אני צריך חלקי חילוף לIPOD...
יש לי איי פוד PHOTO חביב בן שנתיים, ושמרתי עליו טוב טוב (הוא בקושי שרוט).
כמובן, שבטרייה צריך להחליף (איי פוד ממש מעצבן מהבחינה הזאת), אבל את זה אפשר למצוא בכל מקום.
הבעיה שלי היא שיציאת השמע עושה לי רעשים - פתחתי את האיי פוד, וגיליתי שמשהו שם דיי נשרף (תמונה מצורפת) - אני רוצה להחליף את החלק הזה (הכולל את כפתור הHOLD), אבל אני מעוניין רק בחלק, לא בשירות תיקונים, אני לא רוצה להשקיע 300 ש"ח בדבר שאני יכול לתקן לבד!
מישהו יודע איפה אפשר לקנות את החלק הזה, בלי ביורוקרטיה מיותרת ויקרה?
תודה!
כמובן, שבטרייה צריך להחליף (איי פוד ממש מעצבן מהבחינה הזאת), אבל את זה אפשר למצוא בכל מקום.
הבעיה שלי היא שיציאת השמע עושה לי רעשים - פתחתי את האיי פוד, וגיליתי שמשהו שם דיי נשרף (תמונה מצורפת) - אני רוצה להחליף את החלק הזה (הכולל את כפתור הHOLD), אבל אני מעוניין רק בחלק, לא בשירות תיקונים, אני לא רוצה להשקיע 300 ש"ח בדבר שאני יכול לתקן לבד!
מישהו יודע איפה אפשר לקנות את החלק הזה, בלי ביורוקרטיה מיותרת ויקרה?
תודה!
-
- שימו לב לחלק הזה, אחד כתום, ואחד פחם מתפורר, מזל שזה עוד עובד...
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
תצלם בהגדלה גדולה יותר.
איך אתה יודע שהוא נשרף
איך אתה יודע שהוא נשרף
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
- maladjusted
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 638
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
חיפוש broken ipod photo באיביי מעלה תוצאות מ5$ עד 40$ (לא כולל משלוחה, 40$ בשביל מכשיר מקולקל...אני לא יודע איזה אמוטיקון מתאים פה).
קודם כל הוא שחור, ומתחיל להתפורר - ובמתכת של האיי פוד יש עיגול שחור (עקב שריפה) בדיוק איפה שהחלק המפוחם נמצא - ועל החלק השני (הכתום), יש גם סימני שריפה.InbarHovav כתב:תצלם בהגדלה גדולה יותר.
איך אתה יודע שהוא נשרף...
לפי דעתי הייתה שם בעייה במגעים, אין י מושג איך ולמה...
תודה, אבל אין מה לקנא, אני לא ממש מבין, פשוט מגיל צעיר אני אוהב לפרק דבריםtruejoker כתב: ולאוזן אני מקנא בך על יכולתך בנושא (אני אפילו להחליף סוללה צריך עזרה) , אבל לצערי אני לא יכול לתרום שום דבר לנושא. מכול מקום בהצלחה...
בכל מקרה, את החלק הזה אפשר דיי בקלות להחליף, יש לו חיבור פשוט - אבל אני עדיין לא יודע מאיפה אני יכול להשיג את החלק הזה (כל החלק, לא רק הנגד) מבלי לשלם 300 ש"ח על תיקון...
מישהו יודע??? למישהו יש קשרים???
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

איזה רכיב זה???
זה יכול להיות קבלף נגד, טרנזיסטור, סליל ועוד.. אלו רכיבי SMD
אם תצלם את זה בהגדלה אולי אני אצליח להבין יותר מה היה שם..
אם אם כתוב על המעגל משהו..
זה יכול להיות קבלף נגד, טרנזיסטור, סליל ועוד.. אלו רכיבי SMD
אם תצלם את זה בהגדלה אולי אני אצליח להבין יותר מה היה שם..
אם אם כתוב על המעגל משהו..
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

הכיתוב לא ברור
זה נראה כמו קבל
אם נצא נקודת הנחה ששניהם זהים והשחור הוא פשוט שרוף אז אתה יכול לבוא אלי ונמדוד מה הערך של הקבל התקין ונלחים במקום השרוף קבל חדש
אם כיתוב יהיה ברור נוכל לדעת בוודאות איזה רכיב זה
זה נראה כמו קבל
אם נצא נקודת הנחה ששניהם זהים והשחור הוא פשוט שרוף אז אתה יכול לבוא אלי ונמדוד מה הערך של הקבל התקין ונלחים במקום השרוף קבל חדש
אם כיתוב יהיה ברור נוכל לדעת בוודאות איזה רכיב זה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
קודם כל לא הייתי מפרק ככה איפוד לחלקים כאלה קטנים בלי ידע בנושא אלא סתם כי אתה מפרק דברים מגיל צעיר.
האיפודים הם אומנם נגנים גרועים אבל בכל זאת, הם יקרים.
לדעתי אתה צריך לבוא ליבואן איפוד בארץ
ובקש לברר מה עלות התיקון האם הם יכולים בכלל לתן את זה.
אם לא.
כניראה שבאמת תיצתרך לקניות איפוד מקולקל.
ולבוא ולמלחים מנוסה שיעשה את העבודה.
אך בכל מיקרה הייתי ממליץ לתת למישהו מיקצועי לטפל בזה גם אם זה יקח זמן.
האיפודים הם אומנם נגנים גרועים אבל בכל זאת, הם יקרים.
לדעתי אתה צריך לבוא ליבואן איפוד בארץ
ובקש לברר מה עלות התיקון האם הם יכולים בכלל לתן את זה.
אם לא.
כניראה שבאמת תיצתרך לקניות איפוד מקולקל.
ולבוא ולמלחים מנוסה שיעשה את העבודה.
אך בכל מיקרה הייתי ממליץ לתת למישהו מיקצועי לטפל בזה גם אם זה יקח זמן.
בברכה KaDiLoX,
כמה חבל שהאנשים שבאמת יודעים איך לנהל את העולם עובדים
כנהגי מוניות:)
כמה חבל שהאנשים שבאמת יודעים איך לנהל את העולם עובדים
כנהגי מוניות:)