sony 40kdl2530e מתצוגה , מה דעתכם?
הרגע חזרתי מסיבוב השוואות כמעט אחרון שקבעתי לי לפני הרכישה הסופית.
המוכר הפתיע אותי כששאלתי על מחיר הסוני ואמר שהדגם מתחלף והוא מוכן למכור לי אותה מתצוגה שם היא נמצאת קרוב לחצי שנה.
אציין שהיא נראית מצויין וללא פגיעות חצוניות שנראות לעין.
במקביל קיבלתי הצעה לדגם ארוז ב 8790
וכמובן שאני עדיין מתלבט לבין הסמסונג LA37R81B הציעו לי 7800
מה דעתכם?
המוכר הפתיע אותי כששאלתי על מחיר הסוני ואמר שהדגם מתחלף והוא מוכן למכור לי אותה מתצוגה שם היא נמצאת קרוב לחצי שנה.
אציין שהיא נראית מצויין וללא פגיעות חצוניות שנראות לעין.
במקביל קיבלתי הצעה לדגם ארוז ב 8790
וכמובן שאני עדיין מתלבט לבין הסמסונג LA37R81B הציעו לי 7800
מה דעתכם?
נערך לאחרונה על ידי gsarag ב 10/10/2007 22:07, נערך פעם 1 בסך הכל.
חברים בבקשה אנא עיזרו לי
אני חיב להחליט עד מחר..........
ההודעה שלי מפורסמת כבר 14 שעות וללא התייחסות
ההודעה שלי מפורסמת כבר 14 שעות וללא התייחסות
AdamS כתב:תשמע, אם הוא עומד שם חצי שנה זה ****המון**** שעות עבודה של המסך.
תעשה חישוב מהיר של שעות הפתיחה של החנות כפול הזמן בחנות ותראה כמה שעות זה, אני לא יודע אם כדאי.
אבל תחכה לאנשים שמבינים בזה יותר....
קודם כל תודה על ההתיחסות לפחות...........
קודם כל אני אתחיל בזה שאני ממש לא מבין גדול ואני רק רוצה לשתף אותך בהגיון שלי פחות או יותר אם הוא קיים
חנות פתוחה כל יום חול מ10 עד 2100 וכל יום שישי מ9 עד 1500 ומוצ"ש מ2000 עד 2300. זה סתם כללי ויכול להיות יותר ויכול להיות פחות אבל הלכתי על הממוצע חישוב קטן מראה שבימים שהחנות היתה פתוחה היא עבדה בערך 2520 שעות היום מצהירות רוב החברות על אורך חיים של 50000 שעות. בנינו כמה זה נכון אני לא יודע אבל נניח שזה נכון הטלוויזיה לפי החישוב הקצר כבר עברה 5.04% מהזמן חיים שלה.
אני לא יודע מה להגיד לך אבל זה עדיין לא אומר שאתה צריך לבקש 5% הנחה אלא יותר מאחר ויחס זה אינו לינארי מה עם כל האנשים שעברו נגעו לחצו ילדים שאכלו גלידה וטפטפו. תנאי שרות של מוצר שעומד בחוץ בתצוגה בין אם הוא טלוויזיה מיקסר או רכב הם הקשים ביותר.
אני אולי דפוק אבל כשאני הולך להשקיע למעלה ממשכורת חודשית ממוצעת במשק הישראלי על מוצר נוחות וטלוויזיה היא מוצר נוחת ולא הכרח בייחוד טלויזיה דקה וגדולה עדיף לי לתת את האקסטרא מייל ולקבל את האיכות שמגיעה לי.
אני חשב וזו רק דעתי אל תלך על זה אני נגד מכירות מתצוגה
כי טעמו הטוב של המוצר נשאר הרבה אחרי טעמו המר של המחיר הנמוך.
