרן יוצא מן הכלל וקפיצת דרך אולי חסרת תקדים במקרני LCD.מתי ראית את הפנסוניק 2000 ?...
בתחילת שבוע הבא לפחות 20 חברי AVS צריכים לקבל את ה AE2000 שהזמינו, כך שנקבל הרבה השוואות שלו מול מקרנים אחרים.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
כל החנויות הרציניות בארה"ב ימכרו במחיר שציינתי בתור מחיר התחלתי, ייתכן ובעתיד הקרוב נראה מחירים מעט נמוכים יותר.
באופן אישי, אני שוקל הזמנה מ ProjectorPeople לאור חוות דעת מצויינות ששמעתי מאנשים רבים (ודרך אגב המקרן כבר אצלם בסטוק). חנויות טובות נוספות שאני מכיר הן B&H ו VisualApex, אני מניח שהם יצטיידו במקרן בשבוע שבועיים הקרובים.
באופן אישי, אני שוקל הזמנה מ ProjectorPeople לאור חוות דעת מצויינות ששמעתי מאנשים רבים (ודרך אגב המקרן כבר אצלם בסטוק). חנויות טובות נוספות שאני מכיר הן B&H ו VisualApex, אני מניח שהם יצטיידו במקרן בשבוע שבועיים הקרובים.