הבמה המרכזית - ההופעה ששודרה בערוץ1
שרה....אני מניח שאת מתכוונת ל....
מופע של הבמה החשמלית ולא המרכזית ....???
אם הכרת אותם ....אין ספק שפיספסת.
לצערי ניתקעתי ללא קלטת זמינה ריקה. וועדת החקירה שמינתי החליטה שבפעם הבאה יהיה מלאי חרום של לפחות 3 קלטות ריקות
חח.
בכל מקרה....אין לי ספק שזה ישודר שוב בלופ הלילי של ערוץ 1 באחד השידורים החוזרים שלהם....אבל לכי תדעי מתי זה ישודר כך שזה לא לעניין לחכות למשיח.
בכל מקרה אפשר לדעתי לברר במחלקת המוסיקה בירושלים בטלפון ,אם מצוי עותק.
אני בכל מקרה אבדוק גם ברמה הפרטית ואנצל את קשרי להגיע לעותק ולהעתיק לעצמי.
במידה ואצליח. מבטיח לך שאשאיר לך או מסר או הודעה כאן .
רפי_א
אם הכרת אותם ....אין ספק שפיספסת.
לצערי ניתקעתי ללא קלטת זמינה ריקה. וועדת החקירה שמינתי החליטה שבפעם הבאה יהיה מלאי חרום של לפחות 3 קלטות ריקות
בכל מקרה....אין לי ספק שזה ישודר שוב בלופ הלילי של ערוץ 1 באחד השידורים החוזרים שלהם....אבל לכי תדעי מתי זה ישודר כך שזה לא לעניין לחכות למשיח.
בכל מקרה אפשר לדעתי לברר במחלקת המוסיקה בירושלים בטלפון ,אם מצוי עותק.
אני בכל מקרה אבדוק גם ברמה הפרטית ואנצל את קשרי להגיע לעותק ולהעתיק לעצמי.
במידה ואצליח. מבטיח לך שאשאיר לך או מסר או הודעה כאן .
רפי_א
אהלן,
רפי, ממש כיף לקרא את מה שאתה כותב בפורום.. מרגישים תנועה...
שאלה: הם ניגנו גם את ירושלים של זהב?
היה לי העונג להיות בהופעה שלהם בירושלים בשנות השיבעים כששלמה גיטרה עשה את ירושלים של זהב אלה הנדריקס..
יש לי גם איזה תקליט שדרים מאוחר יותר של שלמה.. נחמד...
.
רפי, ממש כיף לקרא את מה שאתה כותב בפורום.. מרגישים תנועה...
שאלה: הם ניגנו גם את ירושלים של זהב?
היה לי העונג להיות בהופעה שלהם בירושלים בשנות השיבעים כששלמה גיטרה עשה את ירושלים של זהב אלה הנדריקס..
יש לי גם איזה תקליט שדרים מאוחר יותר של שלמה.. נחמד...
.
תודה רמקול....
ואכן כן !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שלמה מזרחי ניגן את הקטע " ירושליים של זהב " איך לא......והדבר היפה שהטלביזיה עשתה בקרוס פייד ..... הכנסת הקטע המקורי של הנדריקס בוודסטוק של ההימנון האמריקאי......ולסירוגין חזרה לשלמה עם הקטע שלו... זה היה ניפלא.
חבל שאנחנו מנהלים דיאלוג של ילדים גדולים.... והחברה הצעירים לא יודעים על מה אנחנו מדברים ואיזה הרכב ענק שפשוט הקדים את זמנו זה היה.
ושלמה פעיל עד היום בערבי קאבר להנדריקס ועוד. ומרבה להופיע עם ברי סאחרוב .
רפי_א
שלמה מזרחי ניגן את הקטע " ירושליים של זהב " איך לא......והדבר היפה שהטלביזיה עשתה בקרוס פייד ..... הכנסת הקטע המקורי של הנדריקס בוודסטוק של ההימנון האמריקאי......ולסירוגין חזרה לשלמה עם הקטע שלו... זה היה ניפלא.
חבל שאנחנו מנהלים דיאלוג של ילדים גדולים.... והחברה הצעירים לא יודעים על מה אנחנו מדברים ואיזה הרכב ענק שפשוט הקדים את זמנו זה היה.
ושלמה פעיל עד היום בערבי קאבר להנדריקס ועוד. ומרבה להופיע עם ברי סאחרוב .
רפי_א
- StonedJunglist
- חבר ותיק

- תגובות: 1190
- שם מלא: StonedJunglist
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 22 פעמים
תראה לנו תראה לנו תראה לנו !