האם זו תחילת הסוף של תעשיית התקליטים - עכשיו לא אחרת ממדונה
חברות תקליטים הן גוף מתווך שכיום, בעידן ההורדות הדיגיטליות, איבד מכוחו ומנחיצותו.
אין זה אומר שלא ניתן יהיה להשיג אלבומים אלו במדייה פיזית, אך כש-88% משוק הסינגלים בבריטניה נשלט ע"י הורדות מהרשת, לשם מה עוד אנו צריכים חברות אלו?
אין זה אומר שלא ניתן יהיה להשיג אלבומים אלו במדייה פיזית, אך כש-88% משוק הסינגלים בבריטניה נשלט ע"י הורדות מהרשת, לשם מה עוד אנו צריכים חברות אלו?
The Black Wax
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
אני מקווה שזה לא סוף ההפקות האיכותיות, כי הורדת שירים מאייטונז מתקשר אצלי ל 128KB,
ולא קניית ודגימת CD בעזרת EAC ושמירתו ב FLAC לוסלס.
גם הורדה של קובץ 320KB נראה לי מעפן.
אני מקווה שהאומנים יתנו לנו אופציית הורדה ללא דחיסה.
משום מה אני מסופק שזה יקרה.
ואגב, זה סוף תעשיית ה CDים, מעניין איך זה ישפיע על תקליטים.
ולא קניית ודגימת CD בעזרת EAC ושמירתו ב FLAC לוסלס.
גם הורדה של קובץ 320KB נראה לי מעפן.
אני מקווה שהאומנים יתנו לנו אופציית הורדה ללא דחיסה.
משום מה אני מסופק שזה יקרה.
ואגב, זה סוף תעשיית ה CDים, מעניין איך זה ישפיע על תקליטים.
איתי , אני חושב באותם קווים כמוך , אבל עם כול הכבוד אני חושב שזו תחילה של החזרה המאסיבית לתקליטים . כי אמן יודע שחשוב עד מאוד שיהיו לו הופעות ולכן חשוב שתהיה המוסיקה שלו ברשת . אבל חשוב עוד יותר שהמאזינים החשובים ועם כוח הקניה יאזינו לך , ובNP3 אף אודיופיל אמיתי לא יאזין (לך תשמע את הדעות באודיוגון על למה WAV הוא יותר טוב מAPE/FLAC בשביל להבין) . אז מה שנותר שאפשר לדרוש עליו כסף , זה תקליטים. אז יתחילו להוציא תקליטים בהוצאות אודיופיליות . כמובן שתקח בחשבון שהתמחור שלהם יהיה אסטרונומי . אז אתה תוריד את התקליט מהרשת לשמיעה ראשונית ,ורק אז תחליט אם אתה הולך למנהל הבנק , להתיעץ על הרכישה החדשה
דבר אחד בטוח , אם לגיימי (זו שמערערת על כך שפגעה בחברות התקליטים ) יש שכל, היא יכולה למנף את זה , לכך שהיא לא פגעה בהן אלא הדרך שבה הן משווקות פוגעת בהן ובאמנים .
מכול מקום סביר להניח שהתעישה תלחם ביתר שאת בהורדות (חיה פצועה למוות נלחמת חזק יותר ), אבל הם ידממו גם יותר , והשנאה אליהן תגדל (ואז עוד אמנים יעזבו אותן)
דבר אחד בטוח , אם לגיימי (זו שמערערת על כך שפגעה בחברות התקליטים ) יש שכל, היא יכולה למנף את זה , לכך שהיא לא פגעה בהן אלא הדרך שבה הן משווקות פוגעת בהן ובאמנים .
מכול מקום סביר להניח שהתעישה תלחם ביתר שאת בהורדות (חיה פצועה למוות נלחמת חזק יותר ), אבל הם ידממו גם יותר , והשנאה אליהן תגדל (ואז עוד אמנים יעזבו אותן)