sharp lc-42sa1 לעומת toshiba 42 c3000 ?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
דרון28 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 89
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

מרחק צפיה של כ 4.5 עד 5 מטר.
כ 90% הוט והשאר dvd.
חשיבות לחיבור מצלמה.

לאחר שחרשתי את כל כמות החומר האדירה המופיעה באתר, ברור לי שיש קונצנזוס, כמעט מוחלט, לגבי עדיפות של לפלזמה בגודל 42 על פני lcd בגודל הזה והרוב ממליצים על ה Q9 של סמסונג.
למרות זאת, החלטתי על lcd מאחר והסלון שלנו מואר מאוד עם שתי דלתות זכוכית גדולות לכיוון דרום וחלונות נוספים. חלק גדול מהצפייה מתבצע בשעות היום ועל ידי ילדים וגם בערב הסלון לא חשוך אלא מואר למדי וסביר שגם בשעות אלו תהיינה השתקפויות ממספר רב של מנורות שיש בחדר.
ראיתי את השרפ במספר חנויות והופתעתי לטובה מאיכות התמונה שהיא מציגה בכבלים וביס, גם לעומת טלוויזיות פלזמה שהיו שם כולל ה Q9,אם כי ייתכן שהדבר נובע מכיול הטלביזיות בחנות לעומת האחרות. את הטושיבה טרם ראיתי.
על הנייר המפרט שלהם דומה למדי, לשתיהן מוכנות ל hd,לטושיבה 2 כניסות hdmi ולשרפ אחת ומה שחשוב מבחינתי שיש לשתיהן 2 יציאות סקרט. מישהו יכול להמליץ על אחת מהשתיים או לשלול את האחרת, האם למישהו יצא להשוות בין שתיהן? העיצוב של הטושיבה בתמונה לפחות נראה טוב יותר...
אגב התקציב הוא כ 8-9 K ששתיהן פחות או יותר עומדות בו.

בתודה מראש!

דרון28 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 89

שליחה #2 

מישהו?

eranlotan
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 66

שליחה #3 

לי יש 42C3000
הסטנדרטים שלי כנראה שונים מרוב החברים באתר, אבל אני (לטעמי) רואה בה בסדר גמור
גם אני העדפתי LCD על פני פלאזמה בין היתר בדיוק בגלל הסיבות שלך (תאורה סביבתית חזקה)

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 200 פעמים

שליחה #4 

42 יהיה קטן למרחק כזה, מינימום 50.

ולמטרות שלך פלזמה תהייה טובה יותר.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

uknowmy
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2402
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #5 

shraga007 צודק אבל אם בכל זאת אתה הולך על LCD שגם תיהיה לך קטנה למרחק שלך וגם יראו בה פחות טוב אז לפחות תלך על הWD1 החדשה או הSA1 החדשה ששכחתי את השם שלה. הSA1 והGA8 הם דגמים ישנים כבר.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”