ביטול חסכון אנרגיה..?

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
KneeCap פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3

שליחה

שבת שלום, מצטער אם אני כותב על נושא שכבר טחנו אותו בפורום, ניסיתי לחפש בדפים האחרונים ולא מצאתי (חוץ מזה, כל הדיבורים הטכניים בלבלו אותי לגמרי :oops: ), אז ככה:

לפני כמה שנים אבא שלי קנה במכרז באינטרנט רמקולים של פירלס, שניים גדולים, שניים אחוריים ואחד רחב כזה (כאמור, אני לא מתמצא גדול), ועקב חוסר מגבר ואמצעים לרכישה של אחד הרמקולים פשוט העלו אבק עד שבאחד מימי ההולדת שלי חבריי (בהיעדר ניסוח יותר טוב-) חטפו קריזה וקנו לי מגבר, ProAudio שמו בישראל, חיברנו אותו והכל היה טוב ויפה לבערך 10 דקות עד שהבנו שמשהו ממש דפוק, הכל היה מחובר לממיר של היס ובכל פעם שהאנשים בסרט השתתקו הווליום במערכת היה שובק חיים לגמרי, לא היו שומעים רעשי רקע בכלל וכשהאנשים בסרט היו חוזרים לדבר היה לוקח כמה שניות עד שהשמע חזר, זה הגיע לרמה שזה היה כל כך מעצבן שפשוט ניתקנו את המערכת בהתקף עצבים ולא חיברנו אותה מאז, וכבר עברו איזה שנתיים, היום אני ואבא שלי חיברנו אותה והבעיה נשארה אותו דבר, הווליום פשוט מת כשהדיבורים משתתקים לכמה שניות. :עצוב:

אז זהו, תודה שקראתם עד לכאן, אם למישהו יש מושג איך אני יכול לסדר את זה אני אהיה אסיר תודה.

אדיר.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג

שליחה

שלום וברוך הבא.
נראה לי שמשהו לא מחובר כראוי.

תוכל לצלם את החיבורים ולהעלות את זה לכאן?
או שירטוט שמציין מה מחובר למה בדיוק?
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

נמלי
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 400

שליחה

אכן - ברוך הבא (f)

מרטין, אני לא בטוח שהבעייה היא חיבורים לא נכונים. זכור לי משהו מאיזה שרשור קודם שמישהו התלונן בדיוק על אותה בעייה עם רסיבר של PRO-AUDDIO. אם זכור לי נכון יש ברסיבר הזה איזשהו לימיטר או noisr gate שסוגר את היציאות עד שיש התקף רעש גבוה יחסית. אמנם נראה לא הגיוני, אבל אולי זו הבעייה.

אדיר - תנסה לבדוק האם אכן קיימת פונקציה כזו :( והאם אפשר לבטל אותה.(מקווה שיש לך עדיין את ה - MANUAL).

בהצלחה

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג

שליחה

NIGHT MODE?
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

KneeCap פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

אאוץ', נראה לי שנפטרתי מהמדריך די מהר, אני אבדוק אבל...

מרטין(?), הכל מחובר נורמלי... אין ממש אפשרויות, במה כבר יכולנו לטעות עם החיבור? האדום והלבן (אני יודע, הידע שלי בתחום לא מפסיק להדהים אתכם) מחוברים לחיבור שרשום עליו טלוויזיה ובממיר הם מחוברים לחיבורים של האודיו... יכול להיות שאני צריך לקנות כבלים חדשים?

שוב תודה (b)

KneeCap פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

ו...32000 הודעות?! אתה רציני?! זה מטורף!!! בחיים שלי לא ראיתי כל כך הרבה בפורום...

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”