חיבור כרטיס המסך לטלוויזיה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מרטין איפה כתבתי שיש לה SVIDEO? 
לטלוויזיה יש שתי סוגי כניסו VIDEO
1.COMPOSIT RCA
2.SCART
לכרטיס מסך יש שתי יציאות
1.DVI
2.SVIDEO
יש אפשרות חיבור?
לטלוויזיה יש שתי סוגי כניסו VIDEO
1.COMPOSIT RCA
2.SCART
לכרטיס מסך יש שתי יציאות
1.DVI
2.SVIDEO
יש אפשרות חיבור?
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
תסתכל בחוברת של ה-TV צריך להיות רשום לך.
חשוב שתבין ששקע SCART לא אומר כלום, יכול להיות שהוא תומך ב-SVHS משם, יכול להיות שגם! RCA או רק RCA וכו...
חשוב שתבין ששקע SCART לא אומר כלום, יכול להיות שהוא תומך ב-SVHS משם, יכול להיות שגם! RCA או רק RCA וכו...
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך
אין לי את החוברת ביד.. אבל אני זוכר שפעם חיברתי לשם את ה-DVD שלי, ויכולתי גם לראות תמונה וגם לשמוע דרכה.
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.
אם כניסת ה-SCART הזאת מוטלת כרגע בספק..אז נעזוב אותה לעת עתה
האם אפשר לחבר את יציאות הוידאו של כרטיס המסך לכניסת הוידאו של הטלויזה כמו בתמונה מס' 1?
האם אפשר לחבר את יציאות הוידאו של כרטיס המסך לכניסת הוידאו של הטלויזה כמו בתמונה מס' 1?
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
אז יש מתאם כזה שיכול לחבר ביניהם? איך זה נקרא בדיוק?
סליחה שאני מתערב אבל יש לי פתרון טוב
לפי מה שאני רואה זה חיבור 21 פינים ויש מתאם לחיבור הזה כך שתוכל לקבל גם
RCA וגם S-VIDEO ואפילו עם אופציה להפוך מin ל out
אני אנסה להשיג לך תצלום כי אני לא נמצא בבית בכדי לצלם את המתאם הזה
לפי מה שאני רואה זה חיבור 21 פינים ויש מתאם לחיבור הזה כך שתוכל לקבל גם
RCA וגם S-VIDEO ואפילו עם אופציה להפוך מin ל out
אני אנסה להשיג לך תצלום כי אני לא נמצא בבית בכדי לצלם את המתאם הזה
גם ממיר הכבלים היה פעם מחובר ל-SCART הזה ועבד יפה מאוד. האם זה אומר משהו על זהותו?
בדיוק כמו שזה נשמע
הרי בחיבור 21 פינים פשוט כמו של הכבלים יש לך צד אחד של in וצד אחד של out
אם תפתח את אחד הצדדים של הכבל אז תראה שלא כול הפינים מחוברים (מחוברים או הפינים של היציאה או הפינים של הכניסה - כמובן שזה תלוי איזה צד פתחת)
יש כבלים כאלה שהם דו כיוונים כך שכול הפינים מחוברים לחוט מתאים -
מה שהמתאם הזה עושה כמובן זה שהוא ממיר את החיבור 21 פינים לrca וs-video וסאונד בrca כמובן - הכפתור (הבורר in out) פשוט ממתג בין שניהם - משנה את מגעי החוטים שיש בכבל- בעצם אפשר להזיז את החוטים מהפינים של היציאה לפינים של הכניסה
הרי בחיבור 21 פינים פשוט כמו של הכבלים יש לך צד אחד של in וצד אחד של out
אם תפתח את אחד הצדדים של הכבל אז תראה שלא כול הפינים מחוברים (מחוברים או הפינים של היציאה או הפינים של הכניסה - כמובן שזה תלוי איזה צד פתחת)
יש כבלים כאלה שהם דו כיוונים כך שכול הפינים מחוברים לחוט מתאים -
מה שהמתאם הזה עושה כמובן זה שהוא ממיר את החיבור 21 פינים לrca וs-video וסאונד בrca כמובן - הכפתור (הבורר in out) פשוט ממתג בין שניהם - משנה את מגעי החוטים שיש בכבל- בעצם אפשר להזיז את החוטים מהפינים של היציאה לפינים של הכניסה
כעיקרון אם אתה רוצה לחבר שיראות את המחשב ב TV אז אתה צריך לבחור IN במתאם ואם אתה רוצה ללכוד מה TV ערוצים או משהו כזה אז את צריך לבחור OUT - דרך אגב - אם אתה בוחר OUT אז כמובן אתה צריך מסך שיתחבר למחשב בכדי שתוכל לראות את מה שאתה לוכד ואת המחשב עצמו (תוכנות , מער הפעלה וכו')
הבנתי. נראה לי שזה בדיוק המתאם "שמתאים" לי 
תודה על העזרה!!!
תודה על העזרה!!!