LCD - סמסונג או היטאצ'י ?
שלום חברים
אני מתלבט לגבי קנית טלויזית LCD לחדר שינה:
מרחק צפיה בערך 3.5 מטר
שימושים:
בעיקר טלויזיה, בעתיד הקרוב - חיבור מחשב ו DVD.
חשבתי על LD9000 של היטאצ'י או R81 של סמסונג (לפי מה שנכתב פה בפורום).
מה דעתכם ? מי טובה יותר ?
בנוסף אני מתלבט האם לקנות מסך בגודל 32" או 37" - אני מפחד שה 37" יהיה גדול מידי והפיקסולים נראים מידי במרחק כזה בצפיה בטלויזיה.
במידה ויש המלצות לטלויזיות אחרות ממה שציינתי - אשמח לשמוע כמובן
תודה רבה לכולם !!!יוסי
אני מתלבט לגבי קנית טלויזית LCD לחדר שינה:
מרחק צפיה בערך 3.5 מטר
שימושים:
בעיקר טלויזיה, בעתיד הקרוב - חיבור מחשב ו DVD.
חשבתי על LD9000 של היטאצ'י או R81 של סמסונג (לפי מה שנכתב פה בפורום).
מה דעתכם ? מי טובה יותר ?
בנוסף אני מתלבט האם לקנות מסך בגודל 32" או 37" - אני מפחד שה 37" יהיה גדול מידי והפיקסולים נראים מידי במרחק כזה בצפיה בטלויזיה.
במידה ויש המלצות לטלויזיות אחרות ממה שציינתי - אשמח לשמוע כמובן
תודה רבה לכולם !!!יוסי
אין תקציב מוגדר
היי
תודה על התגובה המהירה..
למען האמת - אין לי תקציב מוגדר , אני לא רוצה להשתגע אבל לדעתי עבור מסך בגודל 32" 5000-6000 ש"ח זה תקציב מכובד...
במה שארפ עדיפה על היטאצ'י ובמה היטאצ'י עדיפה על הסמסונג ?
שוב תודה !
יוסי
תודה על התגובה המהירה..
למען האמת - אין לי תקציב מוגדר , אני לא רוצה להשתגע אבל לדעתי עבור מסך בגודל 32" 5000-6000 ש"ח זה תקציב מכובד...
במה שארפ עדיפה על היטאצ'י ובמה היטאצ'י עדיפה על הסמסונג ?
שוב תודה !
יוסי
AdamS באמת בלי להעליב ולפתוח ויכוח אל תמליץ על דברים שאתה לא יודע.
לשארפ אין NR והבנאדם אמר שהוא רוצה בעתיד לחבר למחשב ואז תיהיה לו בעיה.
ואם אתה חושב שדווקא יש לי משהו נגד הדגם הזה אז בוא אני יגיד לך שיש לי את הGA8 שהיא הדגם הישן שלה ואני מאד מרוצה ממנה אבל מה לעשות במחשב היא לא משהו.
עכשיו בקשר לפותח הנושא תשמע ההיטאצי עדיפה לך בגלל שאתה תצפה ביס/הוט ובסמסונג לא רואים משהו יס/הוט.
לגבי גודל המסך תיקח 37 אינצ אבל רק בגלל שזה לחדר ובעניי לחדר לא צריך משהו גדול מידי אם זה היה לסלון הייתי לוקח 42.
לשארפ אין NR והבנאדם אמר שהוא רוצה בעתיד לחבר למחשב ואז תיהיה לו בעיה.
ואם אתה חושב שדווקא יש לי משהו נגד הדגם הזה אז בוא אני יגיד לך שיש לי את הGA8 שהיא הדגם הישן שלה ואני מאד מרוצה ממנה אבל מה לעשות במחשב היא לא משהו.
עכשיו בקשר לפותח הנושא תשמע ההיטאצי עדיפה לך בגלל שאתה תצפה ביס/הוט ובסמסונג לא רואים משהו יס/הוט.
לגבי גודל המסך תיקח 37 אינצ אבל רק בגלל שזה לחדר ובעניי לחדר לא צריך משהו גדול מידי אם זה היה לסלון הייתי לוקח 42.
תודה - עוד משהו קטן
היי
תודה על התגובה:
37 זה לא גדול ?? אני חושב לקנות את ה 32 " - האם לא מומלץ ?
לסלון אני קונה 42" - אבל כנראה פלזמה Q91 של סמסונג... LCD 42" לא רואים טוב טלויזיה...
אשמח לתשובה ולטיפים נוספים
יוסי
תודה על התגובה:
37 זה לא גדול ?? אני חושב לקנות את ה 32 " - האם לא מומלץ ?
לסלון אני קונה 42" - אבל כנראה פלזמה Q91 של סמסונג... LCD 42" לא רואים טוב טלויזיה...
אשמח לתשובה ולטיפים נוספים
יוסי