יועץ אודיו או יועץ נישואין?!
-
barvfr
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 725
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
סוף סוף התפנותי קצת לכותב ולשתף.
בבוקרו של יום חג שני לסוכות, אספתי את ה"זוגה" ועלינו לירושלמה, למבחן רמקולים,
בביתו של איל פור.
לא ארחיב יותר מידי על איל- הרי מהמלצות שנכתבו כאן על האיש הגעתי אליו. רק אומר שכאשר יצאנו ממנו, התנגנה לי בראש השורה "איפה ישנם עוד אנשים כמו האיש הזה".
לעניין ה"זוגה", היה לי ברור שבשביל ,השקיפות התקשורתית" שלנו, וההימנעות מהתכווצויות שרירים עקב "לוליינות" מיותרת- חשוב לשלב אותה בתהליך. בדיעבר השיקול היה נכון (ברצינות) מומלץ לכול הזוגיים.
אז מה היה לנו: CANTUS מדפי (טורטר פלנארי) שהיה די ברור שהוא מחוץ לתחום שלנו, וההגברה שלי פשוט תעליב אותו.
היה TRIANGLE CANTUS המדפי, שהפתיע והיה טוב+, אבל לא מספק.
היו ריצפתי מאותה משפחה- CELIUS (ואולי היה זה ה- ANTAL, סליחה כבר לא זוכר).
אבל (ויש אבל) כאן עלתה בעייה אישית חשובה- ה"זוגה" מאד אהבה אותו ועוד הוסיפה "הוא נראה טוב וישתלב יפה בסלון שלנו". אבל לי היה חסר משהו בגבוהים- בהירות, וגם נטראליות בנמוכים- בעוד שכאן הזוגה התמוגגה.
איל רמז בעדינות (אופיינת) שפתרון בעיית "הדיכוטומיה האוזנית" צריך לעלות דרגה בתקציב...
היו שם גם ריצפתי ומדפי לבית SA באותה הרמה, אך לאילו לא התחברנו- צרים מידי וחסרי נפח לצרכים שלנו.
אהה, והיה גם את ה- De VORE -GIBBON. כאן אני ממש אהבתי אבל ה"זוגה" הייתה קרובה להפעיל את זכות הווטו- "יותר מידי טסס טסס- שאתה אוהב, ואין מספיק בס לחלל שלנו".
טוב אז ברור לכם שאני עדין לא קרוב לסיכומים, ולי גם ברור מי תקבל את ההחלטה הסופית..
אני ממשיך להיות פתוח לרעיונות, והארות.
לילה טוב
בבוקרו של יום חג שני לסוכות, אספתי את ה"זוגה" ועלינו לירושלמה, למבחן רמקולים,
בביתו של איל פור.
לא ארחיב יותר מידי על איל- הרי מהמלצות שנכתבו כאן על האיש הגעתי אליו. רק אומר שכאשר יצאנו ממנו, התנגנה לי בראש השורה "איפה ישנם עוד אנשים כמו האיש הזה".
לעניין ה"זוגה", היה לי ברור שבשביל ,השקיפות התקשורתית" שלנו, וההימנעות מהתכווצויות שרירים עקב "לוליינות" מיותרת- חשוב לשלב אותה בתהליך. בדיעבר השיקול היה נכון (ברצינות) מומלץ לכול הזוגיים.
אז מה היה לנו: CANTUS מדפי (טורטר פלנארי) שהיה די ברור שהוא מחוץ לתחום שלנו, וההגברה שלי פשוט תעליב אותו.
היה TRIANGLE CANTUS המדפי, שהפתיע והיה טוב+, אבל לא מספק.
היו ריצפתי מאותה משפחה- CELIUS (ואולי היה זה ה- ANTAL, סליחה כבר לא זוכר).
אבל (ויש אבל) כאן עלתה בעייה אישית חשובה- ה"זוגה" מאד אהבה אותו ועוד הוסיפה "הוא נראה טוב וישתלב יפה בסלון שלנו". אבל לי היה חסר משהו בגבוהים- בהירות, וגם נטראליות בנמוכים- בעוד שכאן הזוגה התמוגגה.
איל רמז בעדינות (אופיינת) שפתרון בעיית "הדיכוטומיה האוזנית" צריך לעלות דרגה בתקציב...
היו שם גם ריצפתי ומדפי לבית SA באותה הרמה, אך לאילו לא התחברנו- צרים מידי וחסרי נפח לצרכים שלנו.
