סדר הביקורות הוא לפי האיכות (איכות=ההנאה שלי מהסרט...)
The Transporter 2
זהו המשכון לסרט מ-2002, ובמקרה הזה לא ראיתי את הסרט הראשון, ככה שאני לא יודע להשוות...
ג'ייסון סטאטהם הוא פרנק מרטין, נהג.
כמיטב המסורת הוא כמובן לא סתם נהג אלא יוצא כוחות מיוחדים CIA, FBA CBS NBC וכל צירוף של 3 אותיות שאפשר לחשוב עליו... והוא עושה שליחויות מיוחדות במכונית המשורינת שלו ובסרט הזה הוא מציל ילד ומשפחתו מרוצחים מתוחכמים.
זהו סרט פעולה חביב ביותר שהעלילה והמשחק בו הם דבר משניים ומה שחשוב הוא מרדפי המכוניות וקרבות אומניות לחימה סטייל ג'קי צ'אן משופר (עם הרבה הומור ואביזרי עזר) שנכנסים אליה כבר מהסצינה הראשונה וגם קרבות של יריות.
הדבר היחיד שאיכזב אותי קצת היו קרבות הבוס בסוף שהיו קצרים וחסרי מעוף בניגוד גמור לציפיות שבנו במהלך הסרט.
בקיצור סרט מהנה ביותר לחובבי האקשן ואומניות הלחימה.
הוסטל 2
טוב, הרי אי אפשר שלא לעשות סרט המשך כמו הוסטל - סרט דל תקציב שהכניס הרבה מאוד מליונים.
הסרט הוא מעין המשך ישיר של הסרט הקודם - סיום הסיפור של השורד ופתיחת עלילה חדשה עם 3 סטודנטיות.
בסרט הזה מתמקדים גם בצד של הציידים ומראים מה קורה בצד שלהם.
כמובן שהסרט הזה נופל בהרבה מקודמו:
מבחינת אלימות - הסרט רוכך בהרבה ולא דרושה קיבה חזקה מאוד כדי לצפות בו בניגוד לסרט הקודם (למשל סצינת העין...)
מבחינת מין - הרבה פחות...
מבחינת עלילה - מצד הניצודים לא חידשו כלום, מצד הציידים, נו, יכלו לעשות משהו יותר מעניין, וסצינת המכרז על הבנות הייתה מטופשת ברמה שקשה לי לתאר (:evil: ) והזכירה לי יותר סרט ילדים של דיסני.
גם הילדים המקומיים היו עדינים בהרבה לעומת הסרט הראשון...
לסיכום, נחמד ושווה צפייה למי שאהב את הראשון, אבל להנמיך ציפיות!
בלאדראיין 2 - דליברנס
כמו שכתבתי לפני זמן מה, יצא ההמשך ללהיט המצליח (
הפעם הסרט ממוקם במערב הפרוע בעיירה דליברנס.
הערפד הרע הינו בילי הנער שמסתבר שהוא היה שולף בלתי מנוצח לא בגלל מהירות השליפה שלו, אלא בגלל שהוא ערפד ומחלים מהר מהכדורים שהוא סופג (
בילי מתכנן להשתלט על העיירה דליברנס, שלצידה נבנית מסילת ברזל ככה שכאשר תהיה מסילה, תהיה לו אספקה בלתי פוסקת של נישנושים וחטיפים מהלכים על שניים...
ראיין אוספת איתה עוד שלושה גברים ויוצאת לנקות את העיירה מערפדים.
כמו שאמרתי זהו מערבון, וחיקוי הסצינות של שתיקות ארוכות+קלוזאפים על הפנים והעיניים+מוזיקה מסירטי סרג'יו ליאונה היו משעשעות ביותר (אם כי אני לא בטוח שזה הייתה כוונת המשורר...)
כצפוי, סרט גרוע למדי.
לא הרבה אקשן ומה שהיה די עלוב
בלי עירום בכלל
מומלץ לחובבי B-MOVIES ומי שמעניינות אותו קורותיה של בלאדראיין