חיבור SACD
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מרטין,
בחיבור 5.1 המערכת RC של הרסיבר מנוטרלת כאשר בחיבור ה- iLink היא פעילה. זה די קובע את יתרון ה-iLink כי רסיברים בעלי החיבור הזה הם ברמה גבוהה (הדגמים הגבוהים של PIONEER ו-YAMAHA) ומפענחים שלהם טובים.
בחיבור 5.1 המערכת RC של הרסיבר מנוטרלת כאשר בחיבור ה- iLink היא פעילה. זה די קובע את יתרון ה-iLink כי רסיברים בעלי החיבור הזה הם ברמה גבוהה (הדגמים הגבוהים של PIONEER ו-YAMAHA) ומפענחים שלהם טובים.
ויטלי
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
sufgi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3748
- נתן תודות: 253 פעמים
- קיבל תודות: 216 פעמים
רגע ...
עכשיו התבלבתי לגמרי
מרטין כתב
אבל גם הרסיבר טוב ולכן גם הפענוח שלו טוב
השאלה של מי הפענוח טוב יותר ?
אגב , סליחה על הבורות אבל מה זה RC ? (אם הכוונה לכיוונים של הסאונד אז לא ניתן לעשות אותם ב SACD דרך i-link , לא יודע
לגבי החיבור שני)
עכשיו התבלבתי לגמרי
מרטין כתב
וויטלי כתבבחיבור אנלוגי הנגן עושה ובחיבור דיגיטלי הרסיבר עושה....
הDVD איכותי (יותר מה 757) ואני מאמין שהוא עושה את הפענוח מצוייןאם בתחום הסאונד 868 דומה ל-757 (ואני כמעט בטוח שכן) - iLink. י...
אבל גם הרסיבר טוב ולכן גם הפענוח שלו טוב
השאלה של מי הפענוח טוב יותר ?
אגב , סליחה על הבורות אבל מה זה RC ? (אם הכוונה לכיוונים של הסאונד אז לא ניתן לעשות אותם ב SACD דרך i-link , לא יודע
לגבי החיבור שני)
RC=Room Correction (בפוינר מערכת RC מכונה MCACC ), ולמיטב זכרוני MCACC לא מנוטרלת ב-Ax5 בחיבור ה- iLink.
הדרך הכי פשוטה לבדוק איזה חיבור יישמע לך יותר טוב - לחבר בשני האופנים ולהשוות, כל תדע על בטוח
.
הדרך הכי פשוטה לבדוק איזה חיבור יישמע לך יותר טוב - לחבר בשני האופנים ולהשוות, כל תדע על בטוח
ויטלי
-
sufgi
- חבר מביא חבר

אכן הוא לא מנוטרל (נתוני המרחק , האקוסטיקה וכו' עובדים ב SACD , אבל אי אפשר לבצע הדמיות של המגבר כמו אולם קולנוע , גאז וכו, )
כפי שכתבתי זה קצת בעייתי בשבילי לבצע בדיקה בפועל
לפי הנתונים הטכניים של הDVD והמגבר , איזה חיבור עדיף ?
כפי שכתבתי זה קצת בעייתי בשבילי לבצע בדיקה בפועל
לפי הנתונים הטכניים של הDVD והמגבר , איזה חיבור עדיף ?
וטוב שכך - הם רק היו מקלקליםsufgi כתב:(נתוני המרחק , האקוסטיקה וכו' עובדים ב SACD , אבל אי אפשר לבצע הדמיות של המגבר כמו אולם קולנוע , גאז וכו, )...
כבר כתבתי לך - במערכת שלך, לדעתי, iLink.כפי שכתבתי זה קצת בעייתי בשבילי לבצע בדיקה בפועל
לפי הנתונים הטכניים של הDVD והמגבר , איזה חיבור עדיף ?...
ויטלי
-
sufgi
- חבר מביא חבר

נכון אבל ההסבר שלך לא מסתדר עם מה ממרטין כתב
ה DVD באיכות טובה מאוד כלומר הפענוח שלו לאותות האנלוגיים טוב (חיבור 6 כבלים)
אולם גם המגבר טוב והפענוח שלו לאותות הדיגיטלים טוב (חיבור i-link)
אתב כתבת שאם הDVD שלי הוא 868 (דומה ל 757) אז עדיף i-link , כלומר ה DVD לא באיכות טובה יחסית למגבר ,
מה שלא נראה לי נכון.
ה DVD באיכות טובה מאוד כלומר הפענוח שלו לאותות האנלוגיים טוב (חיבור 6 כבלים)
אולם גם המגבר טוב והפענוח שלו לאותות הדיגיטלים טוב (חיבור i-link)
אתב כתבת שאם הDVD שלי הוא 868 (דומה ל 757) אז עדיף i-link , כלומר ה DVD לא באיכות טובה יחסית למגבר ,
מה שלא נראה לי נכון.
עניתי לך מניסיון עם המערכת שדומה לזו שיש לך, מה אתה תעשה - זו ההחלטה שלך.
אגב, מפענח SACD הוא מפענח נפרד מאלה של AC3/DTS, ואני לא חושב שהפענח SACD שיש ברסיבר Ax5Ai נחות מזה שבנגן שלך. לצורך ההבהרה: דגם הרסיבר שלך הוא Ax5Ai או Ax5i (בלי "A")? אם השני הוא נכון – אז אני פחות בטוח (זכור לי שהיה איזה באג בכרטיס SACD של הדגם הזה).
אגב, מפענח SACD הוא מפענח נפרד מאלה של AC3/DTS, ואני לא חושב שהפענח SACD שיש ברסיבר Ax5Ai נחות מזה שבנגן שלך. לצורך ההבהרה: דגם הרסיבר שלך הוא Ax5Ai או Ax5i (בלי "A")? אם השני הוא נכון – אז אני פחות בטוח (זכור לי שהיה איזה באג בכרטיס SACD של הדגם הזה).
ויטלי