אהה, והיה גם את ה- De VORE -GIBBON. כאן אני ממש אהבתי אבל ה"זוגה" הייתה קרובה להפעיל את זכות הווטו- "יותר מידי טסס טסס- שאתה אוהב, ואין מספיק בס לחלל שלנו".
טוב אז ברור לכם שאני עדין לא קרוב לסיכומים, ולי גם ברור מי תקבל את ההחלטה הסופית..
אני ממשיך להיות פתוח לרעיונות, והארות.
לילה טוב
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
תודה על השיתוף ועל הסקירה.
אני בהחלט מסכים איתך לגבי שיתוף בת הזוג בתהליך, ככה היה אצלי.
אני ממש לא מצליח להתחבר לתיאורים שלך, כי כל מה שאתה מתאר לגבי הרמקולים, התחושה שלי, מההיכרות שלי איתם ועם אופי החברות, זה בדיוק להיפך.
ה-TRIANGLE נשמעו לך עמומים ליד ה-SYSTEM AUDIO?
למה שה-CANTUS ייעלב מההגברה שלך וה-ANTAL או ה-SA הגדולים לא?
ה-GIBBON (איזה ? ה-8 אני מניח) הוא עם יותר מידי "טסס טסס" (מה שאני קורא לו רמקול בהיר) ?
משהו לא מסתדר לי.
אתה יכול לפרט את ההגברות והמקורות שחוברו לרמקולים הללו?
כמה תיקונים קטנים ברשותך:
1.
2.
3.
אני בהחלט מסכים איתך לגבי שיתוף בת הזוג בתהליך, ככה היה אצלי.
אני ממש לא מצליח להתחבר לתיאורים שלך, כי כל מה שאתה מתאר לגבי הרמקולים, התחושה שלי, מההיכרות שלי איתם ועם אופי החברות, זה בדיוק להיפך.
ה-TRIANGLE נשמעו לך עמומים ליד ה-SYSTEM AUDIO?
ה-GIBBON (איזה ? ה-8 אני מניח) הוא עם יותר מידי "טסס טסס" (מה שאני קורא לו רמקול בהיר) ?
משהו לא מסתדר לי.
אתה יכול לפרט את ההגברות והמקורות שחוברו לרמקולים הללו?
כמה תיקונים קטנים ברשותך:
1.
- איפה ישנם עוד אנשים כמו האיש ההוא"איפה ישנם עוד אנשים כמו האיש הזה"...
2.
- טוויטר (Tweeter).CANTUS מדפי (טורטר פלנארי)...
3.
- אני מניח שהתכוונת ל-TRIANGLE TITUS.היה TRIANGLE CANTUS המדפי...
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
לעניין שיתוף "הזוגה " / ההנהלה :
אינני מהדור הישן, זוגתי ואני בהחלט שותפים בדברים רבים , בבית, בחינוך, בילוי , וכו'
אך אני חושב שיש לתת לכל אחד מאיתנו קצת SPACE ,
אינני מתערב בתחביבים של אשתי,
אני חושב שבתחביבים שלי ( לדוגמה כל הקשור לאודיו ) אני נהנה יותר מחופש פעולה עצמאי ,
בבואי לקנות מערכת ( וכך עשיתי ) לא התחשבתי בצורה החיצונית של הרכיבים , התעמקתי כיצד המוסיקה בוקעת , אי לכך הסלון שלי נראה ( לדברי אשתי ) כמו חנות למוצרי חשמל , אך לשמחתי לא הייתה התנגדות לכך .
למזלי , זוגתי שתחיה עד 120
לא התערבה בנושא האהוב עלי ,
אינני מהדור הישן, זוגתי ואני בהחלט שותפים בדברים רבים , בבית, בחינוך, בילוי , וכו'
אך אני חושב שיש לתת לכל אחד מאיתנו קצת SPACE ,
אינני מתערב בתחביבים של אשתי,
אני חושב שבתחביבים שלי ( לדוגמה כל הקשור לאודיו ) אני נהנה יותר מחופש פעולה עצמאי ,
בבואי לקנות מערכת ( וכך עשיתי ) לא התחשבתי בצורה החיצונית של הרכיבים , התעמקתי כיצד המוסיקה בוקעת , אי לכך הסלון שלי נראה ( לדברי אשתי ) כמו חנות למוצרי חשמל , אך לשמחתי לא הייתה התנגדות לכך .
