קוראים לי דיוויד, אני בן 17, עליתי לארץ לפני 12 שנה מדרום אפריקה. כבר כמה שנים אני מתעסק עם האלקטרוניקה ואודיו: בניית רמקולים ומגברים מאז גיל דיי צעיר.
לפני כחודשיים הזמנתי סאב מארה"ב כדי להתחיל פרוייקט חדש, וזה להתחיל מחדש את המערכת אודיו בחדר שלי, סאב ושתי רמקולים.
את הסאב הישן מכרתי (בניה עצמית של התיבה והמגבר) ועם הכסף ומשכורת של חודשיים קניתי סאב של חברה בשם TC Sounds, דגם הוא TC 2000. סאב מאוד רציני, עם פרמטרים מאוד מפתים..:
Fs 20Hz, Xmax 28mm, Xmech 41mm,Qts 0.264, BL 17.2Tm, Pe 800 watts Peak 2500 watts.
שילמתי על הסאב 2500 ש"ח כולל משלוח ומיסים, בניתי תיבה אטומה עם נפח פנימי של 55 ליטר(לאחר החיזוק הפנימי) שעלתה לי 500 ש"ח. שבוע הבא אני הולך לקנות מגבר יד שניהPhonic Mar 6.
כרגע אני בונה מגבר 4 ערוצים, שמוציא 100 וואט לערוץ כי אני מעוניין לעשות Bi-amping. עכשיו מה שנשאר לי זה לבנות רמקולים רצפתיים, והנה השאלה הגדולה: האם אפשר לקנות בארץ רמקולים ערומים (raw speakers) של חברות כמו Hi-Vi, ScanSpeak, Vifa, Seas וכודמה? כי אני רוצה איכות ולא סתם רמקול שאני לא יודע שומדבר על הביצועים שלו. אני יכול להזמין את הרמקולים מחנות בשם Madisound בארה"ב, אבל אני לא רוצה להתעסק עם המשלוח ומכס שוב, מספיק היה לי כאב ראש עם להביא את הסאב לפה...=\
בכל מקרה, נראה לי שחפרתי מספיק, תודה מראש, ואני מוסיף תמונה של הסאב לפני שהכנסתי אותו לתיבה
דיוויד