קניית נגן DVD - המלצות
-
compman112
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2593
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
ברצוני לקנות נגן DVD לסלון
המליצו לי מאוד על XORO HSD 415 שהוא מעולה
אני עמדתי לרכוש אותו אבל קודם לכן אני רוכש פלזמה אז אני צריך נגן DVD מעולה לפלזמה
שיציג סרטים באיכות מעולה בפלזמות
ברשותי CDים שבהם ישנו סרט בפורמט XVID עם כתוביות לא מוטמעות
והXORO הזה יודע לקרוא אותו בלי המרה
האם כדאי אותו? המלצות חוות דעת יתקבלו בשמחה
תודה מראש
המליצו לי מאוד על XORO HSD 415 שהוא מעולה
אני עמדתי לרכוש אותו אבל קודם לכן אני רוכש פלזמה אז אני צריך נגן DVD מעולה לפלזמה
שיציג סרטים באיכות מעולה בפלזמות
ברשותי CDים שבהם ישנו סרט בפורמט XVID עם כתוביות לא מוטמעות
והXORO הזה יודע לקרוא אותו בלי המרה
האם כדאי אותו? המלצות חוות דעת יתקבלו בשמחה
תודה מראש
הקסורו 415 הוא מכשיר טוב, אולי אפילו הכי טוב בכל מה שקשור בתמיכה בDIVX היום אבל קראתי שיצאו לפיוניר 2 דגמים חדשים תומכי DIVX שמחליפים את השניים הישנים. הדגמים הם 383 (890 שקל) וה-585.
פיוניר ישראל כבר הוציאו עדכון ל383 והיום יצא גם אחד 'פיראטי' בlionetwork שמשפר כמה דברים.
לא צריך להוסיף הרבה על האיכות של פיוניר, בייחוד בניגוד לXoro שלמרות שהוא לא מוצר מדבקה הוא עשה להרבה אנשים בעיות (כולל אותי).
שכחתי להוסיף שיש לפיוניר (וגם לxoro) אחריות ל3 שנים.
פיוניר ישראל כבר הוציאו עדכון ל383 והיום יצא גם אחד 'פיראטי' בlionetwork שמשפר כמה דברים.
לא צריך להוסיף הרבה על האיכות של פיוניר, בייחוד בניגוד לXoro שלמרות שהוא לא מוצר מדבקה הוא עשה להרבה אנשים בעיות (כולל אותי).
שכחתי להוסיף שיש לפיוניר (וגם לxoro) אחריות ל3 שנים.
-
compman112
-
- חבר ותיק

אין לי תקציב כרגע
אני לא מתכוון להוציא אלפים עליו
שיהיה איכותי וטוב שקורא כתוביות כמו XORO 415 בלי המרה
איזה בעיות עשה לך הXORO
אני לא מתכוון להוציא אלפים עליו
שיהיה איכותי וטוב שקורא כתוביות כמו XORO 415 בלי המרה
איזה בעיות עשה לך הXORO
העדכון של פיונייר ישראל הוא העדכון של ליונטוורק...OmriS כתב:הקסורו 415 הוא מכשיר טוב, אולי אפילו הכי טוב בכל מה שקשור בתמיכה בDIVX היום אבל קראתי שיצאו לפיוניר 2 דגמים חדשים תומכי DIVX שמחליפים את השניים הישנים. הדגמים הם 383 (890 שקל) וה-585.
שכחתי להוסיף שיש לפיוניר (וגם לxoro) אחריות ל3 שנים....
לא ידעתי שזה אותו עדכון, אבל זה לא משנה זה רק אומר שהם מתחייבים לתמוך במי שהתקין אותו.
"אין לי תקציב כרגע" - אם אין לך תקציב איך אתה מתכוון לקנות את ה415? הוא עולה 800 שקל בחנויות ועכשיו הוא במבצע ב700 ביבוא של פירלס באינטרנט. זה הזמן לציין ש*לא* לקנות מפירלס כי הם נותנים אחריות רק של שנה על המכשיר ויש טענות שלל טענות לגבי המכשירים שהם מביאים. לא שווה לחסוך 100 שקל ולהתעצבן כשמשהו במכשיר ידפק אחרי שנה.
לי אין את המכשיר הזה. יש לי דגם מתחתיו (שהתקלקל להמון אנשים שקנו אותו, אצלי הוא הפסיק לקרוא דיסקים בכלל).
אם אתה רוצה לקרוא הרבה על הנסיון של אנשים עם ה415 אני אפנה אותך לפורום אחר (סליחה מראש) שעוסק בו הרבה.
פורום "מכשירי DVD תומכי DIVX" באתר www.lionetwork.net. תריץ עליו חיפוש ותקרא.
"אין לי תקציב כרגע" - אם אין לך תקציב איך אתה מתכוון לקנות את ה415? הוא עולה 800 שקל בחנויות ועכשיו הוא במבצע ב700 ביבוא של פירלס באינטרנט. זה הזמן לציין ש*לא* לקנות מפירלס כי הם נותנים אחריות רק של שנה על המכשיר ויש טענות שלל טענות לגבי המכשירים שהם מביאים. לא שווה לחסוך 100 שקל ולהתעצבן כשמשהו במכשיר ידפק אחרי שנה.
לי אין את המכשיר הזה. יש לי דגם מתחתיו (שהתקלקל להמון אנשים שקנו אותו, אצלי הוא הפסיק לקרוא דיסקים בכלל).
אם אתה רוצה לקרוא הרבה על הנסיון של אנשים עם ה415 אני אפנה אותך לפורום אחר (סליחה מראש) שעוסק בו הרבה.
פורום "מכשירי DVD תומכי DIVX" באתר www.lionetwork.net. תריץ עליו חיפוש ותקרא.
-
compman112
-
- חבר ותיק

כן...אני כבר קראתי שם את התגובות
על כל התקלות
בגלל זה אני שואל מה עדיף במקום
חשבתי שהנגן הזה מצוין
ואני ראיתי כמה בעיות הוא עושה אז