חיבור הסאב וופר
יש לי רסיבר של קנווד דגם 6050d (אני מרוצה ממנו). מאחור בחיבורים, יש חיבור rca יחיד לסאב וופר צבע שחור בכל אופן אני מתעניין בסאב וופר של פיור אקוסטיקס 10" 120 וואט rms יש לי סט שלהם.
שתי שאלות:
1.האם הוא נותן ביצועים טובים וחזקים..?
2.איך אני מחבר את זה לרסיבר כי בסאב יש חיבור זוגי של rca וברסיבר יש חיבור אחד אני יודע שאפשר לחבר את זה דרך חיבור הרמקולים, חוץ מזה יש עוד דרך..?
ועוד שאלה מזה אומר לביטול HUM על ידיד הארקה..? קראתי את זה בבטיחות.
ד"א אחלה פורום..
תודה מראש..
שתי שאלות:
1.האם הוא נותן ביצועים טובים וחזקים..?
2.איך אני מחבר את זה לרסיבר כי בסאב יש חיבור זוגי של rca וברסיבר יש חיבור אחד אני יודע שאפשר לחבר את זה דרך חיבור הרמקולים, חוץ מזה יש עוד דרך..?
ועוד שאלה מזה אומר לביטול HUM על ידיד הארקה..? קראתי את זה בבטיחות.
ד"א אחלה פורום..
תודה מראש..
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
על איזה סאב וופר אתה ממליץ יש לי חדר של 15 מטר מרובע..בתקציב של עד 1500
ואיך משפיע האום של הרמקולים.? כמה שזה יותר נמוח זה יותר טוב..?
ואיך משפיע האום של הרמקולים.? כמה שזה יותר נמוח זה יותר טוב..?
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
על חברת וורפידל שמעת?nba83 כתב:על איזה סאב וופר אתה ממליץ יש לי חדר של 15 מטר מרובע..בתקציב של עד 1500
ואיך משפיע האום של הרמקולים.? כמה שזה יותר נמוח זה יותר טוב..?...
יש פה כמה חברים שקנו סאבים של החברה הזאת. דומני שאלה המחירים..
- shmulikwe
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1646
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
nba83,
לי יש וורפידל דגם powercube 12A , אני מאד מרוצה ממנו, המחיר שלו בסביבות 1600 שקל.
גם אחד החברים בפורום syntaxix3 קנה אותו לא מזמן, ווהזכיר אותו במסגרת המאמר שלו:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&sid=355
תראה, יש יותר טובים אבל יותר יקרים, לפי דעתי דגם זה נותן תמורה מלאה לכסף, בנוסף לכך זהו לא מוצר מדבקה.
לי יש וורפידל דגם powercube 12A , אני מאד מרוצה ממנו, המחיר שלו בסביבות 1600 שקל.
גם אחד החברים בפורום syntaxix3 קנה אותו לא מזמן, ווהזכיר אותו במסגרת המאמר שלו:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&sid=355
תראה, יש יותר טובים אבל יותר יקרים, לפי דעתי דגם זה נותן תמורה מלאה לכסף, בנוסף לכך זהו לא מוצר מדבקה.
שמוליק ו.
תראה יש לי סט של פיור אקוסטיקס
http://www.saleshop.co.il/Product.asp?P ... =0&aff=zap
אני מרוצה מהם..
עכשיו השאלה שלי האם אני אקנה סאב של וורפידל זה יתאים לסט..? או האם זה הסאב של פיור יותר יתאים או יותר טוב..?
אני רוצה את זה בעיקר למוסיקה יותר מאשר לסרטים..
http://www.saleshop.co.il/Product.asp?P ... =0&aff=zap
אני מרוצה מהם..
עכשיו השאלה שלי האם אני אקנה סאב של וורפידל זה יתאים לסט..? או האם זה הסאב של פיור יותר יתאים או יותר טוב..?
אני רוצה את זה בעיקר למוסיקה יותר מאשר לסרטים..
מבחינה עיקרונית, כל סאב מתאים לכל רמקולים והוא לא חייב להיות נושא אותו שם. חברת וורפידל נחשבת לחברה רצינית והיא קיימת כבר הרבה שנים ומוצריה נחשבים טובים וזולים יחסית; לעומת PURE ACOUSTICS שזהותה מוטלת בספק וכמעט בטוח שהיא מוצר מדבקה.
עצתי, שמע את שניהם וקח מה שיתאים יותר לטעם האישי שלך. אם אתה שואל דעה אישית..אני הייתי הולך על וורפידל.
עצתי, שמע את שניהם וקח מה שיתאים יותר לטעם האישי שלך. אם אתה שואל דעה אישית..אני הייתי הולך על וורפידל.
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.
הבנתי אותך..אבל וורפידל לא עדינים מידי בצליל\ברמקול שלהם..? ז"א אפשר להתפרע איתם בבאסים כי כמו שהזכרתי זה יותר למוסיקה..?
