אתחיל בזה שאומר שאם הייתי יודע מראש שאלקטרוניס פרו נותנים את השירות לא בטוח שהייתי קונה.
הטלוויזה אצלי כבר כחודש וחצי ושמתי לב דיי בהתחלה שיש פס לאורך המסך שנראה בעיקר על רקע בהיר אבל לא רק, וכול מה שמימין לפס משנה גוון בעיקר לגוון ורוד (אבל תלוי ברקע). פניתי לשירות חודש ויומיים (זה פרט חשוב) לאחר הרכישה, צירפתי צילומים של הבעיה וקבעו לי ביקור טכנאי. לאחר כמה ימים כשהגיע הטכנאי, ראה את הבעיה וצילם דוגמאות, הוא אמר שהבעיה בפנל ויש צורך להחליפו. התעקשתי שאני לא מוכן להחליף מאחר והמוצר חדש ואני מבקש החלפה. הטכנאי אמר שהחלפה זה רק במסגרת החודש הראשון ובגלל שעברו חודש ויומיים זה כבר תיקון ולא החלפה ושטכנאי בכיר צריך לבוא ולראות את הבעיה. הוא הקריא לי את מה שכתב והעביר את הממצאים שלו למעלה ואמר שייצור איתי קשר.
עכשיו מגיע הטוויסט. למחרת, מתקשרת נציגה מהשירות ואומרת לי שאחרי שטכנאי בכיר ראה את הממצאים, הוא החליט שאין בעיה והכול תקין. כמובן שהייתי בשוק וביקשתי לדבר עם אותו טכנאי והתשובה שניתנה שאין אפשרות כזו. התעקשתי שוב והתקשרתי למוקד והועברתי לטכנאי "מומחה" (לא הבכיר) שאמר שייבדוק מה אפשר לעשות ויחזור אליי. כמובן שהוא לא חזר וכשאני חזרתי אליו שוב, קיבלתי את אותה התשובה. שאלתי אותו איך אתם מחליטים בצורה כזו שרירותית שהטלוויזיה תקינה, במיוחד אחרי שהטכנאי שהיה אצלי קבע שמדובר בפנל דפוק?! הטכנאי הבכיר אפילו לא בא לראות את התקלה. התשובה המעצבנת שלו הייתה שבבדיקת צבעים ביוטיוב שמריצה מסך אדום, כחול, ירוק, שחור ולבן לא רואים את הבעיה ואין מה לעשות יותר וזו התשובה הסופית שלהם. הזילזול שלהם בלקוח הוא נוראי ואין לך עם מי לדבר.
מצרף להתרשמות שני צילומים שמראים את הבעיה. במציאות זה נראה אפילו יותר גרוע. זה נראה גם בשידורי כדורגל ובכל רקע בהיר כמו שמיים, ים, שלג וכו'. כנראה שזה המחיר בגלל שבגדתי הפעם בסוני אהבתי הראשונה
פנינו כרגע בכיוון תביעות קטנות ואשמח שמי שיש לו קצת נסיון ייתן קצת טיפים איך להתנהל מולם ומול בית המשפט. בתור התחלה שלחתי להם מייל וביקשתי את ממצאי הבדיקה של ביקור הטכנאי אבל אני בספק אם הם יישלחו לי אותם.
תודה!