קניית Yamaha RXV659 בארה"ב, בעיות תאימות?
תבדוק אם הוא הדגם הבינלאומי, שתומך ב- 110 / 220 או האמריקאי, שתומך רק ב- 110.
כמו כן, כנ"ל לגבי רדיו - הקפיצות בתדרים שם שונות, ואם הרסיבר אמריקאי בלבד - לדעתי לא תוכל לקלוט רדיו בארץ.
אשמח לדעת מה החלטת, אני בהתלבטות דומה.
כמו כן, כנ"ל לגבי רדיו - הקפיצות בתדרים שם שונות, ואם הרסיבר אמריקאי בלבד - לדעתי לא תוכל לקלוט רדיו בארץ.
אשמח לדעת מה החלטת, אני בהתלבטות דומה.
ALL YOUR BASE ARE BELONG TO US!
- haimgafter
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 58
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
תדר הרדיו שם שונה מאשר אצלנו
אם אתה לא תשתמש ברדיו אז הבעיה היחידה היא 110V
אם אתה לא תשתמש ברדיו אז הבעיה היחידה היא 110V
Gameroom Media Technologies Ltd.
קניית רסיבר בארצות הברית
קניית רסיבר המותאם לארה"ב בלבד יכול לעורר מספר בעיות שים לב :
1. תדרי הרדיו שלנו זוגיים ושלנם אי זוגיים (91.8 גלגלצ יהיה 91.7 או 91.9 זה אומר איכות קליטה לא טובה).
2. רסיבר כזה עם הספקים מכובדים מצריך ספק כח גדול 300-400 ואט וכ-2-3 אמפר , מסורבל ולעיתים יכול "לדפוק" את הספק המקורי של הרסיבר.
3. תאימות בין 50HZ בארץ ל-60HZ בארה"ב (פחות קריטי אבל יש להתיחס).
4. אם אתה ממתג תמונת וידאו ב-PAL יכולה להיווצר בעיית שיטת שידור הרסיבר תומך בNTAC שיטה אמריקאית ( לא בהכרח ולא בכל הדגמים).
5. אחריות - כמובן בארץ 3 שנות אחריות מלאות לעומת שנה אחת בארה"ב בלבד (יש צורך לשנעה את הרסיבר לחול אם רוצים לנצל את האחריות) בארץ לא יתחשבו בעלות התיקון למי שרכש בחול ויש אפילו מצב שמעבדה ראשית של החברה תסרב לתקן מוצר של 110 וולט .
לבסוף שתהיה לך קנייה נעימה
שוקי שאואט
1. תדרי הרדיו שלנו זוגיים ושלנם אי זוגיים (91.8 גלגלצ יהיה 91.7 או 91.9 זה אומר איכות קליטה לא טובה).
2. רסיבר כזה עם הספקים מכובדים מצריך ספק כח גדול 300-400 ואט וכ-2-3 אמפר , מסורבל ולעיתים יכול "לדפוק" את הספק המקורי של הרסיבר.
3. תאימות בין 50HZ בארץ ל-60HZ בארה"ב (פחות קריטי אבל יש להתיחס).
4. אם אתה ממתג תמונת וידאו ב-PAL יכולה להיווצר בעיית שיטת שידור הרסיבר תומך בNTAC שיטה אמריקאית ( לא בהכרח ולא בכל הדגמים).
5. אחריות - כמובן בארץ 3 שנות אחריות מלאות לעומת שנה אחת בארה"ב בלבד (יש צורך לשנעה את הרסיבר לחול אם רוצים לנצל את האחריות) בארץ לא יתחשבו בעלות התיקון למי שרכש בחול ויש אפילו מצב שמעבדה ראשית של החברה תסרב לתקן מוצר של 110 וולט .
לבסוף שתהיה לך קנייה נעימה
שוקי שאואט
שוקי שאואט ,
0546668008
0546668008
שוקי, תודה על התשובה המפורטת.
אני יורד מהנושא מכיון שלא קיבלתי תשובות ברורות מהספקים בארה"ב למכשיר תואם של השיטה הארופאית וזה כנראה לא שווה את הסיכון.
התקציב שלי לקנית מערכת (רסיבר+רמקולים+DVD מקליט) הוא 3000 ש"ח. האם קניה של Yamaha RXV457 + רמקולים NSP100 של Yamaha או Pure Acoustics CINEMA10+ מכשיר DVD מקליט DRX8637 Apex, זו קניה נכונה? או שיש לכם המלצות אחרות למערכת בתקציב כזה.
אני יורד מהנושא מכיון שלא קיבלתי תשובות ברורות מהספקים בארה"ב למכשיר תואם של השיטה הארופאית וזה כנראה לא שווה את הסיכון.
התקציב שלי לקנית מערכת (רסיבר+רמקולים+DVD מקליט) הוא 3000 ש"ח. האם קניה של Yamaha RXV457 + רמקולים NSP100 של Yamaha או Pure Acoustics CINEMA10+ מכשיר DVD מקליט DRX8637 Apex, זו קניה נכונה? או שיש לכם המלצות אחרות למערכת בתקציב כזה.
אלטרנטיבה
רגע, לפני שאתה יורד מהנושא (ומהארץ):PITAMAR כתב:שוקי, תודה על התשובה המפורטת.
אני יורד מהנושא מכיון שלא קיבלתי תשובות ברורות מהספקים בארה"ב למכשיר תואם של השיטה האירופאית וזה כנראה לא שווה את הסיכון.
התקציב שלי לקנית מערכת (רסיבר+רמקולים+DVD מקליט) הוא 3000 ש"ח. האם קניה של Yamaha RXV457 + רמקולים NSP100 של Yamaha או Pure Acoustics CINEMA10+ מכשיר DVD מקליט DRX8637 Apex, זו קניה נכונה? או שיש לכם המלצות אחרות למערכת בתקציב כזה....
יש מספר חנויות בארה"ב שמוכרות את הדגמים האירופאיים. זה קצת יותר יקר לפעמים, אבל שווה לבדוק:
http://www.world-import.com/ABOUT-US.htm
http://www.samstores.com/Store.asp?CtgID=133