התחדשתי בדיוידי
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
תתחדש! יאללה, ספר פרטים. 
Silence speaks louder than words
אם אני לא טועה כל דיוידי מציג אפילו פשוט מציג סרטי dvdrip ,ולשאלתך בקשר לדיוידי הזה,כן. 95 אחוז ממה שאני רואה זה dvdrip.
[עריכה:עכשיו ראיתי שכתבת איך,ובכן רואים נהדר]
היו אס בי פשוט מצוין,ועכשיו אני יכול לתת להורים שלי את הגרונדיג המקטרע [השארתי רק בגלל היו אס בי]
מה שהכי אהבתי בדיוידי הזה שאין יותר פסים שחורים [לפחות בסרטים הפשוטים שאני רואה] ורואים נהדר.
אני קצת מאוכזב שהדיוידי לא תומך ב-pb,אבל בעזרת תוכנה לוקח שתי שניות לסדר בעיה זו. מה גם שאני מרויד סרטי דיויקס בשני חלקים [כדי לקבל סאונד ac3 למערכת קולנוע ביתית ואיכות יותר טובה] שם אין כמעט pb.
עכשיו אני חובר בקומפוננט,כדאי לי לעבור לכבל hdmi? כמה זה עולה? [ניופאן הציעו לי כבל ב-160] האם אני אשים לב להבדל משמעותי? תודה [ודאמ.........זה היה ארוך]
היו אס בי פשוט מצוין,ועכשיו אני יכול לתת להורים שלי את הגרונדיג המקטרע [השארתי רק בגלל היו אס בי]
מה שהכי אהבתי בדיוידי הזה שאין יותר פסים שחורים [לפחות בסרטים הפשוטים שאני רואה] ורואים נהדר.
אני קצת מאוכזב שהדיוידי לא תומך ב-pb,אבל בעזרת תוכנה לוקח שתי שניות לסדר בעיה זו. מה גם שאני מרויד סרטי דיויקס בשני חלקים [כדי לקבל סאונד ac3 למערכת קולנוע ביתית ואיכות יותר טובה] שם אין כמעט pb.
עכשיו אני חובר בקומפוננט,כדאי לי לעבור לכבל hdmi? כמה זה עולה? [ניופאן הציעו לי כבל ב-160] האם אני אשים לב להבדל משמעותי? תודה [ודאמ.........זה היה ארוך]
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

בוודאי שעדיף לך, ה-upscale של ה-DVD עובד רק דרך ה-HDMI.
ו--- PB?
ו--- PB?
amitgba,amitgba כתב:אם אני לא טועה כל דיוידי מציג אפילו פשוט מציג סרטי dvdrip ,ולשאלתך בקשר לדיוידי הזה,כן. 95 אחוז ממה שאני רואה זה dvdrip.
עכשיו אני חובר בקומפוננט,כדאי לי לעבור לכבל hdmi? כמה זה עולה? [ניופאן הציעו לי כבל ב-160] האם אני אשים לב להבדל משמעותי? תודה [ודאמ.........זה היה ארוך]...
איך זה שאין יותר פסים שחורים? זה תלוי בפורמט של הסרט, לא?
pb - פאקצ' משהו.
הנה דיון שהיה פה על זה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&p=95045
[נ.ב. לפי מה שידוע לי זה קורה רק בדיוידי של פיוניר]
ג'ימי ,לא.
בשני הדיוידי הקודמים שלי [פיילוט וגרונדיג שהלכו לעולמו כל אחד אחרי חודש זכרונם לברכה] הסרטים היו עם פסים שחורים [אנחנו מדברים על divx ,כן?] ובפיוניר הם לא היו. יש לציין שסרטים עם תרגום מובנה יהיו עם פסים לצדדים ופסים שחורים מלמעלה ולמטה.
לגבי hdmi , מחר אני כנראה קונה כבל 2 מטר של טראק ב-144 שקל מניופאן. שווה?
ודבר אחרון: [מישהו יודע למה אני כותב בסוגריים כל הזמן?]
הנה דיון שהיה פה על זה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&p=95045
[נ.ב. לפי מה שידוע לי זה קורה רק בדיוידי של פיוניר]
ג'ימי ,לא.
בשני הדיוידי הקודמים שלי [פיילוט וגרונדיג שהלכו לעולמו כל אחד אחרי חודש זכרונם לברכה] הסרטים היו עם פסים שחורים [אנחנו מדברים על divx ,כן?] ובפיוניר הם לא היו. יש לציין שסרטים עם תרגום מובנה יהיו עם פסים לצדדים ופסים שחורים מלמעלה ולמטה.
לגבי hdmi , מחר אני כנראה קונה כבל 2 מטר של טראק ב-144 שקל מניופאן. שווה?
ודבר אחרון: [מישהו יודע למה אני כותב בסוגריים כל הזמן?]
היי,זה רק אני או שאני רואה dvd של פיוניר שם למטה?
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

[אין לי שמץ]
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

בשם אלוהים, מה הקשר בין DD לבין מסך מלא? ה-DD זה פורמט הסאונד, המסך המלא זה יחס המסך שבו צולם הסרט. איך ערבבת בין השניים? 
סרטים בגודל 700 מגה [דיסק 1] מגיעים בסטריאו בלבד. סרטים המגיעים בשני חלקים של 700 מגיעים בac3 [הידוע כ-dd].
סרטים בדיסק אחד מוצגים אצלי במסך מלא,ללא פסים שחורים. סרט בשני דיסקים מוצג עם פסים שחורים. אין לי מושג למה.
יש הבנה?
סרטים בדיסק אחד מוצגים אצלי במסך מלא,ללא פסים שחורים. סרט בשני דיסקים מוצג עם פסים שחורים. אין לי מושג למה.
יש הבנה?
מה לגבי יציאה אופטית לאודיו?
א. תתחדש
ב. הופתעתי שלמכשיר כה מתקדם ומכובד אין יציאה אופטית לאודיו. איך? למה?
האם יש בשוק מכשיר DVD מומלץ (לא מקליט) שגם עושה Upscale איכותי של וידאו ל1080P (כלומר עם HDMI) וגם מוציא אודיו ליציאה אופטית?
ב. הופתעתי שלמכשיר כה מתקדם ומכובד אין יציאה אופטית לאודיו. איך? למה?
האם יש בשוק מכשיר DVD מומלץ (לא מקליט) שגם עושה Upscale איכותי של וידאו ל1080P (כלומר עם HDMI) וגם מוציא אודיו ליציאה אופטית?
יש קוקסואלית
ובדגם ה600 יש יציאה אופטית.
אני אישית חיברתי את הדיוידי לרסיבר ללא יצאת אופטית [וגם לא בקוקסאלית,שכחתי איך חחח
] ושמעים טוב מאוד.
guyezra , רק חברי מועדון יכולים לכתוב בביקורת מוצרים לא?
אני אישית חיברתי את הדיוידי לרסיבר ללא יצאת אופטית [וגם לא בקוקסאלית,שכחתי איך חחח
guyezra , רק חברי מועדון יכולים לכתוב בביקורת מוצרים לא?
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

היתה הבנה גם לפני זה, רק שעדיין אין הבנה למה אתה קושר את ה-DD לפסים שחורים. אין קשר בין הדברים.amitgba כתב:סרטים בגודל 700 מגה [דיסק 1] מגיעים בסטריאו בלבד. סרטים המגיעים בשני חלקים של 700 מגיעים בac3 [הידוע כ-dd].
יש הבנה?...