רכשתי לא מזמן את הטלוויזיה ובאופן כללי אני מרוצה מהביצועים שלה, יש לי רק כמה סוגיות פתוחות - אני לא יודע אם הן בהכרח בגלל הדגם הספציפי.
קודם כל יש לציין שהפליפס היא HD Ready, ולפיכך הרזולוציה הטבעית של המסך היא 768* 1360.
חיברתי אל הטלוויזיה את כרטיס המסך שלי בעזרת כבל DVI-HDMI, כיוונתי בהתאם את הרזולוציה לרזולוציה הטבעית ותמונת המחשב נראית מעולה ובפרופורציות מתאימות.
הבעיה שלי מתחילה כאשר אני מפעיל יישומים (בעיקר משחקים) שתומכים ב HD - העניין הוא שבמשחקים אלו (למשל Halo 2, Gtr 2 וכו') בשביל להנות מ HD יש לכוון את הרזולוציה או ל 720*1280 (720P) או ל1080* 1920 (1080P).
לאחר שאני מכוון לאחת מהרזולוציות הטלוויזיה אכן מזהה את האות כ HD ומציינת 720P או 1080P בהתאמה. אך העניין הוא שמשום מה למרות שאכן רואים תמונה באיכות גבוהה, גם ב 720P וגם ב 1080P התמונה נחתכת בקצוות ואני מאבד חלק מהמידע המוצג - יש לציין שזו רזולוציה פנימית של המשחק שניתנת לכיוון ואין לה קשר לרזולוציה של מערכת ההפעלה (שגם כך מכוונת לרזולוציה הטבעית).
אז אם מישהו יודע מה הבעיה או מה לא עשיתי כשורה אשמח אם ידאג לשתף.
