עסקה מפתה או מסוכנת ?!? PIONEER 427 XG + תמונות
שלום חברים
השבוע חשבתי שרכשתי 427XA אך התברר לי שמדובר בדגם אחר שהוא XG . מאחר ושילמתי רק מקדמה קטנה ועדיין לא קיבלתי את המסך אפשר לי המוכר לבטל את העסקה.
לפני שאחליט אשמח לקבל את תגובותכם האם זה כדאי או לא.
להלן מספר נתונים על המכשיר:
הדגם הנ"ל מיובא לארץ ע"י יבואן מקבילי והוא כמעט זהה לדגם XA מבחינת המפרט שלו והנתונים. ההבדלים היחידים שאני מצאתי הם במבנה השלט ובסוגי החיבורים בפנל האחורי (יש 2 קומפוננט, 3 S-VIDEO, ו-3 קומפוזיט בנוסף לחיבורים הנוספים הקיימים ב XA כגון 2 HDMI סאב וופר PC וכו. אין סקרטים).
לא מדובר בחיקוי או משהו דומה , זהו דגם רשמי של פיונר המשוווק במדינות אחרות (ספרד, דרום אמריקה ועוד).
האחריות היא לשנה , מאותו יבואן.
המחיר שאני יכול לרכוש את המסך הוא 10500 ש"ח. כולל התקנה וסטנד.
תודה
השבוע חשבתי שרכשתי 427XA אך התברר לי שמדובר בדגם אחר שהוא XG . מאחר ושילמתי רק מקדמה קטנה ועדיין לא קיבלתי את המסך אפשר לי המוכר לבטל את העסקה.
לפני שאחליט אשמח לקבל את תגובותכם האם זה כדאי או לא.
להלן מספר נתונים על המכשיר:
הדגם הנ"ל מיובא לארץ ע"י יבואן מקבילי והוא כמעט זהה לדגם XA מבחינת המפרט שלו והנתונים. ההבדלים היחידים שאני מצאתי הם במבנה השלט ובסוגי החיבורים בפנל האחורי (יש 2 קומפוננט, 3 S-VIDEO, ו-3 קומפוזיט בנוסף לחיבורים הנוספים הקיימים ב XA כגון 2 HDMI סאב וופר PC וכו. אין סקרטים).
לא מדובר בחיקוי או משהו דומה , זהו דגם רשמי של פיונר המשוווק במדינות אחרות (ספרד, דרום אמריקה ועוד).
האחריות היא לשנה , מאותו יבואן.
המחיר שאני יכול לרכוש את המסך הוא 10500 ש"ח. כולל התקנה וסטנד.
תודה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78862
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
יש המון שרשורים על יבוא מקבילי.
מה בדיוק אתה רוצה לדעת? יתרונות מול חסרונות? אתה רוצה לפרסם את היבואן?
לא ברור לי כ"כ מה המטרה של השרשור.
מה בדיוק אתה רוצה לדעת? יתרונות מול חסרונות? אתה רוצה לפרסם את היבואן?
לא ברור לי כ"כ מה המטרה של השרשור.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78862
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
EG35,
הוא מתכוון לכך שלאחרונה היו כמה אנשים שבהסוואה של מישהו שמחפש עזרה בעצם ניסו לפרסם יבואן מקבילי מסויים (שיש לי הרגשה שגם אתה מתייחס אליו) באופן "סמוי".
אגב, האתר קרוב על הכרזת אותו יבואן כמפרסם סמוי ולכן לא רחוק היום שבו פשוט נחסום כל דיונים שקשורים אליו בעקיפין או במישרין...
הוא מתכוון לכך שלאחרונה היו כמה אנשים שבהסוואה של מישהו שמחפש עזרה בעצם ניסו לפרסם יבואן מקבילי מסויים (שיש לי הרגשה שגם אתה מתייחס אליו) באופן "סמוי".
אגב, האתר קרוב על הכרזת אותו יבואן כמפרסם סמוי ולכן לא רחוק היום שבו פשוט נחסום כל דיונים שקשורים אליו בעקיפין או במישרין...
היתרון הזה הוא לפעמים יתרון תיאורתי בלבד, ולא מתבטא באיכות התמונה לאומת SVIDEO.
בכל מקרה, המסך הוא אותו המסך, תקבל את אותה איכות התמונה אם מדובר בהשוואה עם אותו סוג חיבור. הבעיה היחידה היא היבואן המקבילי. אם אתה לא מפחד מאחריות לא מספקת שאתה עלול לקבל, אז לך על זה, יש בהחלט הפרש גדול במחיר, וזה מאד מפתה.
בכל מקרה, המסך הוא אותו המסך, תקבל את אותה איכות התמונה אם מדובר בהשוואה עם אותו סוג חיבור. הבעיה היחידה היא היבואן המקבילי. אם אתה לא מפחד מאחריות לא מספקת שאתה עלול לקבל, אז לך על זה, יש בהחלט הפרש גדול במחיר, וזה מאד מפתה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
חברה',
אם יש לכם הודעה שאתם רוצים להסב את תשומת ליבנו אליה, ליחצו על כפתור "דווח" תוך פירוט הבעיה בהודעה.
אנחנו לא עוברים על כל ההודעות בפורומים....
OMEGA2,
ההודעה הפרטים ששלחתי לך, עדיין בתוקף.
אם אתה לא רוצה ליצור איתי קשר, שלח לי בפרטי ואני אתקשר.
אם יש לכם הודעה שאתם רוצים להסב את תשומת ליבנו אליה, ליחצו על כפתור "דווח" תוך פירוט הבעיה בהודעה.
אנחנו לא עוברים על כל ההודעות בפורומים....
OMEGA2,
ההודעה הפרטים ששלחתי לך, עדיין בתוקף.
אם אתה לא רוצה ליצור איתי קשר, שלח לי בפרטי ואני אתקשר.
מסכים בהחלט - יותר ויותר משתמשים עוברים לדואר מבוסס WWWeldad_z כתב:אגב כפתור "דווח", הוא פותח מכתב חדש דרך תוכנת הדואר ולי אישית זה מפריע, כי אני לא משתמש בה...
יהיה נחמד אם הדיווח יהיה בממשק האתר, לוחצים וחלון קופץ עם תיבת טקסט....
אודיופיליה היא המחלה היחידה שניתן לטפל בה ע"י חשבון בנק מנופח...