בעיה בניגון x264 על LCD טושיבה 42c3000
-
moseschrist
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 42
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 5 פעמים
שלום, אני מנסה לנגן סרטים שמקודדים ב-x264 באמצעות VLC.
על המסך של הלפטופ הכל עובד כמו שצריך אבל כשאני מנסה באמצעות כבל VGA על הטושיבה אני מקבל תמונה מפוקסלת מאוד [רואים בעיקר ריבועים] ומקרטעת [ממש ממש מקרטע]
יש למישהו עצות ?
על המסך של הלפטופ הכל עובד כמו שצריך אבל כשאני מנסה באמצעות כבל VGA על הטושיבה אני מקבל תמונה מפוקסלת מאוד [רואים בעיקר ריבועים] ומקרטעת [ממש ממש מקרטע]
יש למישהו עצות ?
-
moseschrist
-
- חבר שרק התחיל

לא משנה, בעיה נפתרה.
שכחתי שהמעבד מאט את עצמו ואת הכרטיס מסך כשאני בלי חיבור קבוע לחשמל.
שכחתי שהמעבד מאט את עצמו ואת הכרטיס מסך כשאני בלי חיבור קבוע לחשמל.
-
moseschrist
-
- חבר שרק התחיל

היו קצת בעיות בהתחלה כי הכרטיס מסך של הלפטופ סרב לתת לי רזולוציה של 1366 על 768 והיו לי שוליים שחורים בקצוות בגלל ה-NR, אבל אחרי קצת התעסקות ב-powerstrip הגדרתי שם רזולוציה חדשה והכל עבד כמו שצריך, האיכות תמונה נהדרת, אפילו דרך ממיר הוט של סמסונג, אבל איכות התמונה תלויה בתכנים, לעיתים תוכניות ישנות כמו מחוץ לחוק ב-AXN לא נראות משהו, ושידורי ספורט ליכולים גם להיות דיי בעייתיים, אבל זה ממש תלוי במקור ובאיכות ההקלטה.
ניגנתי גם פרק של נמלטים ב-720p וזה נראה נהדר, ממש ממש נהדר.
עיוותים בתמונה בגלל מעבר למסך רחב לא רואים, או שזה לא מורגש, בכל מקרה אני לא רואה עיוותים.
הסאונד של הטלויזיה נהדר, אני כרגע בלי מערכת קולנוע ביתי אמיתית, אבל הסאונד של הרמקולים המובנים בהחלט מספיקים לבינתיים.
הסלון שלי הוא סלון דיי גדול ודיי מואר, ובנוסף יש חלון/דלת הזזה גדולה ממש ממול הטלויזיה ככה שפלזמה בהחלט לא מתאימה ואני שמח לומר שה-LCD הזה של טושיבה בהחלט עושה את העבודה נאמנה.
עיוותים בתמונה בגלל מעבר למסך רחב לא רואים, או שזה לא מורגש, בכל מקרה אני לא רואה עיוותים.
הסאונד של הטלויזיה נהדר, אני כרגע בלי מערכת קולנוע ביתי אמיתית, אבל הסאונד של הרמקולים המובנים בהחלט מספיקים לבינתיים.
הסלון שלי הוא סלון דיי גדול ודיי מואר, ובנוסף יש חלון/דלת הזזה גדולה ממש ממול הטלויזיה ככה שפלזמה בהחלט לא מתאימה ואני שמח לומר שה-LCD הזה של טושיבה בהחלט עושה את העבודה נאמנה.
איזה רזולוציה המחשב שלך מוציא עכשיו לטלוויזיה? איך רואים?אני בבעיה דומה..כרגע עובד על 1024*768 ורואים מזעזע..מחובר עם נייד בכבל VGAmoseschrist כתב:היו קצת בעיות בהתחלה כי הכרטיס מסך של הלפטופ סרב לתת לי רזולוציה של 1366 על 768 והיו לי שוליים שחורים בקצוות בגלל ה-NR, אבל אחרי קצת התעסקות ב-powerstrip הגדרתי שם רזולוציה חדשה והכל עבד כמו שצריך, האיכות תמונה נהדרת, אפילו דרך ממיר הוט של סמסונג, אבל איכות התמונה תלויה בתכנים, לעיתים תוכניות ישנות כמו מחוץ לחוק ב-AXN לא נראות משהו, ושידורי ספורט ליכולים גם להיות דיי בעייתיים, אבל זה ממש תלוי במקור ובאיכות ההקלטה.
הסלון שלי הוא סלון דיי גדול ודיי מואר, ובנוסף יש חלון/דלת הזזה גדולה ממש ממול הטלויזיה ככה שפלזמה בהחלט לא מתאימה ואני שמח לומר שה-LCD הזה של טושיבה בהחלט עושה את העבודה נאמנה....
-
moseschrist
-
- חבר שרק התחיל

1366 על 768.
המסך מקבל מהמחשב רזולוציה WXGA ואין קווים שחורים בצדדים או למעלה.
התוכנה שהשתמשתי בה היא powerstrip.
כדי לקבל את הרזולוציה הזו תעשה ככה:
אחרי שתתקין ותפעיל את התוכנה, יופיע לך אייקון של מסך עם קשת צבעים ב-system tray.
לחץ עליו עם הכפתור הימני ואז תלך ל:
display profiles->configure
ואז בחלון החדש תבחר advanced timing options
כעת תלחץ על custom resolutions
בצד יש לך רשימה של רזולוציות אפשריות, בינהן יש גם את הרזולציה שציינתי למעלה, תבחר אותה, ואז תלחץ על add resolution.
התוכנה תבקש ממך להפעיל מחדש את המחשב, תפעיל מחדש ואז תוכל לבחור את הרזולוציה החדשה במסך בחירת הרזולוציות של ווינדוז.
אחרי שתתקין ותפעיל את התוכנה, יופיע לך אייקון של מסך עם קשת צבעים ב-system tray.
בצד יש לך רשימה של רזולוציות אפשריות, בינהן יש גם את הרזולציה שציינתי למעלה, תבחר אותה, ואז תלחץ על add resolution.
התוכנה תבקש ממך להפעיל מחדש את המחשב, תפעיל מחדש ואז תוכל לבחור את הרזולוציה החדשה במסך בחירת הרזולוציות של ווינדוז.
moseschrist כתב:1366 על 768.
התוכנה תבקש ממך להפעיל מחדש את המחשב, תפעיל מחדש ואז תוכל לבחור את הרזולוציה החדשה במסך בחירת הרזולוציות של ווינדוז....
(אגב מי שלא רואה עכשיו גם על המחשב שלו את התמונה המצ"ב כמו שצריך ז"א שהמסך לא נמצא במצב ה NR שלו )
אמיר