למטרת:
40% שידורי לווין
40% מחשב
20% DVD
דעתכם חשובה!
אחרי הרבה התלבטויות וסקרים הגעתי למסקנה
ההיטאצ'י והסמסונג
ובזה צמצמתי את המשאל
איך אומרים: "שניהם הגיעו לגמר ועכשיו הרגע המכריע"
תודה רבה לכל המצביעים!
תקשיב חמוד אני יחפור יצמצם ושוב יחפור עד שאתה תלמד לכתוב עברית (כך כמה דגמים?? - אם כבר אז קח כמה דגמים)AdamS כתב:למה אתה כל שנייה משנה את הסקר ושואל אותו דבר.
תהיה החלטתי, כך כמה דגמים, לאט לאט תפסול עד שישארו שתיים ואז תתחיל לחפור - למה אתה קודם חופר ואז מצמצם?!...
לפעמים אנשים מתבלבלים - קורה.efif7 כתב:תקשיב חמוד אני יחפור יצמצם ושוב יחפור עד שאתה תלמד לכתוב עברית (כך כמה דגמים?? - אם כבר אז קח כמה דגמים)AdamS כתב:למה אתה כל שנייה משנה את הסקר ושואל אותו דבר.
תהיה החלטתי, כך כמה דגמים, לאט לאט תפסול עד שישארו שתיים ואז תתחיל לחפור - למה אתה קודם חופר ואז מצמצם?!...
שתסיים ללמוד לכתוב תודיע לי ואז אני יפסיק לחפור
תודה!...
התחלתי עם 6 דגמים וצימצמתי אותם ל2 והכנסתי משאלAdamS כתב:לפעמים אנשים מתבלבלים - קורה.efif7 כתב:תקשיב חמוד אני יחפור יצמצם ושוב יחפור עד שאתה תלמד לכתוב עברית (כך כמה דגמים?? - אם כבר אז קח כמה דגמים)AdamS כתב:למה אתה כל שנייה משנה את הסקר ושואל אותו דבר.
שתסיים ללמוד לכתוב תודיע לי ואז אני יפסיק לחפור
תודה!...
תאמין לי שאני יודע לכתוב ולקרוא טוב טוב.
אני קורא את הת'רד (נושא/אשכול) הזה פעם שמינית ומבין שזה סתם לא תקדם לשום מקום, ועכשיו אני משתמש בדבר השני שלמדתי - לכתוב וכתבתי לך בדיוק את מה שאני חושב.
עוד שיעורי בית שאני צריך לעשות?...