ממיר יס יכול לגרום לכיבוי הטלויזיה?
היה אצלי טכנאי של יס לסדר איזו נקודה בבית.
מאז שהוא סידר אותה, הטלויזיה מידי פעם נכבית ונדלקת מיד, והיום היא מקפיצה ערוץ ונכבית וזהו.
ביס טוענים שאין להם שום קשר לעניין וזה צרוף מקרים ושהאפשרות היחידה זה שאם השלט דפוק והוא שולט בטלויזיה אז הוא אולי הבעיה.
מה אתם חושבים יש לי על מה להתעקש איתם לגבי הבעיה במידה והשלט תקין?
מאז שהוא סידר אותה, הטלויזיה מידי פעם נכבית ונדלקת מיד, והיום היא מקפיצה ערוץ ונכבית וזהו.
ביס טוענים שאין להם שום קשר לעניין וזה צרוף מקרים ושהאפשרות היחידה זה שאם השלט דפוק והוא שולט בטלויזיה אז הוא אולי הבעיה.
מה אתם חושבים יש לי על מה להתעקש איתם לגבי הבעיה במידה והשלט תקין?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
1. לא יכול לחשוב על בעיה בממיר שיכולה לגרום לזה
2. יותר סביר שאכן יש שלט שאולי הלחצן שלו נתפס
3. אם יש לך חלון תראה מי השובב שמימול שמשתמש בשלט אוניברסלי בשביל לעשות לך את זה.
4. ירידה קלה בחשמל בבית (תראה אם האורות בבית מתעמעמים כשזה קורה) או תקלה במסך יכולים לגרום לתופעה כזו.
2. יותר סביר שאכן יש שלט שאולי הלחצן שלו נתפס
3. אם יש לך חלון תראה מי השובב שמימול שמשתמש בשלט אוניברסלי בשביל לעשות לך את זה.
4. ירידה קלה בחשמל בבית (תראה אם האורות בבית מתעמעמים כשזה קורה) או תקלה במסך יכולים לגרום לתופעה כזו.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
בהתחלה הטלויזיה היתה מחוברת לוידאו עם כבל כמו של הוט כזה, ומהוידאו יצא חיבור של אס וידאו לממיר. במצב הזה היא היתה נכבית ונדלקת מעצמה.
אתמול חיברתי את הטלויזיה ישירות לממיר עם סקארט לסקארט ומאז היא לא נכבית אלא מחליפה ערוץ לבד לערוץ שהוא לא של הממיר.
מישהו מבחוץ לא יכול לעשות כלום, זה בית פרטי ואני בספק אם שלט מבחות יכול להגיע בטווח הקליטה.
כרגע הוצאתי את הסוללות מהשלט שלי לראות אם באמת הבעיה היא בשלט.
הטלויזיה היא גרונדיג TP800 והיא בסלון, למרבה האירוניה באים להתקין לי היום LCD בחדר.
אתמול חיברתי את הטלויזיה ישירות לממיר עם סקארט לסקארט ומאז היא לא נכבית אלא מחליפה ערוץ לבד לערוץ שהוא לא של הממיר.
מישהו מבחוץ לא יכול לעשות כלום, זה בית פרטי ואני בספק אם שלט מבחות יכול להגיע בטווח הקליטה.
כרגע הוצאתי את הסוללות מהשלט שלי לראות אם באמת הבעיה היא בשלט.
הטלויזיה היא גרונדיג TP800 והיא בסלון, למרבה האירוניה באים להתקין לי היום LCD בחדר.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
לי היתה בעיה דומה עם ממיר של יס אבל הוא היה מחליף ערוצים לערוץ 6 (DVD Box).
החליפו לי את הממיר ל-3100SV והבעיה נפתרה (לא החליפו את השלט).
עכשיו יש בעיה אחרת שכל 3-4 ימים הממיר נתקע (אי אפשר להחליף ערוץ, להדליק או לכבות דרך השלט או דרך הכפתורים של הממיר) וצריך לנתק מהחשמל ולחבר בחזרה.
בשבוע הבא מגיע טכנאי של יס ונראה מה הוא יעשה (בטח ישים ממיר חדש).
ניר
החליפו לי את הממיר ל-3100SV והבעיה נפתרה (לא החליפו את השלט).
עכשיו יש בעיה אחרת שכל 3-4 ימים הממיר נתקע (אי אפשר להחליף ערוץ, להדליק או לכבות דרך השלט או דרך הכפתורים של הממיר) וצריך לנתק מהחשמל ולחבר בחזרה.
בשבוע הבא מגיע טכנאי של יס ונראה מה הוא יעשה (בטח ישים ממיר חדש).
ניר
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
עופר,
גם אצלי היתה התופעה הזו שהממיר נתקע פעם בכמה ימים, רק זה של הסלון(יש לי 4 ממירים).
לפני חודש קיבלתי את הממיר של יס מקס ומאז אין יותר תקיעות.
מה שכן לפני מספר ימים, באחד הערבים שפשוט היה בלתי נסבל מרוב הפרעות הפלזמה באמת כבתה.
זה היה רק פעם אחת ולא חזר יותר.
גם אצלי היתה התופעה הזו שהממיר נתקע פעם בכמה ימים, רק זה של הסלון(יש לי 4 ממירים).
לפני חודש קיבלתי את הממיר של יס מקס ומאז אין יותר תקיעות.
מה שכן לפני מספר ימים, באחד הערבים שפשוט היה בלתי נסבל מרוב הפרעות הפלזמה באמת כבתה.
זה היה רק פעם אחת ולא חזר יותר.
"Facts are meaningless. You could use facts to prove anything that's even remotely true!"
Homer Simpson
Homer Simpson