לפי מיטב ידיעתי הם מחלקים את הרמקולים שלהם לכמה קטגוריות. אם אתה רוצה ממש להפציץ את הרמקוילם אז לך על סידרת HOME DJ היא בדיוק נועדה למטרה הזאת.
אבל הבנתי שכבר יש לך רמקולים שך PURE ACOUSTICS לא?
אבל הבנתי שכבר יש לך רמקולים שך PURE ACOUSTICS לא?
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.
כן יש לי פיור אבל אני מדבר על הסאב שלהם לא על הרמקולים...
תראה התכנון שלי הוא לקנות איזה סאב שיפציץ כי אני רוצה שהפיור שלי לא יוציאו שום צליל באס כי אני רוצה צליל יותר נקי..
והשאלה האם הסאב שהראת לי מיועד לתת בראש כמו שנקרא...
תראה התכנון שלי הוא לקנות איזה סאב שיפציץ כי אני רוצה שהפיור שלי לא יוציאו שום צליל באס כי אני רוצה צליל יותר נקי..
והשאלה האם הסאב שהראת לי מיועד לתת בראש כמו שנקרא...
אולי בגלל שהוא דגם ישן אני יודע שיש את הסאב הזה מלא זמן...
שמתי לב שגם את הסט רמקולים שלי אין..
מה ההבדל בין sub xp & sub rb & slw..?
שמתי לב שגם את הסט רמקולים שלי אין..
מה ההבדל בין sub xp & sub rb & slw..?
הבדלים ממש מזעריים מבחינת נתונים טכניים. תחום התדרים כמעט זהה בשלושת הסדרות לאותו גודל סאב. (השוויתי את הדגמים הגדולים ביותר).גם נתון ההספק כמעט זהה.
אבל שוב, זה לא מביע כלום על איך יישמע לך הסאב. תצטרך לבדוק את זה בעצמך!
אבל שוב, זה לא מביע כלום על איך יישמע לך הסאב. תצטרך לבדוק את זה בעצמך!
אני מסכים איתך..אבל יש בעיה..נאמר ואני הולך לקנות סאב וופר והמוכר משמיע לי אותו בחדר הקטן והאקוסטי שלהם ו..וואלה שומעים טוב וחזק..
אני יחליט שאני קונה אותו אני יבוא הביתה ולא יהיה מרוצה..(אני מזכיר שיש לי חדר 15 מטר)
אתה רוצה להגיד לי שאני יכול להחזיר להם אותו..?
...שאלה שקשורה ברסיבר וברמקולים...
יש לי את הרסיבר של קנווד דגם6050d ורמקולים של פיור "היוקרתיים" שלהם..
והם קיימים אצלי 3 שנים בדיוק כשהבאתי וחיברתי אותם שמענו ממש טוב וחזק.. יש מצב שהם "התעייפו"? או שסתם התרגלתי לזה..?
אני יחליט שאני קונה אותו אני יבוא הביתה ולא יהיה מרוצה..(אני מזכיר שיש לי חדר 15 מטר)
והם קיימים אצלי 3 שנים בדיוק כשהבאתי וחיברתי אותם שמענו ממש טוב וחזק.. יש מצב שהם "התעייפו"? או שסתם התרגלתי לזה..?
1.כל החנויות מודעים לעצם העובדה שמה שנשמע אצלהם טוב, עלול להשמע אצלך רע ולהפך..לכן תבהיר את העובדה הזאת בפני המוכר טרם ביצעת את הקניה. אם הוא לא יסכים, חפש חנות אחרת.nba83 כתב:אני מסכים איתך..אבל יש בעיה..נאמר ואני הולך לקנות סאב וופר והמוכר משמיע לי אותו בחדר הקטן והאקוסטי שלהם ו..וואלה שומעים טוב וחזק..
והם קיימים אצלי 3 שנים בדיוק כשהבאתי וחיברתי אותם שמענו ממש טוב וחזק.. יש מצב שהם "התעייפו"? או שסתם התרגלתי לזה..?...
2.רמקולים לא "מתעייפים". סימנים לרמקול מקולקל יהיו בד"כ": קרע, נקב או כל דבר אחר שלרוב ניתן לזהות אותו בעין. יכולים להיות גם בעיות אלקטרוניקה בקרוס שנמצא בתוך התיבה עצמה, אבל שוב, אם זה המצב אז ניתן לזהות את זה בבירור. 3 שנים לחיי רמקול זה כלום. נהפוך הוא, הוא רק הולך ומשתפר...
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
יש לי סאב וופר של JBL ויש לו מאחור חיבורים של זוג RCA וחיבור דרך הרמקולים רציתי לדעת איך יותר טוב והאם אני יחבר את הRCA רק לחיבור אחד אם יהיה הבדל לבין שאני ישים מפצל ויחבר לשניהם..?