חנות פתוחה כל יום חול מ10 עד 2100 וכל יום שישי מ9 עד 1500 ומוצ"ש מ2000 עד 2300. זה סתם כללי ויכול להיות יותר ויכול להיות פחות אבל הלכתי על הממוצע חישוב קטן מראה שבימים שהחנות היתה פתוחה היא עבדה בערך 2520 שעות היום מצהירות רוב החברות על אורך חיים של 50000 שעות. בנינו כמה זה נכון אני לא יודע אבל נניח שזה נכון הטלוויזיה לפי החישוב הקצר כבר עברה 5.04% מהזמן חיים שלה.
אני לא יודע מה להגיד לך אבל זה עדיין לא אומר שאתה צריך לבקש 5% הנחה אלא יותר מאחר ויחס זה אינו לינארי מה עם כל האנשים שעברו נגעו לחצו ילדים שאכלו גלידה וטפטפו. תנאי שרות של מוצר שעומד בחוץ בתצוגה בין אם הוא טלוויזיה מיקסר או רכב הם הקשים ביותר.
אני אולי דפוק אבל כשאני הולך להשקיע למעלה ממשכורת חודשית ממוצעת במשק הישראלי על מוצר נוחות וטלוויזיה היא מוצר נוחת ולא הכרח בייחוד טלויזיה דקה וגדולה עדיף לי לתת את האקסטרא מייל ולקבל את האיכות שמגיעה לי.
כי טעמו הטוב של המוצר נשאר הרבה אחרי טעמו המר של המחיר הנמוך.
החיים בתל אביב כל כך יקרים אז עברתי לקיבוץ ... נדבות
odedt כתב:קודם כל אני אתחיל בזה שאני ממש לא מבין גדול ואני רק רוצה לשתף אותך בהגיון שלי פחות או יותר אם הוא קיים
כי טעמו הטוב של המוצר נשאר הרבה אחרי טעמו המר של המחיר הנמוך....
וואלה...............................שכנעת אותי בנאדם
אז אולי נתייחס לחצי השני של השאלה את הסוני חדשה באריזה כמובן או את הסמסונג
להזכרכים המוכר אמר שהדגם של הסוני מתחלף והיו באמת ראיתי פרסומת עם דגם u2530
סליחה אחי, הייתי בטוח שפתחת בשביל "להזכיר " לנו ת'רד אחר שלך, מצטער.
עכשיו לגבי מה שכתבת בת'רד הזה:
מה אתה רוצה לגבי בזה:
"אני חיב להחליט עד מחר..........
ההודעה שלי מפורסמת כבר 14 שעות וללא התייחסות"
מה אתה צריך להחליט, אני רואה את ההודעה אבל אני לא מבין כלום.
עכשיו לגבי מה שכתבת בת'רד הזה:
מה אתה רוצה לגבי בזה:
מה אתה צריך להחליט, אני רואה את ההודעה אבל אני לא מבין כלום.
AdamS כתב:סליחה אחי, הייתי בטוח שפתחת בשביל "להזכיר " לנו ת'רד אחר שלך, מצטער.
עכשיו לגבי מה שכתבת בת'רד הזה:![]()
![]()
מה אתה רוצה לגבי בזה:
מה אתה צריך להחליט, אני רואה את ההודעה אבל אני לא מבין כלום....
אם לקנות סמסונג או סוני
GSARAG כתב : "להזכרכים המוכר אמר שהדגם של הסוני מתחלף והיו באמת ראיתי פרסומת עם דגם U2530"
הדגם של הU הוא ללא מנוע עיבוד התמונה BRAVIA ENGINE הוא רק מסדרת BRAVIA ויש לו מנוע תואם BRAVIA.
אני לא הייתי ממליץ לך לרכוש את דגם הU, כי אתה מאבד את היתרון של טלויזיות הסוני על האחרים ה BE !!!
הדגם של הU הוא ללא מנוע עיבוד התמונה BRAVIA ENGINE הוא רק מסדרת BRAVIA ויש לו מנוע תואם BRAVIA.
אני לא הייתי ממליץ לך לרכוש את דגם הU, כי אתה מאבד את היתרון של טלויזיות הסוני על האחרים ה BE !!!