למזלי , זוגתי שתחיה עד 120
- Booboo
- חבר ותיק

- תגובות: 1929
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
אני "נאלצתי" ליישר קו עם אשתי בנושא הצבע והגודל של הרמקולים - Hyperion / וון שוויקט VR4 לדוגמה לא היו נכנסים אלי הביתה.
כנ"ל ה-Acoustic Zen בצבע אדום-פרארי או צהוב/כתום-פסיפלורה.
כנ"ל ה-Acoustic Zen בצבע אדום-פרארי או צהוב/כתום-פסיפלורה.
"When all are one and one is all, To be a rock and not to roll"
-
barvfr
-
- חבר פעיל במיוחד

למגיבים
תודה על התגובות, וכמה תשובות.
התקציב הסופי לרמקול עומד על 15K ש"ח אחרי מו"מ, זיכויים וכו...
מרטין את השיר אני מכיר אבל בראש התנגן לי "הזה" בגלל ההנאה שהייתה לי בביקור באותו רגע. שאר התיקונים אכן במקום, (הטעויות גם משילוב של השעה והדיסלקציה- לא כתירוץ- וגם כי לא רשמתי בביקור וזה מהזיכרון)...
לגבי שילוב האישה- יש לי מספיק מקום לתחביבים שלי כמו חדר עבודה- בלאגאן שהוא רק שלי ואופנוע ועוד, אבל כשזה משהו שבהחלט חלק מהמרחב המשפחתי/משותף
וגם חלק נכבד בתקציב המשפחתי, אז אני מ ש ת ף.
ולגבי הגדרות השמיעה- ניסיתי להעביר משהו מסגנון ה"זוגה" :
ןלעניין
התקציב הסופי לרמקול עומד על 15K ש"ח אחרי מו"מ, זיכויים וכו...
מרטין את השיר אני מכיר אבל בראש התנגן לי "הזה" בגלל ההנאה שהייתה לי בביקור באותו רגע. שאר התיקונים אכן במקום, (הטעויות גם משילוב של השעה והדיסלקציה- לא כתירוץ- וגם כי לא רשמתי בביקור וזה מהזיכרון)...
לגבי שילוב האישה- יש לי מספיק מקום לתחביבים שלי כמו חדר עבודה- בלאגאן שהוא רק שלי ואופנוע ועוד, אבל כשזה משהו שבהחלט חלק מהמרחב המשפחתי/משותף
וגם חלק נכבד בתקציב המשפחתי, אז אני מ ש ת ף.
ולגבי הגדרות השמיעה- ניסיתי להעביר משהו מסגנון ה"זוגה" :
ןלעניין
כן הוא בהיר מאד אבל מה לעשות שאני נוטה לבהיר- כאמור מגיע מה- PROAC טאבלט.ה-GIBBON (איזה ? ה-8 אני מניח) הוא עם יותר מידי "טסס טסס" (מה שאני קורא לו רמקול בהיר)...
גם הם יעלבו, אבל נראה לי שפחות, כי בשלב הבא של טיפול בהגברה, נראה לי שה-CANTUS יצריך הוצאה יותר גדולה- אשמח לקבל הערות וללמוד עוד.
אכן הגדרה לא מדוייקת- הכוונה של- TRIANGEL היתה במה יותר טובה ונפח,ה-TRIANGLE נשמעו לך עמומים ליד ה-SYSTEM AUDIO?...
ה- SYSTEM AUDIO- נשמעו קצת יותר הדוקים/צרים משהו.
......
גם לי הטריאנגל טיטוס נשמעו עמומים משום מה ....בהשוואה למס' רמקולים שעיתי עם ההגברה שלי.itzo כתב:אם חסר לך בהירות עם טריאנגל, אז האוזניים שלך נקיות מידי...
אני עדיין לא מבין איזו הגברה יש לך???
איזה חתימה אפשר לשים בשתי שורות??
-
barvfr
-
- חבר פעיל במיוחד

צודק- הסטאפ הוא
צודק, הסטאפ שיש לי כיום הוא:אני עדיין לא מבין איזו הגברה יש לך???...
ההגברה/רסיבר-AZUR 640r - CAMBRIDGE AUDIO, מצורף לינק.
http://www.cambridgeaudio.com/summary.p ... 20Receiver
רמקולים - SUPER TABLETTE- PROAC,
נגן- ROTEL CDR 02
פטפון- RPM 5
- gtr
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 283
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
נראה
לכם שההיתי לוקח את אישתי לרכוש רמקולים צהובים?
