עכשיו אצלי אני מחבר ככה,
2 RCA ל- "CD" ברסיבר שמתחבר ל- RCA אחד (מובנה) שמתחבר לכ. קול.
אבל בעצם מה שאני עושה זה מחבר יענו או רק לקדמיים או רק לאחוריים או רק לסאב/סנטר.
מה אפשר לעשות כדי שכל הרמקולים יהיו מחוברים?
אני כבר לא מצליח לעשות כלום.
מקווה שזה הפורום נכון.
תודה.
נערך לאחרונה על ידי ChaoscripT ב 11/10/2007 15:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
תחבר ביציאה הדיגיטלית שיש לך שם, בחיבור קואקסיאלי (לפי השרטוט שצירפת). תגדיר בקודק שלך (למשל AC3FILTER) להוציא SPDIF, כשצורת הפלט היא as-is, והרסיבר יקבל את המידע הדיגיטלי ויעשה את הפענוח בעצמו. כשהרסיבר יוגדר auto-surround תוכל לראות אם הוא מזהה את הפורמט הרב ערוצי (DD או DTS).
MetalliJoe כתב:תחבר ביציאה הדיגיטלית שיש לך שם, בחיבור קואקסיאלי (לפי השרטוט שצירפת). תגדיר בקודק שלך (למשל AC3FILTER) להוציא SPDIF, כשצורת הפלט היא as-is, והרסיבר יקבל את המידע הדיגיטלי ויעשה את הפענוח בעצמו. כשהרסיבר יוגדר auto-surround תוכל לראות אם הוא מזהה את הפורמט הרב ערוצי (DD או DTS).
...
תקנה מתאם ממיני PL ל-RCA נקבה וכבל RCA ל-RCA ותפעל לפי הוראותיו של MetalliJoe והכל צריך לעבוד חלק
למה צריך מתאם? היציאה בכרטיס הקול היא מיני? אם כן צריך מתאם אבל לא כמו זה שבתמונה - צריך פשוט מתאם ממיני ל-RCA (אחד לאחד, לא אחד לשניים) ועוד כבל RCA ל-RCA פשוט. אם היא לא מיני, פשוט תקנה כבל קואקס רגיל.
MetalliJoe כתב:למה צריך מתאם? היציאה בכרטיס הקול היא מיני? אם כן צריך מתאם אבל לא כמו זה שבתמונה - צריך פשוט מתאם ממיני ל-RCA (אחד לאחד, לא אחד לשניים) ועוד כבל RCA ל-RCA פשוט. אם היא לא מיני, פשוט תקנה כבל קואקס רגיל.
...
וואי אחי אני מתחיל להסתבך (מצטער שאני בור בדברים האלו).
מה שיש בתמונה נראה כמו 3.5' (כניסה של אוזניות),
אבל בכ. קול זה לא ככה, היציאה קטנה יותר (אני חושב).
עכשיו מהרסיבר אני מוציא 2 RCA (ימין ושמאל).
איזה כבל אני צריך לקנות?
MetalliJoe כתב:למה צריך מתאם? היציאה בכרטיס הקול היא מיני? אם כן צריך מתאם אבל לא כמו זה שבתמונה - צריך פשוט מתאם ממיני ל-RCA (אחד לאחד, לא אחד לשניים) ועוד כבל RCA ל-RCA פשוט. אם היא לא מיני, פשוט תקנה כבל קואקס רגיל.
...
וואי אחי אני מתחיל להסתבך (מצטער שאני בור בדברים האלו).
מה שיש בתמונה נראה כמו 3.5' (כניסה של אוזניות),
אבל בכ. קול זה לא ככה, היציאה קטנה יותר (אני חושב).
עכשיו מהרסיבר אני מוציא 2 RCA (ימין ושמאל).
איזה כבל אני צריך לקנות?
...
אתה לא מחבר לכניסה סטריאופונית ברסיבר (ימין-שמאל), אלא לכניסה דיגיטלית, ליתר דיוק קואקסיאלית - רק RCA אחד.
לגבי היציאה בכרטיס הקול - תבדוק בצורה הכי פשוטה, האם ה-RCA של חיבור ה-CD או כל דבר אחר (אינטרקונקט רגיל, שמשתמשים בו במערכת סטריאו) נכנס ליציאה. אם כן, זה RCA רגיל, אחרת מיני.