מבקש המלצה לסאב מוסיקה בשביל TRIANGLE TITUS 202
ASW300 של B&W יתאים לדעתי ועולה בחיסול היום פחות מ 2000 ש"ח
http://www.החנות ההיא.co.il/Product.asp ... Cat2ID=175
http://www.החנות ההיא.co.il/Product.asp ... Cat2ID=175
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
שמעתי אותו עים IQ3 KEF הוא סאב מהיר ומתאים יותר לסטריאו מאשר לקולנוע בייתי הוופר שלא קטן יחסית ולא בולע את התדרים האחרים וזה היתרון שלא לסטריאו אבל לקולנוע בייתי לא הבוחר בו אלה ב 600
בכל אופן ה 300 מאוד מוצלח למחירו העכשווי ומוצלח ביכלל...
בכל אופן ה 300 מאוד מוצלח למחירו העכשווי ומוצלח ביכלל...
רב סרן-רועי קליין.
תודה על העזרה
למען האמת אף פעם לא יצא לי לשמוע STEREO עם SUB , אני תמיד חשבתי כנראה שלא בצדק שהשילוב לא יכול להטיב עם הסאונד ,
ברור שאני קודם צריך לשמוע באוזן שלי, אבל יש לי הרבה שאלות בסיסיות לשאול לפני כל התהליך של ההסתובבות עם הרמקול והמגבר בחנויות
הרמקול שלי לא יורד מ60HZ , וסאבוופר שהמלצת לי עליו מגיע עד 150HZ,
זאת אומרת שהוא יטפס על הרמקול שלי בתחום 60-150HZ , האם זה לא ישפיע לרעה על הצליל? (אין לי אפשרות במגבר לכוון את התדרים)
והאם 2 סאב פאסיבי יכולים לעזור? או שהקומבינציה לא אפשרית
למען האמת אף פעם לא יצא לי לשמוע STEREO עם SUB , אני תמיד חשבתי כנראה שלא בצדק שהשילוב לא יכול להטיב עם הסאונד ,
ברור שאני קודם צריך לשמוע באוזן שלי, אבל יש לי הרבה שאלות בסיסיות לשאול לפני כל התהליך של ההסתובבות עם הרמקול והמגבר בחנויות
הרמקול שלי לא יורד מ60HZ , וסאבוופר שהמלצת לי עליו מגיע עד 150HZ,
זאת אומרת שהוא יטפס על הרמקול שלי בתחום 60-150HZ , האם זה לא ישפיע לרעה על הצליל? (אין לי אפשרות במגבר לכוון את התדרים)
והאם 2 סאב פאסיבי יכולים לעזור? או שהקומבינציה לא אפשרית
לסאב-וופרים יש בדר"כ קרוס פנימי שאפשר לכוון.
ואל תתייחס לנתונים יותר מדיי. רק אחרי שתשתמע תדע אם זה עדיף עם או בלי.
אני אישית לא מדליק את הסאב שלי במוזיקה אלא אם כן מדובר על הקלטה עם באס דיי חלש במוזיקה רוק/מטאל ואז אני נותן ל-Tannoy S15 לעבודה על עוצמה ממש נמוכה (הוא מכוון על איזור ה-50הרץ ומטה). גם אז זה אך ורק אם אני לא בראש של "אודיופיליה" אלא יותר בא לי משהו שיהיה ברקע לכיף.
מה שכן, אצלי מדובר על רמקולים גדולים יותר משלך משמעותית והם מסוגלים לעבוד בתדרים נמוכים יותר.
ואל תתייחס לנתונים יותר מדיי. רק אחרי שתשתמע תדע אם זה עדיף עם או בלי.
אני אישית לא מדליק את הסאב שלי במוזיקה אלא אם כן מדובר על הקלטה עם באס דיי חלש במוזיקה רוק/מטאל ואז אני נותן ל-Tannoy S15 לעבודה על עוצמה ממש נמוכה (הוא מכוון על איזור ה-50הרץ ומטה). גם אז זה אך ורק אם אני לא בראש של "אודיופיליה" אלא יותר בא לי משהו שיהיה ברקע לכיף.
מה שכן, אצלי מדובר על רמקולים גדולים יותר משלך משמעותית והם מסוגלים לעבוד בתדרים נמוכים יותר.