מה צריך כדי לצרוב סרטי 720P?
שלום לכולם,
אני מעוניין לצרוב סרטי DVD בפורמט HD שזה 720P ומבקש את עזרתכם:
1. איזה תוכנה יודעת לצרוב סרטי HD?
2. איזה תוכנה יודעת לפרוץ סרטי HD?
3. האם דרוש לשם כך צורב מיוחד ואם כן, איזה דגם מומלץ?
4. איזה מדיה אני צריך לקנות והיכן ניתן לרכוש אותה הכי זול?
תודה על העזרה.
אני מעוניין לצרוב סרטי DVD בפורמט HD שזה 720P ומבקש את עזרתכם:
1. איזה תוכנה יודעת לצרוב סרטי HD?
2. איזה תוכנה יודעת לפרוץ סרטי HD?
3. האם דרוש לשם כך צורב מיוחד ואם כן, איזה דגם מומלץ?
4. איזה מדיה אני צריך לקנות והיכן ניתן לרכוש אותה הכי זול?
תודה על העזרה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
1. יש פרדוקס בדרישה שלך.
סרט DVD לא יכול להיות HD.
DVD הוא פורמט SD - כלומר - 480i/576i.
אם המטרה היא לצרוב סרטי HD כדי לנגן אותם על מחשב או לגבות אותם, אתה פשוט צורב אותם כ-DATA על איזה מדיה שיש לך, בהתאם לנפחים (CDR, DVD SINGLE LAYER או DVD DUAL LAYER או אפילו HD-DVD או BD).
2. כל תוכנה - זה פשוט קובץ DATA.
3. לפרוץ? או לנגן?
לפרוץ - אנחנו לא מתעסקים עם זה ולא מרשים לדבר על זה באתר.
לנגן - כמעט כל PLAYER כיום יודע, החל מ-MEDIA PLAYER, BSPLAYER, VLC, POWERDVD וכו'.
4. כל מדיה. תלוי בנפח שאתה מעוניין לצרוב עליה.
סרט DVD לא יכול להיות HD.
DVD הוא פורמט SD - כלומר - 480i/576i.
אם המטרה היא לצרוב סרטי HD כדי לנגן אותם על מחשב או לגבות אותם, אתה פשוט צורב אותם כ-DATA על איזה מדיה שיש לך, בהתאם לנפחים (CDR, DVD SINGLE LAYER או DVD DUAL LAYER או אפילו HD-DVD או BD).
2. כל תוכנה - זה פשוט קובץ DATA.
3. לפרוץ? או לנגן?
לפרוץ - אנחנו לא מתעסקים עם זה ולא מרשים לדבר על זה באתר.
לנגן - כמעט כל PLAYER כיום יודע, החל מ-MEDIA PLAYER, BSPLAYER, VLC, POWERDVD וכו'.
4. כל מדיה. תלוי בנפח שאתה מעוניין לצרוב עליה.
הי מרטין,
תודה על התשובה.
המטרה היא לקחת סרט 720P שנמצא על גבי דיסק אחד ופשוט לעשות עותק אחד נוסף זהה לשימושי הפרטי.
אין הכוונה להפר זכויות יוצרים או למכור עותקים לא חוקיים. זה פשוט נועד לצפייה חוזרת רצוי באמצעות מכשיר DVD או סטרימר.
אם מדובר על כך שדיסק המכיל בתוכו סרט HD הוא קובץ DATA רגיל, לא נראה לי שהעתקה פשוטה על דיסק ריק יספיק לניגון ע"י מכשיר DVD.
מה אתה אומר?
תודה על התשובה.
המטרה היא לקחת סרט 720P שנמצא על גבי דיסק אחד ופשוט לעשות עותק אחד נוסף זהה לשימושי הפרטי.
אין הכוונה להפר זכויות יוצרים או למכור עותקים לא חוקיים. זה פשוט נועד לצפייה חוזרת רצוי באמצעות מכשיר DVD או סטרימר.
אם מדובר על כך שדיסק המכיל בתוכו סרט HD הוא קובץ DATA רגיל, לא נראה לי שהעתקה פשוטה על דיסק ריק יספיק לניגון ע"י מכשיר DVD.
מה אתה אומר?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
מכשירי DVD אינם יכולים לנגן תכני HD. בשביל שנגן DVD יוכל לנגן אתה צריך להמיר את הקובץ לפורמט ISO. במרבית המקרים, יותר קל להוריד קובץ מקביל בפורמט המבוקש מאשר לטרוח ולעשות את זה.
לגבי "פריצות" וכו', יש אתרים אחרים שעוסקים בזה, לא אנחנו.
לגבי "פריצות" וכו', יש אתרים אחרים שעוסקים בזה, לא אנחנו.
תנו לי להבין,
אם יש לי מכשיר Pioneer DV 400 ואני מכניס לו דיסק HD שלקחתי מהספרייה, משדר אותו דרך מקרן Mitsubishi HD1000 ורסיבר Onkyo 505E, האם אני לא רואה 720P כמו שצריך?
