מפרט שיש לי עליו /color] Model type : Single-cone active subwoofer Drive-unit woofer diameter : 25cm Frequency range : 20Hz-160Hz (no limits quoted) roll off 24dB per octave. Low pass roll off adjustable between 40Hz-140z; Speaker system uses Advanced Yamaha Active Servo Technology Power Output : 250W RMS Dimensions : 432(w) x 340(h) x 370(d)mm Weight : 17kg
אני צריך חוות דעת עליו.. המחיר שלו בערך 3500 בחנויות.. אולי טיפה פחות..
אני מביא אותו בפחות מחצי מחיר חדש... מה אתם דעתכם עליו?
נערך לאחרונה על ידי bAr-sAraF ב 09/10/2007 13:46, נערך פעם 1 בסך הכל.
מצטרף ל- amitbak, סע ליבואן ותתרשם.
אני יכול להגיד ששמעתי , ולמען האמת זה היה מזמן, שמעתי אותו במוסיקה בסרטים, הבס היה רך והשתלב בצורה נהדרת עם שאר הרכיבים, בזמנו אף שקלתי לרכוש אותו אך הייתי קצת קצר במזומן והוא עלה קצת יותר מ 4,000 ש"ח. אם אתה יכול לרכוש אותו במחיר שנע באזור ה- 1,500 ש"ח לחדש אז הייתי רוכש אותו בעיניים עצומות.
דרך אגב מה שאר הרכיבים במערכת?
Emancipate yourselves from mental slavery
None but ourselves can free our minds
amitbak כתב:סע ליבואן בתל-אביב ושמע אותו
זה יותר טוב מכל המלצה שתקבל פה.
...
למה ליבואן אם יש לי אותו פה באשדוד חח? היום אני הולך לשמוע.. ואולי גם לקנות אבל רציתי
ביקורות מאנשים שונים למקרה שאני אישית לא ישים לב למשהו לא טוב שיש בו..
שאר רכיבי המערכת הם :
ריצפתיים וסנטר Wharfedale VALDUS 500
אחוריים JBL TLX-150
רסיבר YAMAHA 361RX-V דגם 2007
האמינות של ימהה ידועה בכל העולם
אתה יכול להיות שקט כי זה מכשיר מצויין שמעתי אותו המון פעמים.
אבל אז הוא היה יקר מאד.
המחיר שאתה מדבר עליו הוא מציאה.
בדוק שהכל תקין וכלום לא שבור ותתחדש.
amitbak כתב:האמינות של ימהה ידועה בכל העולם
אתה יכול להיות שקט כי זה מכשיר מצויין שמעתי אותו המון פעמים.
אבל אז הוא היה יקר מאד.
המחיר שאתה מדבר עליו הוא מציאה.
בדוק שהכל תקין וכלום לא שבור ותתחדש.
...
כן.. הייתה חברה שאמרה לי 4000 שקל.. HiFi החברה הכי זולה בתחום לפי דעתי,
היא הציעה ב 3200.. סתם עשיתי השוואת מחירים.. אני אישית אמרתי את הסכום שאני קונה אותו..
שאתה אומר לבדוק אותו, כשאני בודק סאב אני שומע אותו.. ובודק שאין בתיבה סדקים
כלשהם ושהוופר התחתון במצב תקין.. יש דרכים נוספות לבדוק אותו לפני קנייה? משהו מיוחד?
bAr-sAraF כתב:אני צריך חוות דעת עליו.. המחיר שלו בערך 3500 בחנויות.. אולי טיפה פחות..
אני מביא אותו בפחות מחצי מחיר חדש... מה אתם דעתכם עליו?[/quote
אמרת שאתה רוכש חדש אני לא מאמין שתמצא סדקים.
אם זה לא חדש שים לב בסאב הזה למשפך התחתון הוא מפלסטיק ולכן יש סיכוי שהוא פגוע ולכן ייצר ויברציות לא רצויות.
ואיפה אתה קונה באשדוד? הייתי שמח לבקר בחנות שמחזיקה דברים טובים בתצוגה באזור מגורי, כידוע לך האזור דל בחנויות טובות ואיכותיות...
...
Emancipate yourselves from mental slavery
None but ourselves can free our minds
ב 1300 שח גם אני רוצה אחד, זה מחיר מצויין לסאב נהדר יש גם את ה 800 של ימאהה
שנראה אותו דבר וממש מרעיד את הבית, לא שזו המטרה אך בסרטים גם אם תכוון אותו לווליום נמוך תקבל בס נקי מאוד.
פעם הייתה לי אפשרות לרכוש אותו יד שניה ב1000, אבל וויתרתי עליו לטובת הAR שאצלי כעת.
לא יצא לי לשמוע אותו ממש, אבל הביקורות ברשת משבחות.
אחי, אין ספק שהמחיר טוב. כל שנותר הוא לבדוק את המוצר מבחינת שלמות.
עדכן אותנו
giladye כתב:אמרת שאתה רוכש חדש אני לא מאמין שתמצא סדקים.
אם זה לא חדש שים לב בסאב הזה למשפך התחתון הוא מפלסטיק ולכן יש סיכוי שהוא פגוע ולכן ייצר ויברציות לא רצויות.
ואיפה אתה קונה באשדוד? הייתי שמח לבקר בחנות שמחזיקה דברים טובים בתצוגה באזור מגורי, כידוע לך האזור דל בחנויות טובות ואיכותיות...
...
זאת לא חנות.. יש לי מישהו שאני קונה ממנו.. הוא כולה חודשיים אצלו הוא מוכר את זה כי הוא התחתן ואישתו לא רוצה את הרמקול הזה יותר בבית חח..
אני יבדוק אם המשפך התחתון פגוע או לא.. תודה על הערה...
עוד חצי שעה הוא צריך ליסוע אליי להביא אותו לבדיקה אצלי... נקווה לטוב =] אשמח לעוד
נתונים לבדיקה אם אפשר..
תראה,, יש את הדגם הישן ויש את הדגם החדש.. זה הדגם הישן והטוב לפני שיצא החוק שאסור עוצמה גבוהה מידי.. לפי מה שנאמר לי הוא נקנה לפני חודשיים.. והוא יביא לי את הטופס ושם אני יראה את זה כבר.. נגיד וזה לא חודשיים (למרות שזה כן) עדיין.. אני בודק את האיכות שלו ואת הפלסטיק התחתון וכל מה שאני יצטרך.. לפני שעה וחצי הייתי אצל הבנאדם
ראיתי את הסאב התרשמתי מהמראה והכל חיברנו לחשמל הוא הראה לי שהוא פועל.. אבל אין לו מגבר.. אז עכשיו הוא צריך להגיע אליי ונחבר אותו פה..
קניתי אותו.. הוא פה איתי.. צריך לכוון אותו כמו שצריך... זה טיפה בעייה אני לא כ"כ יודע איפה בדיוק למקם אותו ומה תחומי התדרים הרצויים.. שמתי אותו כמה שיותר רחוק ממני ושיחקתי בתדרים ובווליום שלו.. אין איזה מישהו שבא לבית לכוון את זה ? :