כמה שאלות בקשר לLG "32 לא ידועה של חבר
חבר שלי קנה טלוויזיה חדשה, LCD "32 של LG, היא עלתה לו משהו כמו 5K ויש עליה משהו מוזר:
באחת המדבקות היה כתוב ככה: 1080P INPUT
זה אומר שהטלוויזיה שלו היא FULL HD?
כי זה ממש לא הגיוני לי שתהיה FHD ותעלה 5K...
מה גם שרואים ממש ממש טוב עם הPS3 אבל זאת פעם ראשונה שאני רואה PS3 אז יש מצב שזה ככה בכל טלוויזיה..
אם היא באמת FHD, איזה דגם זה לדעתכם? (כמו שאמרתי, סביבות ה5K עלתה)
תודה מראש (:
באחת המדבקות היה כתוב ככה: 1080P INPUT
זה אומר שהטלוויזיה שלו היא FULL HD?
כי זה ממש לא הגיוני לי שתהיה FHD ותעלה 5K...
מה גם שרואים ממש ממש טוב עם הPS3 אבל זאת פעם ראשונה שאני רואה PS3 אז יש מצב שזה ככה בכל טלוויזיה..
אם היא באמת FHD, איזה דגם זה לדעתכם? (כמו שאמרתי, סביבות ה5K עלתה)
תודה מראש (:
אההה אוקיי...shraga007 כתב:לא כל LCD שמקבלת אות של 1080P היא FHD.
הכוונה היא שהטלוויזיה מקבלת אות של 1080P ועושה לו DOWNSCALE ל-768P או 720P....
הבנתי, תודה.
אגב 32 אינץ' זה הרבה יותר גדול ממה שחשבתי...
הייתי בטוח ש32 אינץ' מספיק לחדר שלי שזה 4 מטר מרחק, אבל זה ממש לא, המינימום שאפשר פה זה איזה 42.
37 יהיה אחלה, לי יש 32 ל-3מטר בערך ואני מרוצה מאוד, ברגע שאני קצת מתקרב כבר לא רואים טוב בכבלים ככה שאם הייתי לוקח גדול יותר לא הייתי נהנה כל כך.
אבל אני לא חושב שיסכימו איתי כאן...
אם תוכל להגיד לנו מה התקציב והשימושים שלך נוכל לעזור לך הרבה יותר.
אם תוכל להגיד לנו מה התקציב והשימושים שלך נוכל לעזור לך הרבה יותר.
עזוב אחי, חבל להתחיל עם המלצות, זאת רק התעניינות בשלב הזה.AdamS כתב:37 יהיה אחלה, לי יש 32 ל-3מטר בערך ואני מרוצה מאוד, ברגע שאני קצת מתקרב כבר לא רואים טוב בכבלים ככה שאם הייתי לוקח גדול יותר לא הייתי נהנה כל כך.
אם תוכל להגיד לנו מה התקציב והשימושים שלך נוכל לעזור לך הרבה יותר....
תגידו איך טלווזית מקרן אחורי? אבא שלי אומר שזאת טכנולוגיה שעבר זמנה ושהן ממש גרועות יחסית לLCD או פלזמה.
אני אישית ראיתי מלא מלא מלא סרטים אצל בני דודים שלי עם הטושיבה 50 אינץ' מקרן אחורי, ואני לא יודע מה הסיפור, רואים נחמד מאוד.
בטח משהו שאפשר לסבול בשביל 2500 שקל ל-43 אינץ' ביד שנייה.
אולי כדאי לקנות איזו 42-43 אינץ' מקרן אחורי לחדר? (כמו שאמרתי, 4-4.5 מטר מרחק)
אה, כן, בעיקר לשידורי כבלים וסרטים בYES.
מקרן אחורי טוב רק בשעות הלילה ואם אתה מצפה לחיבורים מיוחדים ויכולות פנטסטיות כדאי לך לוותר.
יש לי חבר הוריו שני מובטלים שרוב היום יושבים ורואים טלוויזיה במקרן אחורי, אני לא חושב שהם סובלים יותר מדי אבל זה מקנה הרגלי עצלנות
יש לי חבר הוריו שני מובטלים שרוב היום יושבים ורואים טלוויזיה במקרן אחורי, אני לא חושב שהם סובלים יותר מדי אבל זה מקנה הרגלי עצלנות
ניר
אה, אם הייתה להם LCD הם היו הופכים להיות חרוצים ומוצאים עבודה?ps3mee כתב:מקרן אחורי טוב רק בשעות הלילה ואם אתה מצפה לחיבורים מיוחדים ויכולות פנטסטיות כדאי לך לוותר.
יש לי חבר הוריו שני מובטלים שרוב היום יושבים ורואים טלוויזיה במקרן אחורי, אני לא חושב שהם סובלים יותר מדי אבל זה מקנה הרגלי עצלנות...
- odi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 468
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
["יש לי חבר הוריו שני מובטלים שרוב היום יושבים ורואים טלוויזיה במקרן אחורי, אני לא חושב שהם סובלים יותר מדי אבל זה מקנה הרגלי עצלנות "
]