Vista Media Center - גם כמה מילים טובות
הרבה ביקורת העברתי בזמנו על הEPG הלקוי, והגיע הזמן גם לקצת מילים טובות על התוכנה.
לא מזמן חזרתי משבועיים וחצי בארה"ב וכמובן שהשארתי לתוכנה עבודה רבה של הקלטות, בעיקר של סדרות.
להפתעתי הרבה מאוד - שום תוכנית לא חסרה. קרוב ל200 ג"ב של הקלטות עברו בשלום והוקלטו כהלכה. בהחלט מגיעה מילה טובה על יציבות מופלאה...
לא מזמן חזרתי משבועיים וחצי בארה"ב וכמובן שהשארתי לתוכנה עבודה רבה של הקלטות, בעיקר של סדרות.
להפתעתי הרבה מאוד - שום תוכנית לא חסרה. קרוב ל200 ג"ב של הקלטות עברו בשלום והוקלטו כהלכה. בהחלט מגיעה מילה טובה על יציבות מופלאה...
בגדול היא התוכנה המועדפת עלי, אין מה להגיד, וגם נראית כמו תוכנה שצריכה להיות בסלון שמכבד את עצמו.
מבחינת יציבות , היא נופלת לי לא מעט, ביחוד אם אני "מטייל" הרבה בין תיקיות, למרות שלאחרונה שמתי אותה על מצב נעול (קיים במשימות) והתופעה כמעט נעלמה.
אולי זה רק אצלי , לא יודע.
מבחינת יציבות , היא נופלת לי לא מעט, ביחוד אם אני "מטייל" הרבה בין תיקיות, למרות שלאחרונה שמתי אותה על מצב נעול (קיים במשימות) והתופעה כמעט נעלמה.
אולי זה רק אצלי , לא יודע.
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15949
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
שמעו, יציבות זה רק SAGETV.
לעולם היא לא נופלת...
אני בחיים לא מפספס הקלטות... בחיים!!
אולי היא לא הכי יפה בעולם, אבל היא יציבה ברמות שלא רואים!
מי שהוא מכור לטלוויזיה (כמוני) זו התוכנה בשבילו!
כבר שנה וחצי אני עם ה SAGETV ויש לי כרגע 500GB לקלטות ו 2 כרטיסי PVR וכרטיס לווין אחד.
התוכנה עובדת על AMD 2200+ מיושן וכרטיס מסך 9600פרו וגיגה זיכרון RAM.
וכל המערכת מתפקדת מושלם טפו טפו
מערכת חלשה יחסית, שאין סיכוי להריץ עליה ויסטה עם המדיה סנטר.
בקיצור , למכורים האמיתיים זו התוכנה!
לעולם היא לא נופלת...
אני בחיים לא מפספס הקלטות... בחיים!!
אולי היא לא הכי יפה בעולם, אבל היא יציבה ברמות שלא רואים!
מי שהוא מכור לטלוויזיה (כמוני) זו התוכנה בשבילו!
כבר שנה וחצי אני עם ה SAGETV ויש לי כרגע 500GB לקלטות ו 2 כרטיסי PVR וכרטיס לווין אחד.
התוכנה עובדת על AMD 2200+ מיושן וכרטיס מסך 9600פרו וגיגה זיכרון RAM.
וכל המערכת מתפקדת מושלם טפו טפו
מערכת חלשה יחסית, שאין סיכוי להריץ עליה ויסטה עם המדיה סנטר.
בקיצור , למכורים האמיתיים זו התוכנה!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
גם אם המדיה סנטר עצמו קורס, זה עדיין לא דופק את ההקלטות, כי בשביל זה רץ Service נפרד שמעולם לא קרס לי (זה שמראה על ה-Tray של הטאסק בר של ויסטה עיגול אדום המודיע שכרגע מתבצעת הקלטה) .
תבדילו בן מערכת הפעלה ואוסף של אפליקציות, קודקים וכו'. אם אתם משתמשים באיזה דרייבר או פילטר לא מתאים לגירסת הOS או עם באגים והסט קורס, לא היתי אומר שהמערכת הפעלה קרסה! XP, MCE, Vista יציבים מאוד ב" clean installation"! אם העסק קורס לכם באופן מחזורי אז תבדקו כל חתיכת תוכנה חיצונית אחת אחת ותמצאו את האשם.