מה דעתכם על הדיוידי's המקליטים הבאים?
אני מעונין בדיודי מקליט לצורך השלמת מערכת הקולנוע הביתית, כאשר השימוש העיקרי שלו יהיה להעביר קלטות וידיאו ישנות לdvd+להקליט סרטים ותוכניות שונות בזמן שאני אהיה בבסיס+להיות אלטרנטיבה לhot magic, ורציתי לשאול את דעתכם על הדגמים הבאים:
APEX DRX8637
Toshiba DR265
LG DR275
GRAETZ DVR-390
כאשר אני מוגבל מעט בתקציב ולא מוכן להשקיע למעלה מ1500 שח בדיוידי... קודם כל, האם התנסתם עם אחד מהדגמים הללו? האם איכות ההקלטה הוא טוב? האם הממשק נוח? האם הייתם ממליצים לקנות את אחד מהם? בכולם אין בעיה בלקרוא כתוביות בעברית בסרט divx, נכון??? האם הבעיה של הכתוביות הקטנות בדיודי של apex נפתרה, או שעליי להיות מודאג ממנה???
הדיודי צריך להיות תוסף למערכת קולנוע ברמה גבוהה (toshiba 42c300, reciver yamaha rxv559)
שאלה נוספת שבוערת לי היא - הבנתי שניתן להקליט עוד ועוד תוכניות על דיסקים כל עוד לא עושים להם finalize, האם אפשר לצפות בתכנים שיש בדיוידי לפני finalize? האם ניתן למחוק תכנים מהדיוידי לפני finalize? האם קל לעשות את הפעולות הללו?
תודה רבה לכולכם ויום טוב!
APEX DRX8637
Toshiba DR265
LG DR275
GRAETZ DVR-390
כאשר אני מוגבל מעט בתקציב ולא מוכן להשקיע למעלה מ1500 שח בדיוידי... קודם כל, האם התנסתם עם אחד מהדגמים הללו? האם איכות ההקלטה הוא טוב? האם הממשק נוח? האם הייתם ממליצים לקנות את אחד מהם? בכולם אין בעיה בלקרוא כתוביות בעברית בסרט divx, נכון??? האם הבעיה של הכתוביות הקטנות בדיודי של apex נפתרה, או שעליי להיות מודאג ממנה???
הדיודי צריך להיות תוסף למערכת קולנוע ברמה גבוהה (toshiba 42c300, reciver yamaha rxv559)
שאלה נוספת שבוערת לי היא - הבנתי שניתן להקליט עוד ועוד תוכניות על דיסקים כל עוד לא עושים להם finalize, האם אפשר לצפות בתכנים שיש בדיוידי לפני finalize? האם ניתן למחוק תכנים מהדיוידי לפני finalize? האם קל לעשות את הפעולות הללו?
תודה רבה לכולכם ויום טוב!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78914
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
לאחרונה בקרתי מכשיר מעניין של תומפסון.
שוןה גם לבדוק פיליפס ופיוניר.
שוןה גם לבדוק פיליפס ופיוניר.
בעיה עם מקליט DVD
לפני כחודשיים רכשתי DVD מקליט APEX 8637.
איכות ההקלטה טובה מאד, הבדיקות בוצעו ממקורות הבאים:
מצלמת וידאו דיגיטליות, מצלמת וידאו אנלוגית, וידאו ישן, YES
אך קיימת בעיה חמורה עם המדיות שנצרבות ע"י APEX 8637, לא ניתן לקרוא אותן במחשב ולא בנגן DVD/DIVX אחר. ניסיתי במחשבים שונים עם צורבים/קוראי DVD ממספר חברות.
נראה שפורמט הצריבה אינו נתמך ע"י היצרנים האחרים.
האם קיים פתרון לבעיה זו ?
תודה
זאב
איכות ההקלטה טובה מאד, הבדיקות בוצעו ממקורות הבאים:
מצלמת וידאו דיגיטליות, מצלמת וידאו אנלוגית, וידאו ישן, YES
אך קיימת בעיה חמורה עם המדיות שנצרבות ע"י APEX 8637, לא ניתן לקרוא אותן במחשב ולא בנגן DVD/DIVX אחר. ניסיתי במחשבים שונים עם צורבים/קוראי DVD ממספר חברות.
נראה שפורמט הצריבה אינו נתמך ע"י היצרנים האחרים.
האם קיים פתרון לבעיה זו ?
תודה
זאב
נערך לאחרונה על ידי zeevik ב 03/11/2007 0:22, נערך 2 פעמים בסך הכל.