המלצה למסך 37
שלום, אני מחפש טלויזיה או מסך LCD לחדר.
נתחיל בזה שהשימוש הוא 100% מחשב, כשאני ישתמש בטלויזיה רק לסרטים HD. אינטרנט וכו' יעבוד עם המסך 22 של DELL שיש לי כרגע.
מרחק צפייה הוא בערך מטר אבל זה לא רלוונטי כי אם וכאשר תהיה לי הטלויזיה אני ישב במרחק של בערך 2.5 מטר.
יעזור מאוד עם הטלויזיה תהיה בלי רמקולים מה שאני מקווה יוזיל את המחיר.
או רמקולים שאפשר לנתק או בקיצור לא איכפת לי הכל מה שקשור לסאונד מהטלויזיה.
חשוב לי מאוד המראה החיצוני של הטלויזיה כדי שתשתלב לי טוב עם שאר הציוד. [עדיפות כסוף/שחור].
עוד משהו חשוב זה החברה. שום דבר מהמזח הרחוק לא בא בחשבון [סיני/יפאני וכו'], שריטה שלי, לא לשאול למה.
עדיפות לחברה אירופאית או אמריקאית.
התקציב שלי עומד על 7000+- כמובן שעדיף להשאר עם עודף.
תודה מראש.
עריכה: אם נכנס בתקציב אז אפשר גם 42
עריכה 2: האם פלזמה תיכנס בתקציב? מומלץ?
נתחיל בזה שהשימוש הוא 100% מחשב, כשאני ישתמש בטלויזיה רק לסרטים HD. אינטרנט וכו' יעבוד עם המסך 22 של DELL שיש לי כרגע.
מרחק צפייה הוא בערך מטר אבל זה לא רלוונטי כי אם וכאשר תהיה לי הטלויזיה אני ישב במרחק של בערך 2.5 מטר.
יעזור מאוד עם הטלויזיה תהיה בלי רמקולים מה שאני מקווה יוזיל את המחיר.
או רמקולים שאפשר לנתק או בקיצור לא איכפת לי הכל מה שקשור לסאונד מהטלויזיה.
חשוב לי מאוד המראה החיצוני של הטלויזיה כדי שתשתלב לי טוב עם שאר הציוד. [עדיפות כסוף/שחור].
עוד משהו חשוב זה החברה. שום דבר מהמזח הרחוק לא בא בחשבון [סיני/יפאני וכו'], שריטה שלי, לא לשאול למה.
עדיפות לחברה אירופאית או אמריקאית.
התקציב שלי עומד על 7000+- כמובן שעדיף להשאר עם עודף.
תודה מראש.
עריכה: אם נכנס בתקציב אז אפשר גם 42
עריכה 2: האם פלזמה תיכנס בתקציב? מומלץ?
נערך לאחרונה על ידי adam1978 ב 10/10/2007 2:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
תוכל להסביר בבקשה את "הבנתי שפלזמה תראה לי סרטים יותר טוב?" ?adam1978 כתב:תראו תכננתי על LCD אבל אחרי קריאה בפורום הבנתי שפלזמה תראה לי סרטים יותר טוב?
מה עדיף? אומנם המסך מחובר רק למחשב אבל הוא רק יריץ סרטים HD ולא שום דבר אחר.
תתודה על העזרה...
כי אם המחשב מחובר כל הזמן למסך שתקנה ותראה בו רק סרטי HD - לדעתי אין משהו מתאים יותר מ-LCD בשביל ניצול מקסימלי של הרזולוצייה של הסרטים שתראה.
אבל עכשיו שאני חושב על זה, אם הרזולוצייה קטנה יותר זה יותר חד..
התבלבלתי, מישהו יכול להסביר לי את העניין ובדרך גם לעזור לאדם?
יכול להיות שלא הבנתי נכון, אני לא מומחה בתחום.AdamS כתב:תוכל להסביר בבקשה את "הבנתי שפלזמה תראה לי סרטים יותר טוב?" ?adam1978 כתב:תראו תכננתי על LCD אבל אחרי קריאה בפורום הבנתי שפלזמה תראה לי סרטים יותר טוב?
מה עדיף? אומנם המסך מחובר רק למחשב אבל הוא רק יריץ סרטים HD ולא שום דבר אחר.
תתודה על העזרה...
כי אם המחשב מחובר כל הזמן למסך שתקנה ותראה בו רק סרטי HD - לדעתי אין משהו מתאים יותר מ-LCD בשביל ניצול מקסימלי של הרזולוצייה של הסרטים שתראה.
אבל עכשיו שאני חושב על זה, אם הרזולוצייה קטנה יותר זה יותר חד..![]()
התבלבלתי, מישהו יכול להסביר לי את העניין ובדרך גם לעזור לאדם?...
הגעתי למסקנה זו מכיוון שבפלאזמה הניגודיות הרבה יותר גבוהה מבLCD והרזולציה אותו דבר-+ כמבון כשמדובר בפלזמה HDREADY.
שוב תקן אותי אם אני טועה.