קראתי, אבל אני לא מבינה משהו
למי שקונה מחשב חדש (הכל כולל הכל) יש לפי מה שהבנתי, שתי אפשריות:
1. לקנות לוח שיש עליו כרטיס מסך מובנה ( כמו הכרטייסם מבוססי G33, G31ׂ. ואז אפשר לבחור אם להוסיף כרטיס נוסף או לא
2. לקנות לוח
ללא כרטיס מסך מובנה במקרה זה אם רוצים לראות משהו מומלץ להוסיף כרטיס מסך .
היה ובוחרים ב- 2. השאלה היא האם למטרות סרטים ללא משחקים יספיק ה- HD2400 PRO או שמומלץ ללכת על ה- HD2600PRO/
אגב, האם מהביקורת המצ"ב לא ניתן להבין שהכרטיסים המובנים מבוססי הצי'יפים שציינתי לא תומכים בכל בכל מה שצריך ל- HTPC?
http://hwzone.co.il/reviews/p35_ddr2/2/
ואני מצטטת:
"השבב הגראפי המובנה שב-G33 עונה לשם Graphics Media Accelerator 3100, וכולל תמיכה בטכנולוגיית 'Clear Video' שהייתה קיימת גם ב-G965. טכנולוגיה זו, בדומה למקבילותיה מבית NVIDIA ו-AMD-ATI,
מאפשרת פענוח חלקי ברמת החומרה של וידאו בהבחנה גבוהה (וכמובן שגם בהבחנה רגילה). בנוסף לכך, קיימים פילטרים נוספים ברמת החומרה, כגון Deinterlacing Filter, האמונים על שיפור האיכות והקלת העומס על התוכנה והמעבד.
בקר גראפי זה אינו מציג תמיכה ב-DirectX 10 או ביציאת HDMI\DVI מובנית, ומכאן שהתמיכה היחידה ביציאה שכזו תעשה ע"י שימוש בתקן ה-SDVO של אינטל, הדורש שימוש בכרטיס הרחבה על גבי חריץ PCI-E 16x. לעומת זאת, הבקר המובנה שייכלל ב-G35, צפוי להציג לראשונה תמיכה בגרסת ה-DirectX החדשה, כמו גם ב-Shader Model 4, אך לפי כל הסימנים המוקדמים לא יהיו שיפורים בנושא ממשק ה-HDMI\DVI."
לבקשת המערכת, החתימה בעריכה.