אם כך, מה אני צריך לעשות כדי שיהיה לי דיסק דומה משלי כדי לראות אותו הדבר?
באיזה פורמט אני צריך לצרוב אותו, ועם איזה כלים, כדי שאראה 720P?
אם יש לי מכשיר Pioneer DV 400 ואני מכניס לו דיסק HD שלקחתי מהספרייה, משדר אותו דרך מקרן Mitsubishi HD1000 ורסיבר Onkyo 505E, האם אני לא רואה 720P כמו שצריך?
אם כך, מה אני צריך לעשות כדי שיהיה לי דיסק דומה משלי כדי לראות אותו הדבר?
באיזה פורמט אני צריך לצרוב אותו, ועם איזה כלים, כדי שאראה 720P?
OK, הבנתי ותודה.
האם יהיה נכון לומר שניתן יהיה לראות 720P לפי הקונפיגורציה שציינתי קודם אם נכניס DVD רגיל מהספרייה ל-Pioneer DV400 ומשם עובר למגבר ONKYO 605 (שיוחלף מה-ONKYO 505 שהזמנתי), ביצוע UPSCALING דרך המגבר ומשם למקרן Nitsubishi HD 1000 ?
ואם כבר הזכרנו סטרימר, אז הזמנתי גם סטרימר TVIX M 5000A.
כיצד אם כך אני לוקח סרט HD ורואה 720P דרך הסטרימר?
תודה על העזרה.
האם יהיה נכון לומר שניתן יהיה לראות 720P לפי הקונפיגורציה שציינתי קודם אם נכניס DVD רגיל מהספרייה ל-Pioneer DV400 ומשם עובר למגבר ONKYO 605 (שיוחלף מה-ONKYO 505 שהזמנתי), ביצוע UPSCALING דרך המגבר ומשם למקרן Nitsubishi HD 1000 ?
ואם כבר הזכרנו סטרימר, אז הזמנתי גם סטרימר TVIX M 5000A.
כיצד אם כך אני לוקח סרט HD ורואה 720P דרך הסטרימר?
תודה על העזרה.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4217
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
לחברת mvix יש מוצר מעניין שמומלץ לך לבדוק
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
IYGL,
שים לב ש-UPSCALE לא הופך את הדיסק DVD הרגיל ל-HDTV אלא פשוט עושה לו מתיחת פנים. זה לא HDTV אמיתי, אלא שיפור קטן על פני מה שהמסך עצמו יכול לעשות (וגם זה לא תמיד, תלוי בנגן ובמסך).
claudia5,
לא בדקנו אותו (סיפור עם היבואן). כרגע המכשיר שמנגן את מירב הפורמטים שאנחנו מכירים הוא ה-TVIX.
שים לב ש-UPSCALE לא הופך את הדיסק DVD הרגיל ל-HDTV אלא פשוט עושה לו מתיחת פנים. זה לא HDTV אמיתי, אלא שיפור קטן על פני מה שהמסך עצמו יכול לעשות (וגם זה לא תמיד, תלוי בנגן ובמסך).
claudia5,
לא בדקנו אותו (סיפור עם היבואן). כרגע המכשיר שמנגן את מירב הפורמטים שאנחנו מכירים הוא ה-TVIX.
נראה לי שאתם הולכים קצת עם הראש בקיר בנסיון להסביר לו
אולי כדאי שתקרא קצת חומר לפני. כי מהשאלות שלך ניתן להבין שיש לך חוסר הבנה במה שקשור לכל הפורמטים האלו.
בטח אתה רוצה לראות סרט/סדרה שעשו לו ריפ משידורי TV בחול וכתוב לך על הקובץ שהוא HD אז במקור הוא בטח היה HD ,כרגע הוא כבר לא ובטח הומר לdivx שזאת זה אתה כן תוכל לצרוב על DVD רגיל.
וכמו שאמרו לך אם יש לך דיסק HD אמיתי אז לא תוכל לראות אותו עם מכשיר DVD רגיל.
ולא יודע מה הקשר לרסיבר שאה כותב כי הרסיבר לא יעשה Upscaling אלא אולי מכשיר הDVD.
אולי כדאי שתקרא קצת חומר לפני. כי מהשאלות שלך ניתן להבין שיש לך חוסר הבנה במה שקשור לכל הפורמטים האלו.
בטח אתה רוצה לראות סרט/סדרה שעשו לו ריפ משידורי TV בחול וכתוב לך על הקובץ שהוא HD אז במקור הוא בטח היה HD ,כרגע הוא כבר לא ובטח הומר לdivx שזאת זה אתה כן תוכל לצרוב על DVD רגיל.
וכמו שאמרו לך אם יש לך דיסק HD אמיתי אז לא תוכל לראות אותו עם מכשיר DVD רגיל.
ולא יודע מה הקשר לרסיבר שאה כותב כי הרסיבר לא יעשה Upscaling אלא אולי מכשיר הDVD.