בכלל,בכל הקשור לתחביב-אני חי בלילות.
כימעט כל דבר שניכנס לביתי-נעשה לאחר שעת השינה של אישתי.
בסאב של וולודיין-היא התעוררה-רבנו שבוע-עד שהפך לדייר מן המיניין.
ככלל-ניראה לי שההפרדה הכרחית-מלשון-"מים גנובים ימתקו".
כן-היא האישה של חיי.
בכלל,בכל הקשור לתחביב-אני חי בלילות.
כימעט כל דבר שניכנס לביתי-נעשה לאחר שעת השינה של אישתי.
בסאב של וולודיין-היא התעוררה-רבנו שבוע-עד שהפך לדייר מן המיניין.
ככלל-ניראה לי שההפרדה הכרחית-מלשון-"מים גנובים ימתקו".
כן-היא האישה של חיי.
הג'ירפה אילמת?
-
barvfr
-
- חבר פעיל במיוחד

מים מהמעיין...
אשתי דווקא אהבה את תמונות הצהוב, נראה לי שחוץ מורוד הייתה הולכת על רוב ה"קשת".
וחוץ מזה את המים אני משתדל לגנוב ישר מהמעיין ולא להביא הביתה ובלי לריב שבוע ימים...
לדוגמה, הערב ה"זוגה" אמרה שיש "ערב בנות",
אז אני לקחתי קצת דיסקים+בקבוק יין והלכתי ישר למעיין ובילתי אצל... מרטין,
ערב של עונג מהמערכת הנהדרת שלו , מאוסף המוזיקה שלו, הידע שלו ובכלל!
וחוץ מזה את המים אני משתדל לגנוב ישר מהמעיין ולא להביא הביתה ובלי לריב שבוע ימים...
לדוגמה, הערב ה"זוגה" אמרה שיש "ערב בנות",
אז אני לקחתי קצת דיסקים+בקבוק יין והלכתי ישר למעיין ובילתי אצל... מרטין,
ערב של עונג מהמערכת הנהדרת שלו , מאוסף המוזיקה שלו, הידע שלו ובכלל!
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
רונן כתב:
}.... זאת כמובן מעבר להבנה ולהיבט הכלכלי, שחשוב לשתף. {גם כאן תלוי בנסיבות}
אני כמובן בעד SPACE הדדי - הרי אני לא רוצה להתערב בתחביבים של הבת זוג{לא חסרים}...שלא תמיד מתיישרים אם הדברים שאני אוהב -אבל אני משאיר לה את הבחירה.
כמובן שיש דברים שאין ברירה וחייבים לשתף, אם לא רוצים לגרום לאנדרלמוסיה...כמו למשל
להוציא את השידה הגדולה שחוצצת בין הרמקולים לשאר הסט-אפ שאמור להתמקם במרכז! כאן הבעיה קשה יותר....{מי כמוני יודע
}....
אני גם בעד שיתוף פעולה מלא בין בני הזוג...עד המערכת! כאן אני לא רואה צורך לערב את האישה בקניית ציוד כזה או אחר {אלא אם זה באמת משהו אוונגרדי שיכול לגרום לפרוד :לעניין שיתוף "הזוגה " / ההנהלה :
אך אני חושב שיש לתת לכל אחד מאיתנו קצת SPACE...
אני כמובן בעד SPACE הדדי - הרי אני לא רוצה להתערב בתחביבים של הבת זוג{לא חסרים}...שלא תמיד מתיישרים אם הדברים שאני אוהב -אבל אני משאיר לה את הבחירה.
כמובן שיש דברים שאין ברירה וחייבים לשתף, אם לא רוצים לגרום לאנדרלמוסיה...כמו למשל
להוציא את השידה הגדולה שחוצצת בין הרמקולים לשאר הסט-אפ שאמור להתמקם במרכז! כאן הבעיה קשה יותר....{מי כמוני יודע
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
kolokito כתב:חברים- לקנות רכיבי מערכת לפי צורה חיצונית זה כמו לקנות קוסמטיקה לפי הבקבוקון.... פשוט תסבירו להנהלות את זה בשפה שהן יבינו.....
פה היתרון של Cyrus.
נראה פשוט, ללא כפתורים מיותרים, כל הרכיבים דומים אחד לשני,
כאן ההנהלה מפסיקה להתעניין .
ומכאן :
האיכות
והמחיר