לאור פתיחת ערוצי ה-dvdbox החלטתצי שיהיה נחמד להוסיף אותם לרשימת הערוצים ב-epg, וכך להינות מאפשרות לראות סרט ב-dvdbox יחד עם timeshift, וכמובן, להזמין סרט גם כאשר אני לא בבית.
ניסיתי לחפש באתר של tv2day ולא מצאתי היכן הם מפרטים את הערוצים האלה.
האם הדרך היחידה להשיג את ה-epg עבור הערוצים הנ"ל היא דרך dvb-s?
oshapir כתב:הערוצים גם לא מופיעים בקובץ היורד מהלויין...
אורן.
...
המידע חייב להגיע לכרטיס dvb-s איכשהו (הרי הממיר יודע להציג את זה).
המצב הנוכחי לא ממש להיט. הדרך היחידה שעוברת לי בראש היא להגדיר ערוץ custom, ומעבר אליו ישלח פקודות לממיר כדי לראות איזה סרטים יש מתי.
החסרונות ברורים - המידע לא integrated ב-epg.
רעיונות למישהו? האם אני היחידי שרואה את הצורך הזה?
oshapir כתב:הערוצים גם לא מופיעים בקובץ היורד מהלויין...
אורן.
...
אורן,
המידע כמובן כן מגיע מהלויין, פשוט EPGFROMDVB מסננת אותם בצורה HARDCODED. אפשר להוריד את הסינון ולשמור בקובץ XML בצורה כלשה י(למשל, לתת לערוצים האלה שמות שיכילו את מספרי השירות שלהם כדי להבדיל אותם אחד מהשני).
Shed כתב:איך תוסיף אותם? אני לא וראה אותם זמינים באתר של יס, או של tv2day.
אם הם היו זמינים באחת הפלטפורמות - הייתי עורך את channels.ini בעצמי.
...
ראיתי אותם פעם. יכול להיות זה השתנה, לא בדקתי. פעם בtv2day היו ערוצים DVDBOX, בלי לינקים ישירים כמובן. אבל אני עדיין לא מבין למה אתה צריך אותם בEPG. למה לא להוסיף את הערוצים ידנית הרי אתה לא תוכל לתכנן הקלטות אוטומטיות בכל אופן.
Shed כתב:איך תוסיף אותם? אני לא וראה אותם זמינים באתר של יס, או של tv2day.
אם הם היו זמינים באחת הפלטפורמות - הייתי עורך את channels.ini בעצמי.
...
ראיתי אותם פעם. יכול להיות זה השתנה, לא בדקתי. פעם בtv2day היו ערוצים DVDBOX, בלי לינקים ישירים כמובן. אבל אני עדיין לא מבין למה אתה צריך אותם בEPG. למה לא להוסיף את הערוצים ידנית הרי אתה לא תוכל לתכנן הקלטות אוטומטיות בכל אופן.
...
1. אני ממש לא מתכוון להתחיל להוסיף ערוצים ותכנים ידנית.
2. אין שום בעיה לתכנן הקלטה אוטומטית גם על ערוץ dvdbox. אני לא מבין למה אתה אומר שלא אוכל לתכנן הקלטה.
digest כתב:חשבתי שלהזמנה ערוץ DVDBOX צריך לעשות פעולה ידנית: או להזמין סרט בטלפון או להקיש את הקוד הסודי.
...
המערכת אצלי "יודעת" מתי היא צריכה לשלוח לממיר רק את מספר הערוץ ומתי היא צריכה להוסיף קוד סודי. למשל כאשר היא צריכה להעביר לערוץ אגו בשעות הלילה היא יודעת לשלוח גם את הקוד הנדרש.
בדיוק באותו אופן היא יכולה לשלוח כל רצף פקודות שהזמנת סרט מ-dvdbox ידרוש.
הצלחתי להגיע לאיזה אתר של tv2day המתיימר להציג את ה-dvdbox אולם כל מה שמקבלים שם זו הודעת שגיאה. http://www.tv2day.co.il/videobox/
המערכת אצלי "יודעת" מתי היא צריכה לשלוח לממיר רק את מספר הערוץ ומתי היא צריכה להוסיף קוד סודי. למשל כאשר היא צריכה להעביר לערוץ אגו בשעות הלילה היא יודעת לשלוח גם את הקוד הנדרש.
kobyb כתב:בויסטה ניתן להקליט לפי ערוץ ושעה ללא ה EPG
עובד מעולה.
...
גם ב-myth, לא זו הבעיה.
הבעיה היא שאני לא רוצה לעשות את העסק ידנית (קרי לזפזפ ביס, לבחור שידור, להכניס את השעות המתאימות להקלטה ידנית וכו').
נקודה נוספת: ברגע שזה לא ב-epg אני לא יכול לראות את הסרטים המשודרים ב-dvdbox מהמשרד, ולבחור מהעבודה איזה סרט להקליט מתי.