הקדמה:
יש לציין שאני לא מומחה גדול לגבי מדיה פורטל אבל , בתקופה האחרונה שהתחלתי לעבוד עם מדיה פורטל אמרתי זאת המערכת , המערכת היא קוד פתוח וככה שניתן לצפות לשינויים גדולים של המערכת כול פעם מחדש.
אני אנסה לתת תשובות שאני יודע לכול השאלות שנשאלות בפורום .
איך מתקינים את הסקין? שתפחתי את הזיפ הכל היה מלא בקבצים ותקיות אבל לא מצאתי קובץ התקנה.
...
את לוקחת את התקיה של הסקין מעבירה אותה לתקיה של התוכנה שזה תחת C:\Program Files ושם תראי את התקיה של התוכנה ושם יש לך תקיה בשם SKIN פשוט תעברי את התקיה לשם , אחרי זה תלכי להגדרות של התוכנה ותבחרי את הסקין [/code]
רק לא ממש הצלחתי להבין למה שאני שומעת מוזיקה / דיסקים הוא לא מציג את זה יפה
זה נשאר רשימה או איקונים חסרי טעם, ולא נראה כמו אירזות של CD, אותו דבר בסרטים
ולפי האיקון של ה"תמוות" הרדתי את הגרסא הגברית
...
כנראה שלא עשית עידכון בבסיס נתונים של המוזיקה . גשי להגדרות של התוכנה , גשי לאזור המוזיקה ושם אמור להיות בסיס נתונים של המוזיקה עשי עדכון ותראי שינוי .
במידה וזה לא יעזור נסי להוריד את הגירסת SVN האחרונה שיש שיפרו שם הרבה דברים ההתקנה פשוטה וברורה מאוד .
הסבר להתקנת svn :
How to install MediaPortal SVN-Snapshots in short:
1) Install MediaPortal 0.2.3.0 RC2, not necessary if already done
2) install .NET Framework Version 2.0
3) Run the Snapshot-Installer. You should create a backup.
4) Run Configure. Sometimes the settings and database versions change from build to build, so you have to reconfigure your TV for example
5) Hopefully enjoy the new version
6) If not, restore your old files and you will have the former version back.
כמו שציינתי בהודעה הקודמת שלי .
יכול להיות שצריך להתקין את הגירסה האחרונה של מדיה פורטל הם תיקנו שם כמה באגים בגלל זה נתתי קישור לגירסתSVN בנוסף תנסי לעשות מה שעשיתי בתמונה תסגרי את המחשב ותפעילי מחדש , ותנסי שוב לעשות עדכון לבסיס נתונים של המוזיקה
בנוסף אני רואה שיש לך שם קבצי WAV הם לא נתמכים בעזרת תמונה בתוכנה של מדיה פורטל .
בנוסף המחשב שלך לא מעודכן אנחנו ביום שבת לא ביום ראשון