בבקשה המלצה על LCD FHD???
השקעה סבירה-התכוונתי לסטנדרתי:
אם 32" אז סביב 5K
אם 37" אז סביב 8K
מדובר בחדר שינה ולכן גם המקום עבור הטלוויזייה מצומצם,אז אם אתם יכולים בבקשה לתת לי מספר דגמים מומלצים-לשני הגדלים זה יעזור לי מאוד.
אני כבר אבדוק איך הם משתלבים לי בחדר,בתודה מראש.
אם 32" אז סביב 5K
אם 37" אז סביב 8K
מדובר בחדר שינה ולכן גם המקום עבור הטלוויזייה מצומצם,אז אם אתם יכולים בבקשה לתת לי מספר דגמים מומלצים-לשני הגדלים זה יעזור לי מאוד.
אני כבר אבדוק איך הם משתלבים לי בחדר,בתודה מראש.
אני הייתי הולך על 42. לי יש 42 אינץ במרחק של 3.5 מטר. ואם אתה מגיע לגדול הזה ברור שיש עדיפות לסמסונג Q91H (או פנסוניק PH9 שגם טובה...)
תחזית לבחירות הקרובות :
פלאזמה 100% מהקולות
LCD רק 0% מהקולות
המנצח הברור והבלתי מעורער :
הפלאזמה !!!

פלאזמה 100% מהקולות
LCD רק 0% מהקולות
הפלאזמה !!!
צודקps3mee כתב:http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=YZLA32R81W
בלבן הכי יפה!!!...
למרות ששחור זה תמיד קלאסי
לא מבין מה הלחץ לקנות LCD בשביל PS3/XBOX360? יש לי פלאזמה HD READY בבית ורואים פצצה סוף הדרך! לחבר שלי יש XBOX360 יחד עם LCD ורואים ממש יפה אבל ההבדלים לא כל כך גדולים כמו שאתם אומרים פה.
תחזית לבחירות הקרובות :
פלאזמה 100% מהקולות
LCD רק 0% מהקולות
הפלאזמה !!!

פלאזמה 100% מהקולות
LCD רק 0% מהקולות
הפלאזמה !!!
תשמע, תוכל לראות איכותי יותר XBOX ו-PS ב-LCD מאשר בפלזמה - עובדה.pug1980 כתב:לא מבין מה הלחץ לקנות LCD בשביל PS3/XBOX360? יש לי פלאזמה HD READY בבית ורואים פצצה סוף הדרך! לחבר שלי יש XBOX360 יחד עם LCD ורואים ממש יפה אבל ההבדלים לא כל כך גדולים כמו שאתם אומרים פה....
אם השימוש הוא קיצוני לכיוון הקונסולות האלה ככה שמן הסתם עדיף ללכת על LCD בגלל שיראו יותר איכותי.
עדיף לנסות להגיע למצב האופטימלי
קודם כל AdamS ניתקלתי בך גם בנושא אחר ואתה ממליץ לאנשים דברים בלי לדעת מה אתה אומר,
הבנאדם צופה גם 30% ב-YES ו-10%ב-DVD אז עדיף לו לקחת את ההיטאצי כי הסמסונג לא טובה בתחומים האלה.
וגם לגבי המחירים שאתה נותן איך אתה ממליץ לאנשים דברים שאתה בכלל לא יודע שזאפ זה לא מחירים אמיתיים ותמיד אפשר להשיג יותר זול חבל שאתה מבלבל אנשים סתם, אם אתה לא יודע אל תעזור אתה פוגע בפורום ומוציא לו שם רע ככה.
ובקשר לpug1980 לא אמרנו שבפלאזמה רואים גרוע XBOX להפך אמרנו כמה פעמים פה בפורום שיראו טוב ( כמובן שתלוי באיזה פלאזמה ), אבל בLCD זה ידוע שרואים יותר טוב וזאת עובדה.
הבנאדם צופה גם 30% ב-YES ו-10%ב-DVD אז עדיף לו לקחת את ההיטאצי כי הסמסונג לא טובה בתחומים האלה.
וגם לגבי המחירים שאתה נותן איך אתה ממליץ לאנשים דברים שאתה בכלל לא יודע שזאפ זה לא מחירים אמיתיים ותמיד אפשר להשיג יותר זול חבל שאתה מבלבל אנשים סתם, אם אתה לא יודע אל תעזור אתה פוגע בפורום ומוציא לו שם רע ככה.
ובקשר לpug1980 לא אמרנו שבפלאזמה רואים גרוע XBOX להפך אמרנו כמה פעמים פה בפורום שיראו טוב ( כמובן שתלוי באיזה פלאזמה ), אבל בLCD זה ידוע שרואים יותר טוב וזאת עובדה.
קודם כל זה לא רק היטאצי יש גם את סמסונג R81 שעובדת יפה מאד עם PS3.
אני לא בטוח אם צריך NR בשביל PS3 אבל בכל מקרה בהיטאצי בסמסונג יש וזה דבר טוב שנותן להציג תמונה בדיוק כמו שהיא בלי עיוותים בקיצור 1:1 פיקסל לפיקסל.
ההבדלים בין ההיטאצי לסמסונג הם שההיטאצי טובה יותר עם צפיה ביס והסמסונג טובה יותר לשימוש בPS3. זה כל מה שאני יכול להגיד לך מקווה שעזרתי.
אני לא בטוח אם צריך NR בשביל PS3 אבל בכל מקרה בהיטאצי בסמסונג יש וזה דבר טוב שנותן להציג תמונה בדיוק כמו שהיא בלי עיוותים בקיצור 1:1 פיקסל לפיקסל.
ההבדלים בין ההיטאצי לסמסונג הם שההיטאצי טובה יותר עם צפיה ביס והסמסונג טובה יותר לשימוש בPS3. זה כל מה שאני יכול להגיד לך מקווה שעזרתי.
הדגם שמיובא לארץ, כנראה, הוא 32LD9000TA2
למרות שבקופסא של הטלויזיה שלי לא היה שום אזכור לTA2 לכן החזרתי ולקחתי סוני P2530.
ממליץ בחום לכל השימושים !
ממליץ בחום לכל השימושים !