כבל ל XBOX 360
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46402
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
לא מזמן פתחת שרשור שבו אתה מתלבט לגבי איזה קונסולה לרכוש. כבר קנית 360? תתחדש!
מה רע בכבל שקיבלת עם הערכה? הוא מצויין וכבל אחר לא יתן לך תוצאות יותר טובות. הסיבה היחידה להחליף את הכבל היא רק במידה ואתה צריך כבל יותר ארוך.
מה רע בכבל שקיבלת עם הערכה? הוא מצויין וכבל אחר לא יתן לך תוצאות יותר טובות. הסיבה היחידה להחליף את הכבל היא רק במידה ואתה צריך כבל יותר ארוך.
לא יכולתי לומר את זה טוב יותר, תתחדש ותהנה!ziv_r כתב:לא מזמן פתחת שרשור שבו אתה מתלבט לגבי איזה קונסולה לרכוש. כבר קנית 360? תתחדש!
מה רע בכבל שקיבלת עם הערכה? הוא מצויין וכבל אחר לא יתן לך תוצאות יותר טובות. הסיבה היחידה להחליף את הכבל היא רק במידה ואתה צריך כבל יותר ארוך....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46402
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
יש אנשים שכניסות הקומפוננט במסך שלהם תפוסות ולכן הם זקוקים לכבל אחר.
בדיוק.ziv_r כתב:יש אנשים שכניסות הקומפוננט במסך שלהם תפוסות ולכן הם זקוקים לכבל אחר....
קניתי כבל VGA לXBOX360 שלי כי הקומפוננט במסך תפוס עם הנגן HD.
ומשום מה הריסיבר YAMAHA שלי מגמגם בפיצול כניסות הקומפוננט.. (יכול להיות שהוא לא מקבל 720P )
אממ כבל vga נותן עוד רזולוציות חוץ מ720p אבל במחשבה שניה רוב המשחקים הם ברזולוציה של 720p, כך ששינוי הרזולוציה של המכשיר לא כזה יעזור.
אבל הכבל קומפוננט פחות מהvga.
המחשב שלי מחובר לlcd בvga והאקסבוקס שלי מחובר בקומפוננט ובפועל רואים מעט יותר טוב בvga.
אבל זה לא משהו שאי אפשר להסתדר איתו, זה סבבה לא כזה שמים לב, רק בvga האיכות במעט יותר טובה.
אבל הכבל קומפוננט פחות מהvga.
המחשב שלי מחובר לlcd בvga והאקסבוקס שלי מחובר בקומפוננט ובפועל רואים מעט יותר טוב בvga.
אבל זה לא משהו שאי אפשר להסתדר איתו, זה סבבה לא כזה שמים לב, רק בvga האיכות במעט יותר טובה.