עבודה איטית מול usenetserver בימים האחרונים
יש לי חיבור 1.5M ובד"כ אני גם מוריד בקצב זה. בימים האחרונים, בשעות אחה"צ, קצב ההורדה הוא במקרה הטוב 1M, במקרה הפחות טוב בסביבות ה- 600K. ניסיתי להחליף routeים באמצעים האתר, אבל לרוב זה רק מזיק. עוד מישהו נתקל בזה?
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
הגלישה תכל'ס מתבצעת ב- kilobytes וליתר דיוק הוא אמור להוריד ב- 192 kilobytes.OOkladek כתב:אתה רוצה לומר לי שהיית מוריד במהירות של 1500Kb? אני חושב שיש לך טעות קטנה....
למיטב ידיעתי אתה אומר להוריד פחות או יותר במהירות 200-250Kb....
מה שהוא התכוון, זה שבדר"כ הוא מנצל את מלוא רוחב הפס (כאמור, 192 במקרה שלו)
...
מישהו יכול להסביר לי איך גם אני יוכל להנות מהמהירויות האלה ?
אני משתמש בTL ובTD אתרי טורנט המהירות מצויינת וזה חינמי (500 KB ב5 מגה שלי)
אבל אין להם הרבה תיכני HD ..
לאיזה שרת אני צריך להתחבר כדי לקבל ספרייה גדולה יותר של HD
כמה זה יעלה לי ? ואיך עובדת השיטה פעם ראשונה שאני שומע על הרשת הזאת ..
אני משתמש בTL ובTD אתרי טורנט המהירות מצויינת וזה חינמי (500 KB ב5 מגה שלי)
אבל אין להם הרבה תיכני HD ..
לאיזה שרת אני צריך להתחבר כדי לקבל ספרייה גדולה יותר של HD
כמה זה יעלה לי ? ואיך עובדת השיטה פעם ראשונה שאני שומע על הרשת הזאת ..
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78862
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
ziv1000,
חיפוש מהעמוד הראשי ובפורומים לפי USENET ותוכל לקבל עוד מידע. זו לא "רשת" במובן שאתה רגיל אליה + זה בתשלום.
חיפוש מהעמוד הראשי ובפורומים לפי USENET ותוכל לקבל עוד מידע. זו לא "רשת" במובן שאתה רגיל אליה + זה בתשלום.
ידוע, אולי לא הייתי מספיק ברור אני מתנצל הייתי קצת ציני בתגובה שלי כיוון שהבחור בעצמו לא היה מספיק ברור.Giliboy כתב:הגלישה תכל'ס מתבצעת ב- kilobytes וליתר דיוק הוא אמור להוריד ב- 192 kilobytes.OOkladek כתב:אתה רוצה לומר לי שהיית מוריד במהירות של 1500Kb? אני חושב שיש לך טעות קטנה....
למיטב ידיעתי אתה אומר להוריד פחות או יותר במהירות 200-250Kb....
מה שהוא התכוון, זה שבדר"כ הוא מנצל את מלוא רוחב הפס (כאמור, 192 במקרה שלו)...
בכדי לקבל תשובה, מומלץ לפחות לומר מי ספק ה-news שלך ומי ספק האינטרנט.adsagi כתב:יש לי חיבור 1.5M ובד"כ אני גם מוריד בקצב זה. בימים האחרונים, בשעות אחה"צ, קצב ההורדה הוא במקרה הטוב 1M, במקרה הפחות טוב בסביבות ה- 600K. ניסיתי להחליף routeים באמצעים האתר, אבל לרוב זה רק מזיק. עוד מישהו נתקל בזה?...
האמת שזה מאוד תלוי בקובץ, אבל גם אצלי יש האטה בשלושה ימים האחרונים. פעם הורדתי על ה600-640 (אגב, קרה לי פעם אחת שהורדתי למשך שתי דקות על 700 ממש לפני הירידה. יש מצב שנטויז'ן ובזק שידרגו חבילות לכולם? או שסתם הייתה תקלה?) היום זה לא עולה על ה500. לרוב בין 200 ל350 (מצחיק לחשוב שזה נראה לי איטי).
לחבר עם אינטרנט 1.5 זה מוריד לרוב על 50~
יש אולי פורט יותר טוב מהברירת מחדל של 119 (אני חושב)? שנינו עם חיבורי SSL בגיגה ניוז.
לחבר עם אינטרנט 1.5 זה מוריד לרוב על 50~
יש אולי פורט יותר טוב מהברירת מחדל של 119 (אני חושב)? שנינו עם חיבורי SSL בגיגה ניוז.