שלום רב,
לא מזמן התחלתי לעבוד בתור שכיר בחברת סטארט-אפ (הייתי פרילנסר עד היום),
ו-"חתמתי" על פוקוס חדשה. הרכב לא רע, יחסית למחירו, אך אבוי, הסאונד כן!
אני מעוניין לשדרג את המערכת לרמה סבירה (אלמנטים חדשים ואיכותיים, הגברה וסאב, ואולי אפילו ֹׁHU במקום זה של פורד), ורציתי לדעת אם מישהו מכם כבר התקין מערכת בסדר גודל כזה ברכב ליסינג, אשר כמובן צריך לחזור אח"כ לאוויס במצב סביר.
אוויס אמרו לי שמבחינתם אני יכול לעשות מה שבא לי, רק לא לגרום נזק תמידי לאוטו.
האם ישנם מתקינים מוכשרים עד כדי כך, שיוכלו להתקין מערכת ראוייה, וגם לפרק אותה מספר חודשים/שנים אח"כ ללא עקבות בגודל של שישה אינטש על תשעה?
האם הגורל דן אותי לרכב ליסינג עם סאונד גרוע בלי אפשרות לשדרג?
אודה על כל עצה/טיפ/הערה!
תודה,
גלעד
התקנת מערכת ראויה ברכב ליסינג
באופן עקרוני הגורל לא דן אותך לסאונד גרוע . אתה יכול להכניס כמעט כול דבר , ואפילו בניות (כי עושים מפיבר ואח"כ ניתן להוריד ולעשות ריפוד חדש באזור ) , העניין הוא התקציב .
יש מספיק מתקינים מעולים שיכולים לעשות עבודה נהדרת , עד כמה האוטו שלך ישמע טוב זה תלוי בכמה כסף תוציא עליו
אתה יכול להתחיל עם שמעון מסאונדסטורם בחולון , הוא אחד המתקינים המעולים ביותר בארץ , אבל הוא גם יקר (אבל יש דברים שרק הוא יכול לעשות ). תגש אליו תראה מה הוא ממליץ ותחזור וננסה לעזור
יש מספיק מתקינים מעולים שיכולים לעשות עבודה נהדרת , עד כמה האוטו שלך ישמע טוב זה תלוי בכמה כסף תוציא עליו
אתה יכול להתחיל עם שמעון מסאונדסטורם בחולון , הוא אחד המתקינים המעולים ביותר בארץ , אבל הוא גם יקר (אבל יש דברים שרק הוא יכול לעשות ). תגש אליו תראה מה הוא ממליץ ותחזור וננסה לעזור
לא צריכה להיות שום בעיה עם התקנה של מערכת אודיו איכותית ברכבים האלו,
גם תוך כדי שמירה על שלמות הרכב, במקרה הכי גרוע אתה תמיד יכול לשים רמקולים של 150 ש"ח במקום החורים שנעשו עבור הרמקולים שלך. (זאת בהנחה שיש צורך בחיתוכים מיוחדים עבור הרמקולים שאתה רוצה להתקין).
חבר טוב שלי העביר את המערכת שהיתה לו ברכב הפרטי לרכב החברה שלו (כולל בניות).
גם תוך כדי שמירה על שלמות הרכב, במקרה הכי גרוע אתה תמיד יכול לשים רמקולים של 150 ש"ח במקום החורים שנעשו עבור הרמקולים שלך. (זאת בהנחה שיש צורך בחיתוכים מיוחדים עבור הרמקולים שאתה רוצה להתקין).
חבר טוב שלי העביר את המערכת שהיתה לו ברכב הפרטי לרכב החברה שלו (כולל בניות).
צחי ניצני