DVSP402וOnkyoו
שלום לכולם
קיבלתי הצעה לרכוש את הDVD של אונקיו מדגם 402 באלף ש"ח.
האם המחיר אטרקטיבי?
ויותר חשוב... איך הביצועים של המכשיר הזה, למה המכשירים של אונקיו כל-כך מאסיבים, גדולים ויקרים. המכשירים שלהם עולים בביצועיהם על של פיוניר???
אשמח לקבל פרטים וחוות דעת על מכשרים של אונקיו בכלל וזה בפרט.
חשוב לציין שהוא יחובר לרסיבר ימאהה RXV740 וזוג רמקולים של וורפידייל.
אני ממש רחוק מלהכיר ולהבין בתחום הזה, אודה לכם מאד על כל עזרה שהיא
תודה!
קיבלתי הצעה לרכוש את הDVD של אונקיו מדגם 402 באלף ש"ח.
האם המחיר אטרקטיבי?
ויותר חשוב... איך הביצועים של המכשיר הזה, למה המכשירים של אונקיו כל-כך מאסיבים, גדולים ויקרים. המכשירים שלהם עולים בביצועיהם על של פיוניר???
אשמח לקבל פרטים וחוות דעת על מכשרים של אונקיו בכלל וזה בפרט.
חשוב לציין שהוא יחובר לרסיבר ימאהה RXV740 וזוג רמקולים של וורפידייל.
אני ממש רחוק מלהכיר ולהבין בתחום הזה, אודה לכם מאד על כל עזרה שהיא
תודה!
לגבי המחיר הסכום נראה אטרקטיבי לפי המחירים שניתן למצוא כאן:
http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=36780
לגבי האיכות, אני לא מכיר את הדגם הספציפי הזה, אבל לגבי החברה אז ל-ONKYO יש מוצרים טובים מאוד בתחום הקולנוע הביתי(רסיברים ונגני DVD)
http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=36780
לגבי האיכות, אני לא מכיר את הדגם הספציפי הזה, אבל לגבי החברה אז ל-ONKYO יש מוצרים טובים מאוד בתחום הקולנוע הביתי(רסיברים ונגני DVD)
אכן המחיר אטרקטיבי וה DVD הוא טוב מאוד , חשוב לדעת שבמחירים שמדובר אין הבדלים בין החברות המכובדות פיוניר טושיבה וכו , רוב הנגנים הם באותה רמה ואיכות וגם אם יש הבדלים הם מינורים לחלוטין, ההבדלים מתגלים בנגנים היקרים שמתחילים מ 5000 שח וצפונה.
תודה לכולם
בקשר לDIVX, לא כל-כך חשוב לי מפני שאני לא צורב סרטים במחשב.
מה שכן חשוב לי הוא שהמכשיר יהיה שווה את הכסף, כלומר שייתן את התמורה הכי טובה שאפשר בסכום שאני מוכן להשקיע. וזאת בדיוק השאלה שלי... האם הוא באמת שווה סכום כזה או שאני יכול למצוא דברים טובים יותר או שווים אליו בפחות כסף?
בקשר לDIVX, לא כל-כך חשוב לי מפני שאני לא צורב סרטים במחשב.
מה שכן חשוב לי הוא שהמכשיר יהיה שווה את הכסף, כלומר שייתן את התמורה הכי טובה שאפשר בסכום שאני מוכן להשקיע. וזאת בדיוק השאלה שלי... האם הוא באמת שווה סכום כזה או שאני יכול למצוא דברים טובים יותר או שווים אליו בפחות כסף?
- doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
אני לא בעד לקנות דברים מכניים יש שניה.
בדוק כמה זמן אחריות יש למכשיר (אם אין חבל לך על הזמן).
אם יש קנה בתנאי שאם יש לו תקלה (אפילו פשוטה ביותר) אתה מחזיר לו את המכשיר ומקבל מיידית! את מלא הכסף.
(שאל אותו בכ"ז למה הוא מוכר..)
בדוק כמה זמן אחריות יש למכשיר (אם אין חבל לך על הזמן).
אם יש קנה בתנאי שאם יש לו תקלה (אפילו פשוטה ביותר) אתה מחזיר לו את המכשיר ומקבל מיידית! את מלא הכסף.
(שאל אותו בכ"ז למה הוא מוכר..)
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך