בקרוב ממירים חדשים ליס עם HDMI
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
ואני חשבתי שזהו פיצוי על מה שקרה 
- siboni
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 257
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
אני דווקא חושב שבניהול נכון (ובטיימינג נכון) הם יכולים דווקא לרתום את זה להחזרת לקוחות שנטשו ולמניעת נטישה של אחרים.
בהנחה שהתקלות יפסקו בקרוב (אולי יטביעו כבר את הספינה הזו...מי יודע..
) , הרי שyes יכולים לצאת במהלך שיווקי מבריק , שיתקוף את המתחרה בנקודה הכי כואבת - נקודת האיכות.
אם הם יצאו עם חלוקה של מפענחי HD ללא עלות (תמורת התחייבות לתקופת זמן) , הרי שסביר להניח שיהיו עשרות אלפי מנויים שיהיו מוכנים להתחייב , ועוד כמה אלפים שינהרו חזרה לyes בטווח הקצר...
בחישוב פשוט ניתן לראות שמהלך כזה יעלה הרבה פחות מאשר פיצוי כספי שעשוי להגיע לכמה עשרות מיליוני שקלים (חלק ניכר מהאוכלוסיה יהיה מוכן לקבל ממיר HD ללא עלות במקום פיצוי של כמה עשרות שקלים ..)
בהנחה שהתקלות יפסקו בקרוב (אולי יטביעו כבר את הספינה הזו...מי יודע..
אם הם יצאו עם חלוקה של מפענחי HD ללא עלות (תמורת התחייבות לתקופת זמן) , הרי שסביר להניח שיהיו עשרות אלפי מנויים שיהיו מוכנים להתחייב , ועוד כמה אלפים שינהרו חזרה לyes בטווח הקצר...
בחישוב פשוט ניתן לראות שמהלך כזה יעלה הרבה פחות מאשר פיצוי כספי שעשוי להגיע לכמה עשרות מיליוני שקלים (חלק ניכר מהאוכלוסיה יהיה מוכן לקבל ממיר HD ללא עלות במקום פיצוי של כמה עשרות שקלים ..)
- siboni
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 257
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
ע"פ מפרט הממיר שצפוי, ככל הנראה , להיכנס בתקופה הקרובה, הואיבצע upscale (דרך חיבור הHDMI).
כלומר , לפחות בתיאוריה , גם ערוצים שאינם HD , אמורים להיראות טוב יותר . (כמובן שיש גבול למה שהמעבד מסוגל לעשות כשמדובר בתוכן ברמה נמוכה במיוחד..)
כלומר , לפחות בתיאוריה , גם ערוצים שאינם HD , אמורים להיראות טוב יותר . (כמובן שיש גבול למה שהמעבד מסוגל לעשות כשמדובר בתוכן ברמה נמוכה במיוחד..)
רן לוי שכותב את טור הקולנוע הבייתי השבועי במגזין רייטינג (למי שלא מכיר - מדבור על טור רציני ביותר) מדווח בעקשנות כבר זמן רב על כך שלקראת סוף 2007 שתי החברות ישחררו ממירי HD.
נערך לאחרונה על ידי nir11 ב 13/10/2007 9:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני לא רואה
שום מניע טכנולוגי או הגיוני להוציא ממירים שיטפלו רק ב-HD.gameboy כתב:לפי הבנתי-מדובר על הממירים שיטפלו אך ורק בערוצי ה-HD שלהם.
מעניין איך יהיה הגישור לממירים הרגילים...
דודי.