חיבור הסאב וופר

איך משהו עובד? למה זה ככה?
Nba פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10091
נתן תודות: 583 פעמים
קיבל תודות: 604 פעמים

שליחה #1 

יש לי רסיבר של קנווד דגם 6050d (אני מרוצה ממנו). מאחור בחיבורים, יש חיבור rca יחיד לסאב וופר צבע שחור בכל אופן אני מתעניין בסאב וופר של פיור אקוסטיקס 10" 120 וואט rms יש לי סט שלהם.
שתי שאלות:
1.האם הוא נותן ביצועים טובים וחזקים..?
2.איך אני מחבר את זה לרסיבר כי בסאב יש חיבור זוגי של rca וברסיבר יש חיבור אחד אני יודע שאפשר לחבר את זה דרך חיבור הרמקולים, חוץ מזה יש עוד דרך..?
ועוד שאלה מזה אומר לביטול HUM על ידיד הארקה..? קראתי את זה בבטיחות.
ד"א אחלה פורום..
תודה מראש..
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

1. לא ממש, אבל בתקציב הזה אין הרבה אופציות אחרות.
2. חיבור יחיד (לא משנה לאיזו כניסה בסאב) תספיק שכן מדובר במידע מונו. חיבור בעזרת מפצל Y גם אפשרי.
3. חפש מאמר בנושא GROUNDLOOP וכן את המאמר על מיקום וכיוון סאב וופר.

ברוך הבא !
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

Nba פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #3 

על איזה סאב וופר אתה ממליץ יש לי חדר של 15 מטר מרובע..בתקציב של עד 1500
ואיך משפיע האום של הרמקולים.? כמה שזה יותר נמוח זה יותר טוב..?
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
יצירת קשר:

שליחה #4 

1. לא מכיר סאבים טובים במחיר הזה, אולי אחרים פה יוכלו להמליץ.
2. לגבי העכבה של הרמקול, זה נושא אחר, אתה מוזמן לפתוח שירשור נפרד (הסיבה היא שככה יהיה לאחרים קל למצוא את הנושאים שמעניינים אותם).
About.me

Vick
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1323
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

nba83 כתב:על איזה סאב וופר אתה ממליץ יש לי חדר של 15 מטר מרובע..בתקציב של עד 1500
ואיך משפיע האום של הרמקולים.? כמה שזה יותר נמוח זה יותר טוב..?
...
על חברת וורפידל שמעת?
יש פה כמה חברים שקנו סאבים של החברה הזאת. דומני שאלה המחירים..

shmulikwe
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1646
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #6 

nba83,

לי יש וורפידל דגם powercube 12A , אני מאד מרוצה ממנו, המחיר שלו בסביבות 1600 שקל.
גם אחד החברים בפורום syntaxix3 קנה אותו לא מזמן, ווהזכיר אותו במסגרת המאמר שלו:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&sid=355

תראה, יש יותר טובים אבל יותר יקרים, לפי דעתי דגם זה נותן תמורה מלאה לכסף, בנוסף לכך זהו לא מוצר מדבקה.
שמוליק ו.

Nba פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #7 

תראה יש לי סט של פיור אקוסטיקס
http://www.saleshop.co.il/Product.asp?P ... =0&aff=zap
אני מרוצה מהם..
עכשיו השאלה שלי האם אני אקנה סאב של וורפידל זה יתאים לסט..? או האם זה הסאב של פיור יותר יתאים או יותר טוב..?
אני רוצה את זה בעיקר למוסיקה יותר מאשר לסרטים..

Vick
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

מבחינה עיקרונית, כל סאב מתאים לכל רמקולים והוא לא חייב להיות נושא אותו שם. חברת וורפידל נחשבת לחברה רצינית והיא קיימת כבר הרבה שנים ומוצריה נחשבים טובים וזולים יחסית; לעומת PURE ACOUSTICS שזהותה מוטלת בספק וכמעט בטוח שהיא מוצר מדבקה.
עצתי, שמע את שניהם וקח מה שיתאים יותר לטעם האישי שלך. אם אתה שואל דעה אישית..אני הייתי הולך על וורפידל.
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.

Nba פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #9 

הבנתי אותך..אבל וורפידל לא עדינים מידי בצליל\ברמקול שלהם..? ז"א אפשר להתפרע איתם בבאסים כי כמו שהזכרתי זה יותר למוסיקה..?

Vick
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

לפי מיטב ידיעתי הם מחלקים את הרמקולים שלהם לכמה קטגוריות. אם אתה רוצה ממש להפציץ את הרמקוילם אז לך על סידרת HOME DJ היא בדיוק נועדה למטרה הזאת.
אבל הבנתי שכבר יש לך רמקולים שך PURE ACOUSTICS לא?
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.

