A3000PG - מציאות או מיתוס?
אז ככה,
האם באמת קיימים שני דגמים של סידרת ה-a3000 דגם E ודגם PG?
מצד אחד בביג בוקס ובסלון חללית ראיתי התייחסות ספציפית לשני דגמים נפרדים, מצד שני גם באתר של בשקם אלקטריק המוכר אמר שזאת שטות ושניופאן מייבאים דגם C ודגם A וזהו, אין חלוקה בתוך הדגמים.
באתר של טושיבה אגב גם לא מצאתי זכר לחלוקה פנימית.
אז.... מה אתם אומרים?
דרך אגב, 4500 ש"ח ל32A3000PG - שווה? ובכלליות המסך הזה לשימושים שהוא בעיקר טלויזיה איך הוא? ( אל תגידו לי לקחת את ה-ga8e כי נורא קשה למצוא אותו ואני לא מתכוון לחכות עד שהדגם החדש יגיע לארץ).
תודה.
האם באמת קיימים שני דגמים של סידרת ה-a3000 דגם E ודגם PG?
מצד אחד בביג בוקס ובסלון חללית ראיתי התייחסות ספציפית לשני דגמים נפרדים, מצד שני גם באתר של בשקם אלקטריק המוכר אמר שזאת שטות ושניופאן מייבאים דגם C ודגם A וזהו, אין חלוקה בתוך הדגמים.
באתר של טושיבה אגב גם לא מצאתי זכר לחלוקה פנימית.
אז.... מה אתם אומרים?
דרך אגב, 4500 ש"ח ל32A3000PG - שווה? ובכלליות המסך הזה לשימושים שהוא בעיקר טלויזיה איך הוא? ( אל תגידו לי לקחת את ה-ga8e כי נורא קשה למצוא אותו ואני לא מתכוון לחכות עד שהדגם החדש יגיע לארץ).
תודה.
כתבתי כבר בשרשור אחר.
אני אישית קניתי את ה"רגילה", ושודרגתי "בעל כורחי" על ידי ניופאן ל- pg.
זאת מאחר וה"רגילה" אזלה.
לא יודע להשוות ביניהן, אך כן יכול לומר לך שמדובר בטלוויזיה מצויינת.
ולגבי המחיר, אני קניתי בפחות מ- 4 קצת, אבל כאמור את ה"רגיל". 4.5 נשמע לי בסדר גמור, שכן הבנתי ש- pg נמכרת בכמה מאות ש"ח יותר
בהצלחה
זאת מאחר וה"רגילה" אזלה.
לא יודע להשוות ביניהן, אך כן יכול לומר לך שמדובר בטלוויזיה מצויינת.
ולגבי המחיר, אני קניתי בפחות מ- 4 קצת, אבל כאמור את ה"רגיל". 4.5 נשמע לי בסדר גמור, שכן הבנתי ש- pg נמכרת בכמה מאות ש"ח יותר
בהצלחה
למה שלא תשלח מייל לשירות הלקוחות של ניפאן ופשוט תשאל אותם?braveman כתב:לאף אחד אין מה לתרום בנושא?
כלומר לא ברור לי איך יש חנויות שאומרות ככה וכאלו שאומרות אחרת, ושתיהן מביאות אחריות רשמית של ניופאן.
ה-PG הוא באמת דגם יותר מתקדם מאשר ה-E?...
הם יענו לך ויתייחסו לשאלתך ברצינות . (לפחות כך אני מאמין) .
רק כך תהיה לך תשובה רשמית ולא ספקולציות של מוכרים אינטרסנטים ...
אמיר