שאלה לגבי קניית מקרן פנאסוניק 1000U

מקרנים קידמיים - Front Projector.
שלח תגובה
rosh1 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 131
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #1 

החלטתי ללכת על המקרן הזה כאשר נשארה רק שאלת מקום הקניה והמחיר. לפי מה שאני רואה באינטרנט המחיר בארץ מסתובב סביב 21K שקל בעוד שבארה"ב מדובר על 3.5K + 35% מכס - סה"כ 20K שקל ללא עלות הובלה או נשיאה עצמית. היות ואני מעדיף לקנות מגוף הנותן אחריות בישראל נראה לי שעדיף לקנות בארץ.

השאלה היחידה שנותרת אם כך היא שאלת תיזמון הקניה לאור יציאת המקרן החדש של פנאסוניק מסדרת 2000 שאמור להוריד את המחיר של ה - 1000. האם כדאי להמתין חודש / חודשיים לירידת מחירים משמעותית (2000 ש"ח ומעלה) או להעדיף קניה עכשיו מהחנות בארץ :?:

noam23
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1373
נתן תודות: 8 פעמים

שליחה #2 

בהחלט עדיף להמתין. מקרני ה 1080p LCD החדשים עושים רושם ראשוני כטובים בהרבה מהדור הקודם של מקרני 1080p LCD, והמחיר שלהם צריך להיות לא יותר גבוה.

shaymomo
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 692
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

במתחשב בזמינות חומרי 1080 ובמחיר של המקרנים הללו שווה לחכות עם זה לפחות חצי שנה, או להסתפק במקרני 720P

rosh1 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

האם מישהו יודע על מחירים ל פנא 1000 נמוכים יותרמ:

שליחה #4 

21500 ש"ח בארץ
3500$ בארה"ב

:?:

rosh1 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

בחודש הבא אני נוסע לאיזור עמק הסיליקון - סן פרנסיסקו/סן חוזה. האם מישהו יודע היכן ניתן לקנות שם את המקרן הזה או גירסת 2000 במחיר תחרותי לארץ (כאם לוקחים בחשבון גם את נושא האחריות) ?

noam23
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

קניית ה AE1000U אינה משתלמת יותר. ה AE2000 עולה פחות ממנו ($2699), ומציג תמונה טובה יותר באופן משמעותי.

אחריות היצרן על ה AE2000 היא רק לשנה, וצריך לשלוח לארה"ב (האחריות אינה בינלאומית). תמורת $260, אתה יכול להוסיף אחריות צד ג' של חברת Mack, האחריות הזו כוללת 4 שנים על המקרן (מתחילה מתום אחריות היצרן) ו 3 שנים על הנורה (מתחילה כבר עם קניית האחריות, ומזכה אותך בעד 2 החלפות נורה, לתקופה של 3 שנים). חשוב לציין ש Mack מאפשרים לך לתקן בישראל, כאשר הם יזכו אותך על הקבלה.

לייבא את ה AE2000U לארץ יעלה לך נכון להיום 16 אלף ש"ח - כולל משלוח (Fedex), מיסים (32.8%) והרחבת האחריות של Mack.

אם אתה מביא את המקרן בעצמך במטוס ומתחמק מתשלום מיסים, תשלם 12 אלף ש"ח (כולל הרחבת האחריות של Mack).

תקח בחשבון שמדובר במקרן לא זול, לא קטן ולא קל. אם אתה נושא את המקרן ארצה איתך במטוס, אתה תשא באחריות לכל נזק שיגרם למקרן. ייתכן שעדיף להביא את המקרן עם חברת שליחויות, כי אז היא תהיה אחראית לכל נזק שיגרם לו בדרכו ארצה.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #7 

מתי ראית את הפנסוניק 2000 ?
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

noam23
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

מתי ראית את הפנסוניק 2000 ?
...
אני עדיין מחכה שיגיע לארץ ע"מ שאוכל לראות. נכון לעכשיו אני מסתמך על ביקורות של Cine4home אשר בדק לעומק יחידת Pre-production, על הביקורת של ProjectorCentral אשר בשבועיים האחרונים עושים Shootout בין מספר מקרני 1080p חדשים (כולל ה Sony VW60 וה JVC RS1), ועל ביקורות של מספר אנשים מ AVS אשר ראו את ה AE2000 בפעולה. לפחות בשלב הזה ניתן לדווח על קונסנזוס בכך שמדובר במקרן יוצא מן הכלל וקפיצת דרך אולי חסרת תקדים במקרני LCD.

בתחילת שבוע הבא לפחות 20 חברי AVS צריכים לקבל את ה AE2000 שהזמינו, כך שנקבל הרבה השוואות שלו מול מקרנים אחרים.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #9 

(Y)
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

rosh1 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

Noam תודה, נראה שאלך על ה - 2000 ... בכל מקרה אין לי כוונה להתחמק מתשלום מיסים ... נושא ההובלה במטוס באמת יכול להיות בעייתי ...

האם תוכל להפנות אותי לחנויות הרלוונטיות עם המחיר הנ"ל ?

noam23
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

כל החנויות הרציניות בארה"ב ימכרו במחיר שציינתי בתור מחיר התחלתי, ייתכן ובעתיד הקרוב נראה מחירים מעט נמוכים יותר.

באופן אישי, אני שוקל הזמנה מ ProjectorPeople לאור חוות דעת מצויינות ששמעתי מאנשים רבים (ודרך אגב המקרן כבר אצלם בסטוק). חנויות טובות נוספות שאני מכיר הן B&H ו VisualApex, אני מניח שהם יצטיידו במקרן בשבוע שבועיים הקרובים.

שלח תגובה

חזור אל “מקרנים”