Nba פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #11 

כן יש לי פיור אבל אני מדבר על הסאב שלהם לא על הרמקולים...
תראה התכנון שלי הוא לקנות איזה סאב שיפציץ כי אני רוצה שהפיור שלי לא יוציאו שום צליל באס כי אני רוצה צליל יותר נקי..
והשאלה האם הסאב שהראת לי מיועד לתת בראש כמו שנקרא...

Vick
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #12 

איזה סאב ראית של PURE וכמה הוא עולה?

Nba פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #13 

Vick
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #14 

מעניין למה אין אותו באתר של PURE??

Nba פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #15 

אולי בגלל שהוא דגם ישן אני יודע שיש את הסאב הזה מלא זמן...
שמתי לב שגם את הסט רמקולים שלי אין..

מה ההבדל בין sub xp & sub rb & slw..?

Vick
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #16 

הבדלים ממש מזעריים מבחינת נתונים טכניים. תחום התדרים כמעט זהה בשלושת הסדרות לאותו גודל סאב. (השוויתי את הדגמים הגדולים ביותר).גם נתון ההספק כמעט זהה.
אבל שוב, זה לא מביע כלום על איך יישמע לך הסאב. תצטרך לבדוק את זה בעצמך!

Nba פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #17 

אני מסכים איתך..אבל יש בעיה..נאמר ואני הולך לקנות סאב וופר והמוכר משמיע לי אותו בחדר הקטן והאקוסטי שלהם ו..וואלה שומעים טוב וחזק..
אני יחליט שאני קונה אותו אני יבוא הביתה ולא יהיה מרוצה..(אני מזכיר שיש לי חדר 15 מטר)
אתה רוצה להגיד לי שאני יכול להחזיר להם אותו..?

...שאלה שקשורה ברסיבר וברמקולים...
יש לי את הרסיבר של קנווד דגם6050d ורמקולים של פיור "היוקרתיים" שלהם..
והם קיימים אצלי 3 שנים בדיוק כשהבאתי וחיברתי אותם שמענו ממש טוב וחזק.. יש מצב שהם "התעייפו"? או שסתם התרגלתי לזה..?

Vick
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #18 

nba83 כתב:אני מסכים איתך..אבל יש בעיה..נאמר ואני הולך לקנות סאב וופר והמוכר משמיע לי אותו בחדר הקטן והאקוסטי שלהם ו..וואלה שומעים טוב וחזק..
אני יחליט שאני קונה אותו אני יבוא הביתה ולא יהיה מרוצה..(אני מזכיר שיש לי חדר 15 מטר)
אתה רוצה להגיד לי שאני יכול להחזיר להם אותו..?

...שאלה שקשורה ברסיבר וברמקולים...
יש לי את הרסיבר של קנווד דגם6050d ורמקולים של פיור "היוקרתיים" שלהם..
והם קיימים אצלי 3 שנים בדיוק כשהבאתי וחיברתי אותם שמענו ממש טוב וחזק.. יש מצב שהם "התעייפו"? או שסתם התרגלתי לזה..?
...
1.כל החנויות מודעים לעצם העובדה שמה שנשמע אצלהם טוב, עלול להשמע אצלך רע ולהפך..לכן תבהיר את העובדה הזאת בפני המוכר טרם ביצעת את הקניה. אם הוא לא יסכים, חפש חנות אחרת.
2.רמקולים לא "מתעייפים". סימנים לרמקול מקולקל יהיו בד"כ": קרע, נקב או כל דבר אחר שלרוב ניתן לזהות אותו בעין. יכולים להיות גם בעיות אלקטרוניקה בקרוס שנמצא בתוך התיבה עצמה, אבל שוב, אם זה המצב אז ניתן לזהות את זה בבירור. 3 שנים לחיי רמקול זה כלום. נהפוך הוא, הוא רק הולך ומשתפר...

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
יצירת קשר:

שליחה #19 

בהחלט יכול להיות ש"גדלת" על הרמקולים שלך.
About.me

Nba פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #20 

יש לי סאב וופר של JBL ויש לו מאחור חיבורים של זוג RCA וחיבור דרך הרמקולים רציתי לדעת איך יותר טוב והאם אני יחבר את הRCA רק לחיבור אחד אם יהיה הבדל לבין שאני ישים מפצל ויחבר לשניהם..?

שלח תגובה

חזור אל “שאלות בנושאים טכניים”