חדש בישראל: מנוי לשירות אפל טיוי בעלות 3.5 ש"ח לחודש בלבד
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
הקטע של Apple TV במתנה לא ברור לי. כנראה הם ממש רוצים לקדם את השירות.
- kipi25
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 119
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 6 פעמים
לפי הבנתי זה בפריסה הדרגתית עד סוף ספטמבר
תראה באותיות הקטנות ״תמחור וזמינות״
https://www.apple.com/il/newsroom/2026/ ... le-arcade/
תראה באותיות הקטנות ״תמחור וזמינות״
https://www.apple.com/il/newsroom/2026/ ... le-arcade/
אני רק מנחש שזה סוג של תשובה או תחרות מול החבילות שגוגל מחלקת במסגרת השירותים שלה. החל משנה מתנה לחבילת גוגל AI וענן עם 2 טרה ועד מחירי המשך מצחיקים של כמה שקלים בחודש. נראה שאפל מנסה להציע את מה שיש לה (ובינה מלאכותית טובה אין לה).oferlaor כתב: הקטע של Apple TV במתנה לא ברור לי. כנראה הם ממש רוצים לקדם את השירות....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46420
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
אתה שואל לגבי גוגל? אני למשל בתום שנה בחינם עם GOOGLE AI PRO מקבל הצעה להמשיך לעוד שנה במחיר 18 שקל לחודש. זה כולל 5 טרה איחסון!ziv_r כתב: @benny123
תמוה או לא, זה מה שמקבלים.
@off
איפה אתה רואה חבילות כאלו במחירים של שקלים בודדים בחודש?...
מי שלוקח תוכנית של 2 טרה איחסון עם AI מקבל הצעות נמוכות יותר או בחינם לשנה ראשונה(אם יש סטודנט במשפחה למשל). גם נפח איחסון בלבד בענן של גוגל יורד במחיר מאד.
מי שללא מסלול יש לו 15 גיג'ה חינם ואז אפשר לעבור (ראה תמונה) ל-100 גי'גה תמורת 40 שקל לשנה! כמה זה לחודש ? נכון 3.5 ש"ח כמו אפל.
נערך לאחרונה על ידי off ב 16/09/2026 18:19, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אני יודע מה המחירים של אפל, אבל אתה הזכרת מחירים של מספר שקלים לשירותי גוגל.
כמה עלה מנוי APPLE ONE משפחתי?
ההטבות ברכישת מכשיר חדש השתנו ויצעו בסוף החודש
ההטבות ברכישת מכשיר חדש השתנו ויצעו בסוף החודש
Apple TV and Apple Arcade will soon be available in your region only as part of iCloud+. Because you previously had an unredeemed offer for Apple TV and Apple Arcade that came with the purchase of your new device, you will receive an email within 14 days with a new offer for iCloud+. Sincerely,Apple Support...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

@off
אין קשר בין התוכניות של גוגל לנושא השרשור, כאן מדברים על אחסון של Apple ביחד עם שירותי TV. לגוגל אין מענה בתג המחיר של גוגל.
אין קשר בין התוכניות של גוגל לנושא השרשור, כאן מדברים על אחסון של Apple ביחד עם שירותי TV. לגוגל אין מענה בתג המחיר של גוגל.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אבל לגוגל תמיד היו את השירותים במחירים האלו, לכן אין הגיון שאפל מנסה להתחרות בה עם מוצרים אחרים לגמרי.
יש הצעות מאד נמוכות כיום לחבילת GOOGLE AI PLUS PRO וכדומה. לאפל אין אפשרות להציע ענן+בינה מלאכותית ומוצרי בינה מלאכותית (כמו NOTEBOOKLM) לכן לדעתי מציעה מה שכן יש לה להציע וזה את חבילת התוכן בנוסף לענן במחיר מצחיק.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4807
- נתן תודות: 347 פעמים
- קיבל תודות: 770 פעמים
לא מבין את כל הדיון הזה:
אפל נתנו צ'ופר למנויים שלהם (אני לא מנוי, אבל הורים שלי למשל כן). לא חושב שזו סיבה לרוץ להחליף את האקוסיסטם לכזה של אפל אם אתה לא שם. אצלנו בבית יש חבילה של גוגל AI פרו לכל המשפחה. זה כולל יוטיוב פרימום וכו'. זה לא שירות סטרימינג. זה גם לא אמור להתחרות. זה להשוות שני דברים שונים לחלוטין.
אפל נתנו צ'ופר למנויים שלהם (אני לא מנוי, אבל הורים שלי למשל כן). לא חושב שזו סיבה לרוץ להחליף את האקוסיסטם לכזה של אפל אם אתה לא שם. אצלנו בבית יש חבילה של גוגל AI פרו לכל המשפחה. זה כולל יוטיוב פרימום וכו'. זה לא שירות סטרימינג. זה גם לא אמור להתחרות. זה להשוות שני דברים שונים לחלוטין.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

מסכים. אין קשר בין הדברים, לכן לא ברור לי למה off השווה בינהם.ChinggisKhan כתב: לא מבין את כל הדיון הזה:
אפל נתנו צ'ופר למנויים שלהם (אני לא מנוי, אבל הורים שלי למשל כן). לא חושב שזו סיבה לרוץ להחליף את האקוסיסטם לכזה של אפל אם אתה לא שם. אצלנו בבית יש חבילה של גוגל AI פרו לכל המשפחה. זה כולל יוטיוב פרימום וכו'. זה לא שירות סטרימינג. זה גם לא אמור להתחרות. זה להשוות שני דברים שונים לחלוטין....
איפה יש חבילת גוגל AI שכוללת את יוטיוב פרימיום לכל המשפחה? כל מה שראיתי זה מינוי אישי.ChinggisKhan כתב: אצלנו בבית יש חבילה של גוגל AI פרו לכל המשפחה. זה כולל יוטיוב פרימום וכו'....
אצלי כבר התעדכן
מהסיבה שלאפל אין ממש אפשרות להתחרות בחבילות המוזלות שגוגל מציעה. שילוב נפח בענן ובינה מלאכותית ובמסלול האולטרה אגב גם יוטיוב פרימיום חינם (אם כי זה מסלול די יקר). אז לדעתי זה מה שיש לאפל להציע ענן+שירותי התוכן שלה. אם היה לה בינה מלאכותית איכותית היינו רואים שילובים כאלה. זו גם הזדמנות עבור אפל להנחיל את שירות הסדרות והסרטים שלה ביותר בתים ומשפחות כי השירות עצמו לבדו לא מצליח לדגדג לנטפליקס ודיסני. וחבל אגב כי יש שם אחלה סדרות.ziv_r כתב: מסכים. אין קשר בין הדברים, לכן לא ברור לי למה off השווה בינהם....