Slingbox נסיון נוסף
היי, יש פה כמה שרשורים על Slingbox אבל מלפני חצי שנה בערך ולא הייתה הצלחה באף אחד מהם, לדוגמא:
http://avisrael.com/modules.php?name=Fo ... highlight=
ממה שכתוב שם, יש את הקבצים שמכילים את הקודים הרלוונטיים לממיר ADB3000/3100 של יס אבל בגירסא החדשה של SlingPlayer אין שימוש לקבצים האלה... חיפשתי הרבה בפורומים של HIFI-remote וגם להם אין ממש הצלחה עם הקטע הזה.
עופר, ראיתי שכתבת שאפשר להשתמש ב Pace בתור קובץ קודים, למה דווקא Pace?
כשבוחרים Pace נפתחות הרבה אופציות לשם דגם: Bsky, DTR, DSR, MSS, Puma, Sky, משהו משם אמור להיות מתאים לדעתך?
http://avisrael.com/modules.php?name=Fo ... highlight=
ממה שכתוב שם, יש את הקבצים שמכילים את הקודים הרלוונטיים לממיר ADB3000/3100 של יס אבל בגירסא החדשה של SlingPlayer אין שימוש לקבצים האלה... חיפשתי הרבה בפורומים של HIFI-remote וגם להם אין ממש הצלחה עם הקטע הזה.
עופר, ראיתי שכתבת שאפשר להשתמש ב Pace בתור קובץ קודים, למה דווקא Pace?
כשבוחרים Pace נפתחות הרבה אופציות לשם דגם: Bsky, DTR, DSR, MSS, Puma, Sky, משהו משם אמור להיות מתאים לדעתך?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5392 פעמים
PACE1000 היה הממיר הראשון של יס ולכן כל הקודים של יס מאז הם של אותו ממיר.
ניסית לחפש PACE 1000 ברשימה?
ניסית לחפש PACE 1000 ברשימה?
כן, כמו שאמרתי אין 1000, אבל הסיכויים גבוהים שהפקודות דומות בדגמים אחרים שלהם.
כרגע אני עובד על להטמיע רשימות פקודות ע"י קבצי BIN בתוכנה עצמה אבל זה ממש בעייתי על אף שהקבצים אמורים להיות קיימים כבר, מאיזהשהו תאום של ADB3100 בסינגפור.
מחר אשב עם היחידה ועם ממיר יס ואנסה לעבור על כל דגמי ADB ו PACE לראות אולי משהו יעבוד.
יש לך גם רמזים בנוגע ל HOT?
תודה.
כרגע אני עובד על להטמיע רשימות פקודות ע"י קבצי BIN בתוכנה עצמה אבל זה ממש בעייתי על אף שהקבצים אמורים להיות קיימים כבר, מאיזהשהו תאום של ADB3100 בסינגפור.
מחר אשב עם היחידה ועם ממיר יס ואנסה לעבור על כל דגמי ADB ו PACE לראות אולי משהו יעבוד.
יש לך גם רמזים בנוגע ל HOT?
תודה.
- oferlaor
- מנהל

ran,
לא, אין לי מושג לגבי הוט. אין לך פשוט אופציה לבחירה בתוכנה, למה אתה צריך להרכיב לבד קבצי BIN?
אין אף אחד כאן עם SLINGBOX אירופאי שיכול לעזור? מפתיע אותי.
לא, אין לי מושג לגבי הוט. אין לך פשוט אופציה לבחירה בתוכנה, למה אתה צריך להרכיב לבד קבצי BIN?
אין אף אחד כאן עם SLINGBOX אירופאי שיכול לעזור? מפתיע אותי.
יש אופציה לבחור בתוכנה, יש ספריית ענק של IR, אולי אפילו בגודל של PeP, אבל תחת ADB אין 3100 ותחת PACE אין 1000.
העניין הוא שפעם היה אפשר בעריכה קלה של קובץ הדאטהבייס לטעון את קובץ ה Bin שהורדת, עכשיו זה מסובך ועדיין לא הבנתי איך אמורים לעשות את זה או שלא השקעתי מספיק מאמץ.
בעיקרון יש כמה שלבים אם אין לך *כלום* מוכן:
1. לימוד פקודות, ראיתי שאפשר אפילו ללמוד פקודות לתוכנה כלשהי עם פרונטו 990.
2. קומפילציה לקובץ Bin.
3. טעינת ה Bin לתוכנה.
כמו שאמרתי אני למזלי מדלג על השניים הראשונים ונמצא בשלב שלוש אבל בנתיים אין הצלחה...
אני אחכה כדי לבדוק את כל האופציות של Pace, אולי זה משהו שאף אחד בישראל לא חשב עליו... על אף שנראה לי שהיו עולים על זה בשרשור ענק מ hifi-remote מכיוון שהם עבדו קשה על ממיר תואם-ADB3100, ואני מתאר לעצמי שהם היו מבינים שיש כבר את כל הפקודות מובנות בתוכנה בצורת Pace כלשהו. אבל מי יודע, הפתעה רעה בשבילם תהיה מעולה עבורנו
שלחתי ה"פ ל jpost ו amatzia שנראה כאילו התעסקו עם ה slingbox כבר.
העניין הוא שפעם היה אפשר בעריכה קלה של קובץ הדאטהבייס לטעון את קובץ ה Bin שהורדת, עכשיו זה מסובך ועדיין לא הבנתי איך אמורים לעשות את זה או שלא השקעתי מספיק מאמץ.
בעיקרון יש כמה שלבים אם אין לך *כלום* מוכן:
1. לימוד פקודות, ראיתי שאפשר אפילו ללמוד פקודות לתוכנה כלשהי עם פרונטו 990.
2. קומפילציה לקובץ Bin.
3. טעינת ה Bin לתוכנה.
כמו שאמרתי אני למזלי מדלג על השניים הראשונים ונמצא בשלב שלוש אבל בנתיים אין הצלחה...
אני אחכה כדי לבדוק את כל האופציות של Pace, אולי זה משהו שאף אחד בישראל לא חשב עליו... על אף שנראה לי שהיו עולים על זה בשרשור ענק מ hifi-remote מכיוון שהם עבדו קשה על ממיר תואם-ADB3100, ואני מתאר לעצמי שהם היו מבינים שיש כבר את כל הפקודות מובנות בתוכנה בצורת Pace כלשהו. אבל מי יודע, הפתעה רעה בשבילם תהיה מעולה עבורנו
שלחתי ה"פ ל jpost ו amatzia שנראה כאילו התעסקו עם ה slingbox כבר.
- oferlaor
- מנהל

אם יש לך פקודות של פרונטו - אז DISCRETE CODES זה לא סיפור.
ניסית את אחד מהקודים האחרים של PACE?
ניסית את אחד מהקודים האחרים של PACE?