צריך יעוץ בקניית LCD.

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
SAviv פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם :)
חבר המליץ לי על האתר להתעייצות לפני שאני עושה צעד פזיז וקונה לעצמי משהו שהחנות תציע. קראתי פה הרבה דיונים והסתבכתי כבר, כלכך הרבה מאפיינים שונים שהחלטתי לפתוח לעצמי כבר דיון שיעזרו לי אישית.
אני רוצה לקנות מסך LCD 32 אינץ' (אולי פחות, תלוי מה תגידו :lol: ). המסך יהיה תלוי על הקיר, טווח הצפיה יהיה בין מטר ל2 וחצי מטרים, 60% מהשימוש יהיה לשידורי יס, 30% יהיה בחיבור למחשב כדי לצפות בתוכניות שתומכות בHD (לכן גם המסך צקיך להיות תומך כמובן) והשאר לDVD. אני אחבר לטלויזיה מערכת של 5.1 אז אולי צריך גם בתמיכה בזה, לי אין מושג.
התקציב הוא דיי נמוך לפי מה שאנשים מביאים פה, 4 אלף עם חריגה קטנה אם זה יביא שיפור, אבל אני סומך עליכם :D
תודה, אביב.

uknowmy
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2402
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #2 

תשמע בשביל הצרכים שלך הייתי לוקח את ההיטאצי אבל היא לא נכנסת לך בתקציב.
אז אפשר לראות מה עם טושיבה C3000 או סמסונג R81.
הטושיבה פחות טובה בחיבור למחשב כי היא מוציאה NR רק מה VGA שלה ולעמתה הסמסונג מוצאיה גם מה DVI.
אבל בסמסונג לא רואים משהו טלויזיה אבל רואים מצויין מחשב אתה צריך לעשות את החישוב שלך מה עדיף לך ועל מה אתה מתפשר.
לך לחנויות תראה את שני הדגמים האלה ותחילט בעצמך אחרי הכל העניים שלך הם שקובעות, אבל מבחינת המלצות תלך רק על שני אלה.

SAviv פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5

שליחה #3 

הסמסונג R81 נראה לי באמת מתאים, הסתכלתי קצת ואני רואה שיש כמה סוגים, R81W ו- R81B. יש הבדל ביניהם?

ps3mee
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1665

שליחה #4 

גם הן לא נכנסות בתקציב הסמסונג זה 4700 שקל
בתקציב שלך תלך על lg אבל כנראה שלא תקבל תמורה גדולה מדי (אלא אם תיהיה מוכן להוסיף 400 ש"ח לתקציב ולהוציא בוואלה דגם מהסדרה היוקרתית)
ניר

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”